Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-23, 13:31   #1981
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
mój TŻ właśnie zapisał się na jutro na 18:30.
Magialena, a znasz jakiegoś fajnego dentystę w naszym mieście?? Ja z żadnego jescze nie byłam zadowolona...
Stary 2009-11-23, 13:32   #1982
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
To nie tak daleko ode mnie
dokładnie.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 13:36   #1983
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Witam staraczki i mamuski

Piszę z główki, bez cytowania...

Lindsley, szefem nie martw... Myśle, że z czasem mu przejdzie choć jego też można zrozumieć
Wiesz, też mam czasem napięcia brzuszka i jeszcze coś czuje nisko, nisko ehhhh czasem mam wrazenie, że nóżkę poczuje czyli wersja, że dziecko wypadnie ehhhh
Aldii oby leki sobie z infekcją poradzily
Lenko Ja wierzę, że i Wasza wiadomość o II kreseczkach da teściom dużooooo radości
Gratuluje zakończenia kuru i trzymam już za egz
Magialeno, PM 2009 witaj
Joa19mic82 oby już ząbek nei dał o sobei znać
Kretencjo jak się tata miewa??
Kakusiu jak samopoczucie?

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 13:42   #1984
kretencja
Zakorzenienie

Zgadnij, dziękuję, że pytasz. No jakoś tam się ma. Wydaje mi się, że widać, że nie jest w 100% zdrowy, ale czuje się nieźle, dosyć dobrze znosi chemię. Jutro idzie na kontrolną tomografię, żeby sprawdzić, czy chemia działa. Mam nadzieję, że tak, a jeśli nie,t o będą modyfikować skład...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 13:44   #1985
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Magialena, a znasz jakiegoś fajnego dentystę w naszym mieście?? Ja z żadnego jescze nie byłam zadowolona...
mam taką zaufaną dentystkę, do której chodzimy cała rodziną.

Stary 2009-11-23, 13:51   #1986
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kretencjo, jestem z Wami cały czas myślami! Daj znać co wyszlo po tomografi a ja nadal trzymam mocnooooooooooooo
Starlette
BordAna biżu pierwsza klasa

Siedzę ze słuchawkami na brzuchu i puszczam piosenki dzidzi hihi

Stary 2009-11-23, 13:52   #1987
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
ja mam na 9.stycznia....2010....

No wlasnie ci faceci juz chyba tacy sa....ze pozniej mysla....

wlasnie robie obiadek-Krupnik i nalesniki....

a wy co robicie/???
To już niedługo

U mnie na obiadek lenistwo- ugotowałam makaron i podgrzałam pulpety ze słoika. Nie smakuje mi to Muszę coś innego wymyśleć bo głodna jestem

Głowa mnie rozbolała. Pogoda w kratkę - trochę słońca za chwilę deszcz pada i znów słońce...

Za godzinkę mama przyjedzie. Mówiła że coś kupiła ale że mi tylko pokarze i na razie nie da. Pewnie przesądna jest bo chyba coś dla dzidziusia kupiła
Tz mówi, że się z zakupami komp wstrzymuje do nowego roku bo ma tanieć. Chyba znowu mu brat do rozumu przemówił a ja go tak nie doceniałam

A ja jeszcze nie dostałam biżuterii od BordAny Czekam z niecierpliwością. Ale może lepiej jak jutro przyjdzie bo nic nie mówiłam Tz-owi a on dopiero jutro do pracy idzie...

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2009-11-23 o 13:54
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 13:52   #1988
kretencja
Zakorzenienie

Zgadnij, dziękuję

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 13:54   #1989
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Kakusiu jak samopoczucie?
Zgadnij nawet dobrze, dziękuję tylko -mimo rozpoczętego 4 m-ca -wciąż senna jestem i mam wrażenie, że strasznie powoli czas leci...
A Ty jak się czujesz? Ty (tak samo jak Lindsley) masz chyba 2tyg "większa" ciążę niż ja ?

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 13:55   #1990
agness813
Raczkowanie

Lindsley,olej szefa,nie wolno Ci się teraz denerwować a niech on sam mysli sobie co chce.

