2009-11-24, 09:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez anula_81
Hej dziewczynki!!
Dzis z rana nawet nie jest mi tak bardzo niedobrze, wiec jest progres!!! Dzisiaj ide podciac wloski po pracy i pytanki...a w ciazy mozna farbowac wlosy? bo ja juz niezly siwusek jestem...
i mam mnostwo pracy dzisiaj, ale postaram sie zagladac,
Carol mam nadzieje, ze czujesz sie lepiej i wszystkie moje zafasolkowane kozelanki a wy jak samopoczucie we wtorkowy poranek?
I niezafasolkowane? jak samopoczucie, rokowania i humorek?`Caluje wszystkie!!
|
u mnie spokojnie jeszcze trochę do dni płodnych zostało więc na razie cieszymy się z tz przytulankami takimi bez myślenia jeszcze o tym tak się tylko zastanawiam czy mi się znowu coś nie poprzestawiało bo wczoraj wieczorem i dziś rano czułam delikatne ukucia w jajnikach ale śluzu kurzego nie ma więc jeszcze nie pora, zresztą to za wcześnie by było... no i nie wiem od czego to tak
a jak tam dziewczynki u was? bo dodam, że dziś straszna pogoda u mnie, wieje, przelotnie pada i w ogóle pochmurnie jest... aż się z domu wychodzić nie chce a obiecałam mamie, że wybiorę się z nią na miasto.
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------
Cytat:
Napisane przez viki_wb
Witajcie Was Wszystkie Kochane
Mam pytanko na moje obliczenie to jestem w 4,5tc i nie wiem czy to jest normalnie że nie chce mi się jeść ani pić, czuje ssanie w żałądku, tylko jak zjem chodz trochę to czuje się pełna i robi mi się nie dobrze. Czy wszystko jest ze mną wporządku?
|
witaj, w ciąży nie jestem ale z tego co tu dziewczynki piszą to jest to normalne niektóre mają apetyt, inne nie, jedne mają mdłości a inne nie itd więc się nie martw tylko może poeksperymentuj z jedzeniem, tzn popróbuj czegoś nowego, może będzie ci smakowało i nie będzie cię mdliło
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
|
|
|