2009-11-24, 14:49
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
Napisane przez BogaczKa22
O, dzięki kochana
A ja dziś poległam w walce z naleśnikami  Spróbowałam zrobić je na bazie koktajlu i w smaku były świetne ale przewracać się nie chciały  Ale to jeszcze nie koniec, ja się nie poddam...
Do wieczora babeczki, muszę wybywać ... 
|
BogaczKa mi tez sie nie chcialy przewracac. Udalo mi sie to przezwyciezyc tak, ze lalam niewielki nalesnik i nie rozlewalam go bardziej po patelni na cienko, tylko zostawialam, maly ogien i pod przykryciem. Wtedy wilgos tak nie ucieka, naleznik jest grubszy i latwiej odchodzi. Ale mysle ze warto sprobowac z ta oliwa w sprayu.
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------
Cytat:
Napisane przez stozynka44
Przede mna kolejne wyzwanie-przylatuje moj ex z Irlandii-nie widzielismy sie rok!!! I mam nadzieje ze zal mu dupe ściśnie  a szczena opadnie az do ziemi jak mnie zobaczy  bo nie pochlebiajac sobie- wymienił mnie na gorszy model 
Pozdrawiam 
|
No brawo Stozynka! Takie podejscie mi sie podoba! Wiesz, zal mu dupe scisnie i dobrze mu tak - bedzie mial do pary - widac jaja mu scisnelo juz wczesniej, skoro nie poznal sie na takiej fajnej kobitce jak Ty!
|
|