Malga,u nas dzisiaj filety z kurczaka,zapiekane ziemniaczki i surówka colesław

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
no to faktycznie maniaczka koni jesteś ja wolałabym takich sportów nie wyczyniać w ciąży - a nóż niefortunnie upadnę... brrrrrrrr
Ano jestem moja pasja
Miałam zaufanie do konika na którym wówczas jeździłam,wdzięczny wałaszek kolezanki (obecnie już na emeryturze )

Edytowane przez agness813
Czas edycji: 2009-11-24 o 07:49
agness813 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 14:00   #1991
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness813 Pokaż wiadomość
Ano jestem moja pasja
Miałam zaufanie do konika na którym wówczas jeździłam,wdzięczny wałaszek kolezanki (obecnie już na emeryturze ),załączam dwie fotki,jedna z jazdy (dobre 5 lat temu) w brzusiu wówczas moje młodsze baby-3miesiąc ciązy Drugie zdjęcie niespełna dwa lata później,Oli już na świecie
no to pozazdrościć takiej pasji ja już czuję się za stara na naukę jazdy konnej bo im starsza tym większy tchórz ze mnie
a właśnie miałam już wcześniej pytać - jak mają na imię Twoje pociechy?

Nasza Córunia

Stary 2009-11-23, 14:08   #1992
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kakusiu, najgorzej jest z akcjami typu "CH - gdzie są toalety" Czasem coś mnie gdzieś strzyknie ale ogólnie dobrze

Dziś mi przyszły typowe spodnei ciążowe Akurat będą na święta i niedziele

Lindsley, a jaka brałas wysyłkę?
Co do TŻ to hmm nie wiem co napisać, bo ja ze swoim takiego problemu nie mam...Mój to w kompa i auto to by wcale kasy nie pakował dla niego to szkoda kasy... Za to chciał np. Scrable, czy jak to się tam pisze. Zobaczył cenę i sam zrezygnowal

Stary 2009-11-23, 14:12   #1993
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Mój to w kompa i auto to by wcale kasy nie pakował dla niego to szkoda kasy... Za to chciał np. Scrable, czy jak to się tam pisze. Zobaczył cenę i sam zrezygnowal
mój mężuś zawsze gdzieś dostrzeże Monopoly. chyba wszystkie rodzaje i ulepszenia zna. ale uważam, że obecnie nie mamy kasy na... grę.

Stary 2009-11-23, 14:12   #1994
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
a właśnie miałam już wcześniej pytać - jak mają na imię Twoje pociechy?
Starszy-Dawid, młodszy-Oliwer
Stary 2009-11-23, 14:24   #1995
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kakusiu, najgorzej jest z akcjami typu "CH - gdzie są toalety" Czasem coś mnie gdzieś strzyknie ale ogólnie dobrze

Dziś mi przyszły typowe spodnei ciążowe Akurat będą na święta i niedziele
oo a na allegro zamawiałaś te spodnie? Bo ja powoli też rozmyślam nad spodniami ciążowymi - brzuszka wprawdzie jeszcze jako takiego nie ma, ale już mało w których spodniach guzik dopinam

Agness no właśnie zastanawiałam się czy Oli to właśnie to imię ponieważ my z mężem też chcieliśmy tak dać na imię jak urodzi się synuś (a jeszcze nie wiemy czy córcia czy synuś ) i zastanawiałam się nad pisownią-czy to w ogóle ma znaczenie - Oliwer czy Oliwier ?

Nasza Córunia

Stary 2009-11-23, 14:30   #1996
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley, a jaka brałas wysyłkę?
Co do TŻ to hmm nie wiem co napisać, bo ja ze swoim takiego problemu nie mam...Mój to w kompa i auto to by wcale kasy nie pakował dla niego to szkoda kasy... Za to chciał np. Scrable, czy jak to się tam pisze. Zobaczył cenę i sam zrezygnowal
Taką zwykła...
A Scrable moja mama rok temu przed Bożym Narodzeniem w realu kupiła za pół ceny i całe święta graliśmy W ogóle kupiliśmy dzieciom mojej siostry gry planszowe - Gra w Życie, Eurobusiness i Mały Fizyk czy coś takiego wszystko za pół ceny. Może w tym roku też będzie taka promocja...

Michaś
Stary 2009-11-23, 14:41   #1997
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Lindsley, a my gramy na kurniku chociaż za to nie trzeba płacić
kakusiu, kupiłam na all, b o w sklepach ceny mnie zabijały hihihi W C&A kupiłam sobei zwykłe spodnie jeansowe, tylko takie z wyższym stanem nie biodrówki, bo tyłek mam za duży Śmigam sobie w nich na jak mam gdzieś jechać Jeszcze z miesiac spokojnie w nich pochodze

Stary 2009-11-23, 14:55   #1998
aldii
Zakorzenienie

Agness ja czytalam
Magialenka witaj
Lindsley wspolczuje - udusilabym go.Wolalabym wydac te 400zl na cos dla dzidzi, czego bys nie kupila,bo szkoda by ci bylo kasy np.monitor oddechu i zeby maz zobaczyl, ze jdna mala *******a kosztuje tyle kasy, a takich ******* potrzebujecie maaaaase....
Kakusia u mnie 31tc i + 10kg

