Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-24, 14:49   #1049
lanka
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
O, dzięki kochana

A ja dziś poległam w walce z naleśnikami Spróbowałam zrobić je na bazie koktajlu i w smaku były świetne ale przewracać się nie chciały Ale to jeszcze nie koniec, ja się nie poddam...

Do wieczora babeczki, muszę wybywać ...
BogaczKa mi tez sie nie chcialy przewracac. Udalo mi sie to przezwyciezyc tak, ze lalam niewielki nalesnik i nie rozlewalam go bardziej po patelni na cienko, tylko zostawialam, maly ogien i pod przykryciem. Wtedy wilgos tak nie ucieka, naleznik jest grubszy i latwiej odchodzi. Ale mysle ze warto sprobowac z ta oliwa w sprayu.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez stozynka44 Pokaż wiadomość
Przede mna kolejne wyzwanie-przylatuje moj ex z Irlandii-nie widzielismy sie rok!!! I mam nadzieje ze zal mu dupe ściśnie a szczena opadnie az do ziemi jak mnie zobaczy bo nie pochlebiajac sobie- wymienił mnie na gorszy model
Pozdrawiam
No brawo Stozynka! Takie podejscie mi sie podoba! Wiesz, zal mu dupe scisnie i dobrze mu tak - bedzie mial do pary - widac jaja mu scisnelo juz wczesniej, skoro nie poznal sie na takiej fajnej kobitce jak Ty!

lanka jest offline Zgłoś do moderatora