![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
|
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam staraczki i mamuski
![]() Piszę z główki, bez cytowania... Lindsley, szefem nie martw... Myśle, że z czasem mu przejdzie ![]() ![]() Wiesz, też mam czasem napięcia brzuszka i jeszcze coś czuje nisko, nisko ehhhh czasem mam wrazenie, że nóżkę poczuje ![]() ![]() Aldii ![]() ![]() Lenko ![]() ![]() Gratuluje zakończenia kuru i trzymam ![]() ![]() Magialeno, PM 2009 ![]() ![]() Joa19mic82 oby już ząbek nei dał o sobei znać ![]() Kretencjo jak się tata miewa?? Kakusiu jak samopoczucie?
![]() |
#1984 |
Zakorzenienie
|
Zgadnij, dziękuję, że pytasz. No jakoś tam się ma. Wydaje mi się, że widać, że nie jest w 100% zdrowy, ale czuje się nieźle, dosyć dobrze znosi chemię. Jutro idzie na kontrolną tomografię, żeby sprawdzić, czy chemia działa. Mam nadzieję, że tak, a jeśli nie,t o będą modyfikować skład...
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kretencjo, jestem z Wami cały czas myślami! Daj znać co wyszlo po tomografi a ja nadal trzymam mocnooooooooooooo
![]() Starlette ![]() BordAna biżu pierwsza klasa ![]() Siedzę ze słuchawkami na brzuchu i puszczam piosenki dzidzi hihi
![]() |
#1987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na obiadek lenistwo- ugotowałam makaron i podgrzałam pulpety ze słoika. Nie smakuje mi to ![]() ![]() Głowa mnie rozbolała. Pogoda w kratkę - trochę słońca za chwilę deszcz pada i znów słońce... Za godzinkę mama przyjedzie. Mówiła że coś kupiła ale że mi tylko pokarze i na razie nie da. Pewnie przesądna jest bo chyba coś dla dzidziusia kupiła ![]() Tz mówi, że się z zakupami komp wstrzymuje do nowego roku bo ma tanieć. Chyba znowu mu brat do rozumu przemówił a ja go tak nie doceniałam ![]() A ja jeszcze nie dostałam biżuterii od BordAny ![]() ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-11-23 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Zgadnij, dziękuję
![]()
#1989 |
Zakorzenienie
|
Zgadnij nawet dobrze, dziękuję
![]() ![]() ![]() A Ty jak się czujesz? Ty (tak samo jak Lindsley) masz chyba 2tyg "większa" ciążę niż ja ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 | |
Raczkowanie
|
Lindsley,olej szefa,nie wolno Ci się teraz denerwować a niech on sam mysli sobie co chce.
Malga,u nas dzisiaj filety z kurczaka,zapiekane ziemniaczki i surówka colesław ![]() Cytat:
![]() ![]() Miałam zaufanie do konika na którym wówczas jeździłam,wdzięczny wałaszek kolezanki (obecnie już na emeryturze ![]()
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-11-24 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a właśnie miałam już wcześniej pytać - jak mają na imię Twoje pociechy? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kakusiu, najgorzej jest z akcjami typu "CH - gdzie są toalety"
![]() ![]() ![]() Dziś mi przyszły typowe spodnei ciążowe ![]() ![]() Lindsley, a jaka brałas wysyłkę? Co do TŻ to hmm nie wiem co napisać, bo ja ze swoim takiego problemu nie mam...Mój to w kompa i auto to by wcale kasy nie pakował ![]() ![]()
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agness no właśnie zastanawiałam się czy Oli to właśnie to imię ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Scrable moja mama rok temu przed Bożym Narodzeniem w realu kupiła za pół ceny i całe święta graliśmy ![]()
![]() |
#1997 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lindsley, a my gramy na kurniku
![]() ![]() kakusiu, kupiłam na all, b o w sklepach ceny mnie zabijały hihihi W C&A kupiłam sobei zwykłe spodnie jeansowe, tylko takie z wyższym stanem nie biodrówki, bo tyłek mam za duży ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1998 |
Zakorzenienie
|
Agness ja czytalam
![]() Magialenka witaj Lindsley wspolczuje - udusilabym go.Wolalabym wydac te 400zl na cos dla dzidzi, czego bys nie kupila,bo szkoda by ci bylo kasy np.monitor oddechu i zeby maz zobaczyl, ze jdna mala *******a kosztuje tyle kasy, a takich ******* potrzebujecie maaaaase.... Kakusia u mnie 31tc i + 10kg ![]() A u nas w weekend duuuzo sie dzialo....Malutka prawie cala sobote sie nie ruszala, badz bardzo slabo, w nocy nic i w niedziele do poludnia tez nic ![]() ![]() ![]() ![]() Niezmiernie sie ciesze, ze mam dla Lu juz wszystko gotowe...bo jak bym miala dopiero teraz, na szybko kompletowac wyprawke to bym zwariowala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A możesz podpowiedzieć co dla Lu i dla siebie przygotowałaś do szpitala? Już nie mam pieska. Mama już pojechała. Kupiła dla naszego maleństwa wyprawkę na r62 - kaftanik, koszulkę, śpioszki, czapeczkę i śliniaczek. Do tego kocyk - niebieski bo był ostatni. Kuzynka zabrała ją do sklepu w likwidacji i wszystko 40%taniej. Jutro dzwonię do kuzynki i robię kolejne zamówienia bo gdzie kupię kaftanik za 7zł? Co do kg na + to ja jestem w 16tc a na + mam może 2-3kg. Od 27.10 do 20.11 nie przytyłam nic. Ale może to dlatego że teraz jestem wybredna i na nic ochoty nie mam. Wcześniej mogłam zjeść dużo i nie ważne w jakiej kolejności i zestawie smakowym ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-11-23 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Zgadnij a mogłabyś posłać linka ze spodniami z all ?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mówisz, że już wszystko masz... a kiedy zaczęłaś tak poważnie wszystko kompletować? ![]() Lindsley ja mam rozpoczęty 14tc i mam nadzieję, że więcej niż 2kg nie przytyłam -miesiąc temu miałam wizytę to wtedy było 0,5kg na plusie, jutro będzie chwila prawdy ![]() ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-11-23 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. A ja dzisiaj wyszłam ze szpitala...Niestety trafiłam tam na 6 dni z ostrym zapaleniem przydatków i torbielą, ale już jest lepiej. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
kakusiu http://www.allegro.pl/item828207575_...ka_gratis.html
Lindsley, ja mam gdzies do przodu 1,5kg... Moje ostatnie zachcianki to kartofle ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Tity, to ja Ci życze zdrówka ![]()
![]() |
#2003 |
Zakorzenienie
|
Tity ojoj biedactwo, i co teraz? dalesze leczenie w domku ? widze, ze my obie teraz szpitalne jestesmy
![]() Kakusia mialam w nosie przesady i wlasciwie od poczatku juz kupowalam.Najwazniejsze rzeczy jak wozek i kolyska kupilam w 6 m-cu Moge Wam wyslac na PW liste z wyprawka.Juz nie bede tu wklejac, bo nie chce biednych staraczek maltretowac tymi dzidziowymi sprawami Lindsley kaftanikow nie kupuj za duzo.Mamuski pisaly, ze sie nie sprwdzaja, bo sie podwijaja i roluja dzidzi na pleckach i jest jej nie wygodnie - lepiej body Ja zaczelam najbardziej tyc tak 6, 7 m-c zobaczymy jak bedzie dalej....Marzylam, ze zmieszcze sie w 12kg i taki mialam limit od gina (ze wzgledu na kregoslup), ale watpie zeby sie udalo.Jak sie zmieszcze w 15 to bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aldii Tobie też dużo zdrówka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale body to na maluszka chyba całe takie rozpinane bo ciężko mi sobie wyobrazić wkładać takiemu maluchowi body przez głowę... A i czy masz jakąś listę co konkretnie zabrać ze sobą do szpitala? Przyszły do mnie kolczyki ![]() ![]()
![]() |
#2006 |
Raczkowanie
|
A oglądałaś może już film? Ja właśnie sie wybieram w środę z mamą na "Księżyc w nowiu",słyszałam relacje że jest świetny i już nie mogę się doczekać
![]() Malutka może z braku miejsca mniej się rusza? Jak by nie było dzidzia chyba najwięcej rośnie właśnie w końcówce ciąży,pamiętam jak mi chłopaki nóżki pod żebra wsadzali aż oddechu nie mogłam złapać ![]() Dbaj o siebie teraz,nie forsuj się,dawaj się wyręczać we wszystkim czym się da ![]() Kakusia,jest i Oliwer i Oliwier,niektórzy dają też przez "v",zależy jak kto woli,nam w urzędzie powiedziano że Oliwer jest najbardziej "polski" więc tak zostało ![]() Tity,ojoj,to się porobiło..ale skierowali Cię do szpitala czy nagle złapało? Oby już wszystko ku dobremu zmierzało ![]() Kurcze,zaczynam się martwić tymi moimi jajkami,jeszcze u gina nie byłam,chyba odżałuję w tym tygodniu,nie ma co zwlekać... Ale miałaś przeżycia w tym szpitalu,swoją drogą mnie to dziwi dlaczego niektóre dziewczyny się tak drą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny tak was czytam i podziwiam,widze że wy takie zgrabne ciężaróweczki jesteście,ja tyłam ponad 25 kg ![]()
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
agnes ze skierowaniem poszłam, na szczęście dramatycznie nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Tity ale ci sie porobiło, dobrze, ze już lepiej.
![]() Cytat:
![]() Mąż mnie vvkurzył, bo przyjechał do domu, zjadł obiad, cos mu sie nie podobało i stvvierdził, że jedzie do rodzicóvv, bo u nich bedzie mógł vv spokoju poleżeć, mam ochote go pobić i rzucic ![]() ![]() PS. Użyvvam "vv" bo mi nie działa literka pomiedzy Q i E ![]()
![]() |
#2009 |
Zakorzenienie
|
Agness
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.