A u nas w weekend duuuzo sie dzialo....Malutka prawie cala sobote sie nie ruszala, badz bardzo slabo, w nocy nic i w niedziele do poludnia tez nic nie pomogly batony, cola - nic... wystraszylam sie i pojechalam do szpitala.Zostawili mnie na patologii, zrobili 3 x ktg i 1 usg.Mala zaczela fikac dopiero wieczorkiem !! Niby wszystko ok i sami nie wiedza skad ten brak ruchow.Dostalam do uzupelniania karte ruchow dzidzi i stawiam sobie kreseczki Po wczorajszym badaniu zaczelam plamic, ale do wieczora przeszlo i lekarz powiedzial, ze tak moze byc.Tyle, ze przyjechalam dzis do domku i znow widze, ze plamie Nie wiem czy to nadal po badaniu, czy od czegos innego....Jestem w domu na przepustce do czwartku. Musze to obserwowac i jak cos to pojade wczesniej do szpitala.Na ktg mialam skurcze do 35%, ale w ogole tego nie czulam.Na szczescie nie ma rozwarcia, wiec poki co sie w ogole tym nie przejmuje Ach i od razu zrobili mi wymaz na paciorkowca - wiec kolejne badanie mam z glowy

Niezmiernie sie ciesze, ze mam dla Lu juz wszystko gotowe...bo jak bym miala dopiero teraz, na szybko kompletowac wyprawke to bym zwariowala
Stary 2009-11-23, 15:38   #1999
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Lindsley wspolczuje - udusilabym go.Wolalabym wydac te 400zl na cos dla dzidzi, czego bys nie kupila,bo szkoda by ci bylo kasy np.monitor oddechu i zeby maz zobaczyl, ze jdna mala *******a kosztuje tyle kasy, a takich ******* potrzebujecie maaaaase....

A u nas w weekend duuuzo sie dzialo....Malutka prawie cala sobote sie nie ruszala, badz bardzo slabo, w nocy nic i w niedziele do poludnia tez nic nie pomogly batony, cola - nic... wystraszylam sie i pojechalam do szpitala.(...)

Niezmiernie sie ciesze, ze mam dla Lu juz wszystko gotowe...bo jak bym miala dopiero teraz, na szybko kompletowac wyprawke to bym zwariowala
No też mam ochotę czasem udusić ale póki co syt zażegnana. Kazałam mu się zorientować ile będzie kosztował remont pokoju i wtedy można myśleć o innych wydatkach. Jeśli wyszło by niedużo na remont to chciałabym od razu 2 pokoje zrobić bo jeden bałagan...
A możesz podpowiedzieć co dla Lu i dla siebie przygotowałaś do szpitala?

Już nie mam pieska. Mama już pojechała. Kupiła dla naszego maleństwa wyprawkę na r62 - kaftanik, koszulkę, śpioszki, czapeczkę i śliniaczek. Do tego kocyk - niebieski bo był ostatni. Kuzynka zabrała ją do sklepu w likwidacji i wszystko 40%taniej. Jutro dzwonię do kuzynki i robię kolejne zamówienia bo gdzie kupię kaftanik za 7zł?

Co do kg na + to ja jestem w 16tc a na + mam może 2-3kg. Od 27.10 do 20.11 nie przytyłam nic. Ale może to dlatego że teraz jestem wybredna i na nic ochoty nie mam. Wcześniej mogłam zjeść dużo i nie ważne w jakiej kolejności i zestawie smakowym

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2009-11-23 o 15:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 15:46   #2000
Kakusia
Zakorzenienie

Zgadnij a mogłabyś posłać linka ze spodniami z all ?

Cytat:
Kakusia u mnie 31tc i + 10kg

A u nas w weekend duuuzo sie dzialo....Malutka prawie cala sobote sie nie ruszala, badz bardzo slabo, w nocy nic i w niedziele do poludnia tez nic nie pomogly batony, cola - nic... wystraszylam sie i pojechalam do szpitala.Zostawili mnie na patologii, zrobili 3 x ktg i 1 usg.Mala zaczela fikac dopiero wieczorkiem !! Niby wszystko ok i sami nie wiedza skad ten brak ruchow.Dostalam do uzupelniania karte ruchow dzidzi i stawiam sobie kreseczki Po wczorajszym badaniu zaczelam plamic, ale do wieczora przeszlo i lekarz powiedzial, ze tak moze byc.Tyle, ze przyjechalam dzis do domku i znow widze, ze plamie Nie wiem czy to nadal po badaniu, czy od czegos innego....Jestem w domu na przepustce do czwartku. Musze to obserwowac i jak cos to pojade wczesniej do szpitala.Na ktg mialam skurcze do 35%, ale w ogole tego nie czulam.Na szczescie nie ma rozwarcia, wiec poki co sie w ogole tym nie przejmuje Ach i od razu zrobili mi wymaz na paciorkowca - wiec kolejne badanie mam z glowy

