|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SZUKAM:
Ciuchy: -koturny Bershka - takie jak na foto poniżej - w rozmiarze 40 lub 41 - ubrania w rozmiarze M -krótki pikowany żakiet Reserved: czarny, szary i biały - rozm. 38 lub 40 - taki jak na foto poniżej[ - biała, kremowa lub beżowa marynarka bez zapięcia - szara jednolita apaszka - beżowy lub szary trencz na wiosnę/jesień, z matowego materiału - czarna gładka kopertówka z ekoskórki - staniki od Ewy Michalak w rozmiarze 75E/75F lub Comexim w rozmiarze 75FF/75G - czarna torebka Adidas Bowling - którykolwiek z dwóch wzorów na foto poniżej Kosmetyki: - kasetka magnetyczna ArtDeco Paradise Pleasure - cienie ArtDeco do paletek magnetycznych nr: 517, 520, 527, 530, 63, 246, 262, 503 - ogólnie cieliste, beże, brązy, złoto, odcienie turkusu, fioletu, szarości, czarny - Everyday Minerals podkłady: Fawn, Linen, Olive Fair - w formule matte - sample z Lucy Minerals: podkład Cream i Pale Ovile (każda formuła) - Dermacol, kolor: 207 i 209 - Kryolan Dermacolor Body Camouflage - D1, D2, D3 - Avon Planet Spa African Shea Butter: krem do rąk i skórek, a także: krem do stóp i łokci z kwasami AHA - farba do włosów L'oreal Feria B61 - odsypka meteorytów Guerlain 01 lub 03 - Bioderma Sensibio AR - Inebrya Go Sleek Safe Straight spray termoochronny - filtr Bioderma, Photoderm Mineral SPF50+ - suchy olejek Nuxe (bez drobinek) - Mythos mgiełka do włosów i ciała - Shiseido bibułki matujące Pureness - perfumy, wody toaletowe, oryginalne sample: Chopard Casmir, Chanel Coco Mademoiselle, Beckham Signature, Emporio Armani Diamonds, Carolina Herrera 212 Sexy, Avon Ultra Sexy, Lolita Lempicka Elle L'aime, YSL Manifesto - Aquolina balsamy, żele pod prysznic - wszelkie balsamy, kremy Palmer's Cocoa Butter Formula - pędzle: Real Technics, Bdellium Tools oraz pędzel do podkładu z Sephory Inne: - fiszki z angielskiego - książka Bobbi Brown - Perfekcyjny makijaż - stacja dokująca do iPoda Classic - oryginalne gry na XBOX360 - filmy na DVD - oryginalnie, nie z gazet - "Gotowe na wszystko" na DVD - kompletne sezony: 6, 7 i 8 - "Magda M." - sezon 3 i 4 na DVD - "Sex w wielkim mieście" - wszystkie sezony - "Wyznania zakupoholiczki" na DVD - lokówka BaByliss Pro Curl 210 25 mm Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2015-04-16 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ••• saga ZMIERZCH, gry XBOX360, "Gotowe na wszystko" DVD .. luty •••
mam Carolina Herrera 212 Sexy - miniatura 5ml, i foremkę silikonową do babeczek o kształcie róży (poza wątkiem)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hmmmmmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam nic z poszukiwanych przez ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
przykro mi ,ale nic nie mam
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
mam rajstopy z motywem panterki z Reserved ale niestety nie szare
![]() to mi pasuje wymiana Palmers za pędzelek vipera duży do cieni
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mam kinect adventures na xbox 360
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Niestety aktualnie nie mam nic z Twojej wish
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: saga ZMIERZCH, gry XBOX360, "Gotowe na wszystko" DVD .. luty
![]() Edytowane przez MA66IE Czas edycji: 2014-02-08 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dot.: saga ZMIERZCH, gry XBOX360, "Gotowe na wszystko" DVD .. luty
Hmm.. może coś z książek by Cię zainteresowało? Poza wątkiem mam m.in Sekrety Makijażu Eryki Sokólskiej, Zmierzch i Filozofia i inne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ja z Twojej wish mam :
mogę zrobić : odlewkę amor amor cacharel do 10ml, malutką jakąś próbeczkę bo nie wiele mi zostało Armani Diamonds, troszke wiekszą armani diamonds intense
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.