2009-11-25, 16:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Witam mamusie Smaruje małemu tyłek maścią z apteki i schodzi to odparzenie Bo już się bałam że będę musiała jechać z tym do lekarza. Wiki wczoraj spał od 21.00 do 1.30. Widzę że nasze dzieciaczki już coraz dłużej spią Bardzo się cieszę. A i dziewczyny radzę Wam kupić taką karuzelkę na baterię bo u Nas bez karuzelki to by nie było tak kolorowo. W nocy to mniej więcej wygląda tak karmimy, potem odbijamy i jak mały jest spiący to idzie spać a jak nie to kładę go włączam karuzelkę daję smoka i mały sobie leży i słucha a mama w kimono Niech żyją karuzelki
Cytat:
Napisane przez brombusia
\
Co do tabletek, to ja się chyba nie zdecyduje, bo po tabletkach mam taki spadek libido, że one właściwie przestają być potrzebne 
Jeśli chodzi o szczepionki, to na pneumo na pewno zaszczepię i na rotawirusy chyba raczej też, na meningokoki szczepi się troszkę starsze dzieci, więc mam jeszcze czas się zastanowić 
Cieszę się, że czujesz się lepiej 
I zazdroszczę Aniołka, mój ogląda sobie karuzelkę i inne ciekawe obiekty ( lampy  ), ale bardzo szybko się nudzi, najlepiej jakby go ktoś nosił po mieszkaniu, wtedy jest git
Z tego co wiem, to pieluszki z Bella. Ale to wycięcie nie jest niezbędne, ja używałam huggiesów i pampersów i po prostu je trochę wywijałam.
|
O widzisz to mnie zaskoczyłaś z tymi meningo bo ja myślałam że to się wszystko po 6 tygodniu daje. A powiedz mi kiedy te meningo dokładnie się zaczyna??
Cytat:
Napisane przez lucky1910
Katekate, Kachula, Katarina, Katevalley, Kasiuch i inne Kasie wszystkiego najlepszego z okazji imieninJ
Mam dziś gigantyczne kłopoty z Internetem i od ponad dwóch godzin próbuję coś napisać…
Dziękuję Wam za zainteresowanie i pamięć – jeżdżenie na szmacie, spacery, przytulanie i wszystkie inne metody jak dotąd zawodzą i moja Mała wciąż nie chce wyjść..
|
Dziękuję bardzo Ja urodziłam dwa tygodnie przed terminem. I w przeddzień porodu. Myłam podłogi pod łóżkami tj leżąc na podłodze, wycierałam poręcze, myłam podłogę za wersalkami łącznie z ich przesuwaniem. Ogólnie to dużo się schylałam, i też takie ciężkie rzeczy nosiłam, czy przesuwałam. Nie wiem może to coś pomoże
Cytat:
Napisane przez brombusia
Młody śpi już prawie 3 godziny, mleczarnia znowu przecieka, a ja psychicznie przygotowałam się na kolejną część thrillera " Filip kontra cycek" 
|
  : hahaha:
Cytat:
Napisane przez malina81
Witam. U nas ciężka noc- pt boli mnie brzuch  I tak niewiem co mysleć bo od kąd daje mu Sab to jest gorzej-wiec niewiem czy to zbieg olkoliczności czy faktycznie te kropelki nam nie służą
Brombri napisz mi prosze jak zażywasz Furaginum bo mi cos pęchech dokucza...
|
Kurczę malinka współczuję A masz ten Sab z Niemiec czy POlski?? Bo podobno ten niemiecki najlepszy.
|
|
|