Aldii no to chyba się nastresowałaś biedaku może malutką Lu dopadł leń i wcale nie miała ochoty się ruszać Napewno będzie wszystko dobrze
Mówisz, że już wszystko masz... a kiedy zaczęłaś tak poważnie wszystko kompletować?

Lindsley ja mam rozpoczęty 14tc i mam nadzieję, że więcej niż 2kg nie przytyłam -miesiąc temu miałam wizytę to wtedy było 0,5kg na plusie, jutro będzie chwila prawdy staram się jeść zdrowo i to mi wychodzi, ale czasem mam problemy, żeby było też mało

Nasza Córunia

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-11-23 o 15:53
Stary 2009-11-23, 15:52   #2001
Tity
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny. A ja dzisiaj wyszłam ze szpitala...Niestety trafiłam tam na 6 dni z ostrym zapaleniem przydatków i torbielą, ale już jest lepiej. Pozdrawiam

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 15:57   #2002
zgadnij_MS
Zakorzenienie

kakusiu http://www.allegro.pl/item828207575_...ka_gratis.html
Lindsley, ja mam gdzies do przodu 1,5kg... Moje ostatnie zachcianki to kartofle pomarańcze, a raczej soki pomarańczowe i truskawki, choć na kompot z truskawek już prawie wcale nie mam ochoty...

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Tity, to ja Ci życze zdrówka

Stary 2009-11-23, 16:09   #2003
aldii
Zakorzenienie

Tity ojoj biedactwo, i co teraz? dalesze leczenie w domku ? widze, ze my obie teraz szpitalne jestesmy
Kakusia mialam w nosie przesady i wlasciwie od poczatku juz kupowalam.Najwazniejsze rzeczy jak wozek i kolyska kupilam w 6 m-cu

Moge Wam wyslac na PW liste z wyprawka.Juz nie bede tu wklejac, bo nie chce biednych staraczek maltretowac tymi dzidziowymi sprawami

Lindsley kaftanikow nie kupuj za duzo.Mamuski pisaly, ze sie nie sprwdzaja, bo sie podwijaja i roluja dzidzi na pleckach i jest jej nie wygodnie - lepiej body

Ja zaczelam najbardziej tyc tak 6, 7 m-c zobaczymy jak bedzie dalej....Marzylam, ze zmieszcze sie w 12kg i taki mialam limit od gina (ze wzgledu na kregoslup), ale watpie zeby sie udalo.Jak sie zmieszcze w 15 to bedzie dobrze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 16:22   #2004
Tity
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny Tak, teraz mam zwolnienie do piątku i dostałam leki. Jak mnie położyli miałam torbiel o średnicy 4 cm, dzisiaj już tylko 6 mm, więc z hormonami nie jest tak źle u mnie. Zrobiła się od zapalenia po prostu. Ze mną leżała dziewczyna, której robili łyżeczkowanie bo dzidziuś umarł A jak jej dali środki, żeby sama poroniła i źle się poczuła poszłam szukać pielęgniarki. Wszędzie było pusto i tak chodziłam po szpitalu, szukałam i nagle usłyszałam za jednymi drzwiami lekarza. Przyłożyłam ucho, drzwi nieoznaczone, nie wiedziałam czy wchodzić, a jak się nagle rodząca rozdarła, myślałam, że zawału dostanę....traumatyczne przeżycie. Jak miałabym tak krzyczeć to chyba wolałabym, żeby ze mną męża nie było....z resztą sam by zemdlał Mi nie wiele brakowało Na domiar złego był zakaz odwiedzin, ale jakoś ukradkiem wychodziłam
Aldii Tobie też dużo zdrówka życzę

L
J
Stary 2009-11-23, 16:36   #2005
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. A ja dzisiaj wyszłam ze szpitala...Niestety trafiłam tam na 6 dni z ostrym zapaleniem przydatków i torbielą, ale już jest lepiej. Pozdrawiam
To dobrze że już lepiej. Zdrówka życzę
Cytat:
Moge Wam wyslac na PW liste z wyprawka.Juz nie bede tu wklejac, bo nie chce biednych staraczek maltretowac tymi dzidziowymi sprawami

Lindsley kaftanikow nie kupuj za duzo.Mamuski pisaly, ze sie nie sprwdzaja, bo sie podwijaja i roluja dzidzi na pleckach i jest jej nie wygodnie - lepiej body
To ja poproszę o listę. Na mamusiowym już dziewczyny wklejały ale chcę ją zweryfikować i porównać z innym źródłem
Ale body to na maluszka chyba całe takie rozpinane bo ciężko mi sobie wyobrazić wkładać takiemu maluchowi body przez głowę...
A i czy masz jakąś listę co konkretnie zabrać ze sobą do szpitala?

Przyszły do mnie kolczyki BordAna piękne są. Masz dziewczyno talent. Tz jak zobaczył ile tego to spytał "ile za to dałas, 100zł?"

Michaś
Stary 2009-11-23, 17:04   #2006
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Agness ja czytalam
A oglądałaś może już film? Ja właśnie sie wybieram w środę z mamą na "Księżyc w nowiu",słyszałam relacje że jest świetny i już nie mogę się doczekać

Malutka może z braku miejsca mniej się rusza? Jak by nie było dzidzia chyba najwięcej rośnie właśnie w końcówce ciąży,pamiętam jak mi chłopaki nóżki pod żebra wsadzali aż oddechu nie mogłam złapać
Dbaj o siebie teraz,nie forsuj się,dawaj się wyręczać we wszystkim czym się da

Kakusia,jest i Oliwer i Oliwier,niektórzy dają też przez "v",zależy jak kto woli,nam w urzędzie powiedziano że Oliwer jest najbardziej "polski" więc tak zostało

Tity,ojoj,to się porobiło..ale skierowali Cię do szpitala czy nagle złapało?
Oby już wszystko ku dobremu zmierzało
Kurcze,zaczynam się martwić tymi moimi jajkami,jeszcze u gina nie byłam,chyba odżałuję w tym tygodniu,nie ma co zwlekać...
Ale miałaś przeżycia w tym szpitalu,swoją drogą mnie to dziwi dlaczego niektóre dziewczyny się tak drą ja rodziłam dwukrotnie z czego mój młodszy synek to był kawał chłopa i naprawdę lekko nie było ale nie wrzeszczałam Opierdzieliłam co prawda męża bo mnie za rękę co chwila łapał i powtarzał "bądź dzielna", myslałam że mu przyłożę i żaliłam się połoznym że mnie to naprawdę tak boli jak chyba nikogo innego i że Boga nie ma a one tylko uśmiechały się pod nosem a po wszystkim- ja razem z nimi....fajnie się teraz wspomina ale wtedy do śmiechu mi nie było

Dziewczyny tak was czytam i podziwiam,widze że wy takie zgrabne ciężaróweczki jesteście,ja tyłam ponad 25 kg
Stary 2009-11-23, 17:28   #2007
Tity
Zakorzenienie

agnes ze skierowaniem poszłam, na szczęście dramatycznie nie było Dali mi w żyłę i się poprawiło

L
J
Stary 2009-11-23, 18:16   #2008
abz
Zakorzenienie

Tity ale ci sie porobiło, dobrze, ze już lepiej.

VVłaśnie o tym sprzedavvcy kiedys pisałam, ze juz go sobie upatrzyłam na przyszłość, bo ma aukcji zaznaczone, ze jest mozliość uszycia dłuższych spodni

Mąż mnie vvkurzył, bo przyjechał do domu, zjadł obiad, cos mu sie nie podobało i stvvierdził, że jedzie do rodzicóvv, bo u nich bedzie mógł vv spokoju poleżeć, mam ochote go pobić i rzucic Czy ja na pevvno chce mieć z nim dziecko?

PS. Użyvvam "vv" bo mi nie działa literka pomiedzy Q i E

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-23, 18:48   #2009
aldii
Zakorzenienie

Agness widzialam tylko Zmierzch - dla mnie beznadzieja totalna i nie wiem czy zdecyduje sie obejrzec 2 czesc.Dobrze, ze obejrzalam go po przeczytaniu ksiazek, bo inaczej w zyciu bym po nie nie siegnela....
Stary 2009-11-23, 18:53   #2010
joa19mic82
Raczkowanie

GG do joa19mic82

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość

PS. Użyvvam "vv" bo mi nie działa literka pomiedzy Q i E

Nawet nie zauważyłam że VV piszesz zamiast W hehe ale jestem spostrzegawcza
joa19mic82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości