Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię The Body Shop, Maybelline, Rimmel, Avon, Miss Sporty, ozdoby do paznokcii
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-25, 10:11   #1
MA66IE
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

The Body Shop, Maybelline, Rimmel, Avon, Miss Sporty, ozdoby do paznokcii

!!! WĄTEK NIEAKTUALNY !!!!

Zapraszam do wymiany
W razie pytań - piszcie.

Zasady:

- informuję o faktycznym stanie rzeczy
- jeżeli mamy taką samą ilość Przekupek - wysyłamy jednocześnie, natomiast osoba która ma mniej przekupek wysyła pierwsza - narazie bede to pewnie ja
- wysyłam zawsze listem poleconym ekonomicznym i tego samego oczekuję od Ciebie

Z kosmetyków szukam:
- perfumy Cacharel Amor Amor
- lakiery do paznokci Maybelline
- spray - mgiełka do ciała Avon

Opisy i zdjęcia rzeczy, które zostały wymienione usuwam.

1) Ozdoby do paznokcii - karuzela z ozdobami (hologramowe serduszka, kółka z dziurką, kolczyki do paznokcii gwiazdki 3 szt.), pomarańczowe nitki, różowe romby i niebieskie trójkąciki

2) Dwa lakiery do paznokci Maybelline - jasny róż (nr 12 Rose Force Strong Pink) Forever Strong Professional + Iron i jasny metaliczny fiolet (nr 68 Prune) Expres Finish Shock Control 60 sec - oba użyte kilka razy, świeżutkie

3) Konturówka do ust The Body Shop - kolor czerwony (Red 07) - użyta kilka razy

4) Kredka do oczu Miss Sporty - miękka, czarna (001 Magic) - pozostało około 2/3

6) Mały szamponik Clear - przeciwłupieżowy, 50ml - nowy, dostałam jako gratis w sklepie

8) Żel do mycia twarzy Clean&Clear - przeciw błyszczeniu sie skóry z orzeźwiającymi mikrogranulkami - kupiłam 2 tygodnie temu, jednak za bardzo wysusza mi skóre - będzie idealny do cery tłustej, trądzikowej

9) Błyszczyk Wet n Wild - kolor malinowej czerwieni, kupiony w Londynie w sklepie New Look, 6ml, raz użyty

10) Dwa różowe błyszczyki - kupione w Londynie, w sklepie New Look, jaśniutki i ciemniejszy róż , w ksztacie kostek lodu, oba uzyte kilka razy

Kosmetyczka
Biblioteczka
Wish Lista

Edytowane przez MA66IE
Czas edycji: 2010-01-09 o 11:29
MA66IE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując