Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 20:31   #2013
Malga19
BAN stały

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Agness ja czytalam
Magialenka witaj
Lindsley wspolczuje - udusilabym go.Wolalabym wydac te 400zl na cos dla dzidzi, czego bys nie kupila,bo szkoda by ci bylo kasy np.monitor oddechu i zeby maz zobaczyl, ze jdna mala *******a kosztuje tyle kasy, a takich ******* potrzebujecie maaaaase....
Kakusia u mnie 31tc i + 10kg

A u nas w weekend duuuzo sie dzialo....Malutka prawie cala sobote sie nie ruszala, badz bardzo slabo, w nocy nic i w niedziele do poludnia tez nic nie pomogly batony, cola - nic... wystraszylam sie i pojechalam do szpitala.Zostawili mnie na patologii, zrobili 3 x ktg i 1 usg.Mala zaczela fikac dopiero wieczorkiem !! Niby wszystko ok i sami nie wiedza skad ten brak ruchow.Dostalam do uzupelniania karte ruchow dzidzi i stawiam sobie kreseczki Po wczorajszym badaniu zaczelam plamic, ale do wieczora przeszlo i lekarz powiedzial, ze tak moze byc.Tyle, ze przyjechalam dzis do domku i znow widze, ze plamie Nie wiem czy to nadal po badaniu, czy od czegos innego....Jestem w domu na przepustce do czwartku. Musze to obserwowac i jak cos to pojade wczesniej do szpitala.Na ktg mialam skurcze do 35%, ale w ogole tego nie czulam.Na szczescie nie ma rozwarcia, wiec poki co sie w ogole tym nie przejmuje Ach i od razu zrobili mi wymaz na paciorkowca - wiec kolejne badanie mam z glowy

Niezmiernie sie ciesze, ze mam dla Lu juz wszystko gotowe...bo jak bym miala dopiero teraz, na szybko kompletowac wyprawke to bym zwariowala
OJJ bedactwo...zycze zdrowka...

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. A ja dzisiaj wyszłam ze szpitala...Niestety trafiłam tam na 6 dni z ostrym zapaleniem przydatków i torbielą, ale już jest lepiej. Pozdrawiam
OJOJO Mam andziej ze teraz bedzie coraz lepiej
Wlasnie mialam wam pisac....bo zaimn weszlam ,wyszlam i przyjechlam do domku to troszke minelo...

Jak po wizycie...

A wiec u Magdy wszyskto dobrze rosnie ma juz podobno ok.2500g(podtucze ja we swieta to bedzie wieksza jeszcze) Widzilam ja jest piekna nawet na monitorze.....Do tego jestem zadowolna bo nie musze miec CC Tylko moge SN rodzic...i i jeszcze co dobre ze pownnam donosci ciaze do stycznia....wiec... .Tylko zostaje mi czekac...i nastepna wizyta 20.12...

Ogolnie jestem Bardzo bardzo zadowolna....z tej wizyty....

Tylko z TZ..kiepsko...dzis znow byla klotnia....jak przyjechalismy
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora