Agness ja czytalam
Magialenka witaj
Lindsley wspolczuje - udusilabym go.Wolalabym wydac te 400zl na cos dla dzidzi, czego bys nie kupila,bo szkoda by ci bylo kasy np.monitor oddechu i zeby maz zobaczyl, ze jdna mala *******a kosztuje tyle kasy, a takich ******* potrzebujecie maaaaase....
Kakusia u mnie 31tc i + 10kg
A u nas w weekend duuuzo sie dzialo....Malutka prawie cala sobote sie nie ruszala, badz bardzo slabo, w nocy nic i w niedziele do poludnia tez nic

nie pomogly batony, cola - nic... wystraszylam sie i pojechalam do szpitala.Zostawili mnie na patologii, zrobili 3 x ktg i 1 usg.Mala zaczela fikac dopiero wieczorkiem !! Niby wszystko ok i sami nie wiedza skad ten brak ruchow.Dostalam do uzupelniania karte ruchow dzidzi i stawiam sobie kreseczki

Po wczorajszym badaniu zaczelam plamic, ale do wieczora przeszlo i lekarz powiedzial, ze tak moze byc.Tyle, ze przyjechalam dzis do domku i znow widze, ze plamie

Nie wiem czy to nadal po badaniu, czy od czegos innego....Jestem w domu na przepustce do czwartku. Musze to obserwowac i jak cos to pojade wczesniej do szpitala.Na ktg mialam skurcze do 35%, ale w ogole tego nie czulam.Na szczescie nie ma rozwarcia, wiec poki co sie w ogole tym nie przejmuje

Ach i od razu zrobili mi wymaz na paciorkowca - wiec kolejne badanie mam z glowy
Niezmiernie sie ciesze, ze mam dla Lu juz wszystko gotowe...bo jak bym miala dopiero teraz, na szybko kompletowac wyprawke to bym zwariowala