Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-24, 21:33   #3421
nedzia
Raczkowanie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE

Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamusiom
Gish brzusio super
No te Wasze dzieciaczki to cudasne, napatrzec sie nie mogę, aż mnie skręca ja tez chceeeeeeeeeeeeeee
Domi masaz szyjki czeka mnie w czwartek, wiec jeszcze jeden dzień, ale juz mi chyba wszystko jedno.
Tż tez mi robi masaże i nic....
nedzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 21:37   #3422
sexy body
Rozeznanie

domi dzięki za odpowiedź w sprawie pizzy
Wyszła pyszna, nie było jej już 15 minut po wyciągnięciu z piekarnika

sexy body jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 21:51   #3423
Kasiuch
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sexy body Pokaż wiadomość
domi dzięki za odpowiedź w sprawie pizzy
Wyszła pyszna, nie było jej już 15 minut po wyciągnięciu z piekarnika

mmmmm...nie mowcie o jedzeniu....bo bede piec w nocytak przy okazjimozna poprosic przepis??

tarasia-no to wspolczuje...ale ja chyba woalabym rodzic w innym szpitalu ale z facetem u boku...
Kasiuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 22:51   #3424
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiuch Pokaż wiadomość
Ja mam aniołka i mi takiego czadu az nie daje

pozazdroscic aniolka...ja nie dostaje po zebrach tylko po zoladku, 2 razy obudzilam sie z zawartoscia zoladka w buzi, ( to bedzie okropne)- raz sie tym w nocy zachlysnelam...[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Guciu ja na swój brzuch czekałam aż do siódmego miesiąca prawie
Ale już bym chciała żeby było PO

Zazdraszczam Wam wciskania się w przed ciążowe ciuszki

Kasiuch moje dziecie też jakieś pobudzone strasznie Szczególnie na noc I okopuje żołądek ale da się przeżyć
Samantha a Ty mialas taki maly brzuszek, pokaz jak ise teraz rozrósł...

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Sama jestem ciekawa no i przerażona zarazem, bo ponad 4kg to na pewno będzie Tak więc im szybciej urodzę tym lepiej W ogóle gin mówił, że dużo dzieci się teraz dużych rodzi. Wczoraj na dyżurze miał jedno 4000, drugie 4200, a trzecie 4600 i wszystkie rodziły się naturalnie. Na wątku majowo-czerwcowych widziałam jedną dziewczynę co urodziła SN 4600 i żyje więc jakoś to będzie
To niech się cieszą że mialy szczęście, ale nie zazdroszczę im. Byl niedawno urywek w wiadomościach, ze od 4 kg to powinno byc cc, ale niektorzy lekarze każą się męczyć. I pokazywali rodzinke, ktorej dziecko bylo kaleką bo utknęło w kanale rodnym i jakies niedotlenienie sie zrobilo i teraz ma niedowład nożek czy rączek... Straszne to bylo normalnie...

Żolądek mnie cos boli.........

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 22:55   #3425
minnie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasiuch Pokaż wiadomość
mmmmm...nie mowcie o jedzeniu....bo bede piec w nocytak przy okazjimozna poprosic przepis??

tarasia-no to wspolczuje...ale ja chyba woalabym rodzic w innym szpitalu ale z facetem u boku...

Kasiuch witamy.
A tu masz linka do naszej książki kucharskiej:
www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369051

znajdziesz tam m.in.przepis na pizze Kachuli.

Zaharia, Miriam jest przesłodka:lo ve:
minnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 23:06   #3426
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

czesc Mamusie.

melduje sie w troche lepszym stanie. u mnie to nie swinska grypa a jelitowka no ale tylko ja to przechodze.. Adrian tez jakis niewyrazny ale wydaje mi sie ze u niego poza przeziebieniem sytuacja opanowana.

Poza tym zrobilismy sobie z tz wczesniejszy prezent mikolajkowy i zalozylismy cyfrowy polsat wiec mam szczesliwego mezczyzne w domu bo w koncu moze sobie ogladac tv po angielsku

Maly Tomek wciaz jest Aniolkiem.
Przesypia ladnie noce. karmie go w nocy raz. okolo 5 a potem o 7:30. wlasciwie maly placze tylko wtedy jak jest glodny. czasem jak chce na rece i jak mu sie karuzelka wylaczy a o chce jeszcze.
w ogole to uwielbia sie gapic na karuzelke skodziak jeden i odobnie jak Kareninki Andree lubi pospac na brzuszku. ukladam go sobie na ramieniu lub na klatce piersiowej i tak sie przytulamy.. no ale to tylko poznym wieczorem jak Adrian nie widzi..
dzis Adi tak naprawde pokazal ze jest zazdrosny o brata.. ciezko bylo ale dalismy rade..

Zahario jakie ty masz ladne dziecko gdybym miala corcie to strasznie bym chciala aby tak wygladala

Asioczko twoja dzidzia tez slodziutka na ostatniej fotce strasznie fajniutko wyglada.. na taka kruszynke

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 23:50   #3427
kolanosia
Rozeznanie

[QUOTE=tarasia;15481949]Byliśmy dzisiaj u gina i CISZA, zero objawów porodowych oprócz delikatnie skróconej szyjki. Mała ma podobno 3200 co mnie trochę pzreraziło, że jeszcze właściwie 3 tygodnie a tu już ponad 3 kg!
No ale wiadomo jak to jest z tymi pomiarami...

No i w ogóle to mam depresję!
Porodówka w moim szpitalu jest nadal w remoncie i nie ma porodów rodzinnych aż się rozpłakałam na tą wiadomość.
Jak ja sobie sama poradzę?! Miało być tak pięknie, a tu nici...
/QUOTE]

Dobrze cie rozumiem, przeżywam dokładnie to samo! U mnie nie ma porodów rodzinnych ani nawet odwiedzin w związku ze świńską grypą. niby do odwołania ale boję sie że jak zwykle będzie to strasznie długo trwało a u mnie czasu coraz mniej....Po co była szkoła rodzenia i te wszystkie moje rozmyślania jak teraz prawdopodobnie będę musiała radzić sobie sama
A dzidziuś rzeczywiście spory, ale wiesz jak to jest pomiary swoją drogą, a twój poród swoją. Jak leżałam w szpitalu to takie laski chucherka tak się ładnie rozwierały i rodziły bez zająknięcia duże dzieci. Może i tak będzie w twoim przypadku. Trzymam kciuki!

Kamilla Dzięki, juz nie mam siły z tymi nerkami, ciągle coś. Tak bym chciała żeby zadecydowali cc i żebym szybko mogła zacząć jakieś sensowne leczenie tych nerek po psychicznie znowu siadam. ale jak zwykle nikomu się nie spieszy więc czekam dalej.

Cytat:
Napisane przez nedzia Pokaż wiadomość
czesc mamusie i brzuchatki
ja dalej kulam sie w dwupaku. Wszelkie sposoby "przyspieszaczki" nie dają rzadnego rezultatu. Maleństwo leniuchuje i nie ma zamiaru wychodzic
Zaraz Was nadrobię, widzę ze nie mam tego dużo.. cosik tu ostatnio cichutko......
Oj Nedzia postaraj się z TŻ jeszcze bardziej To juz naprawdę niedługo!

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
To niech się cieszą że mialy szczęście, ale nie zazdroszczę im. Byl niedawno urywek w wiadomościach, ze od 4 kg to powinno byc cc, ale niektorzy lekarze każą się męczyć. I pokazywali rodzinke, ktorej dziecko bylo kaleką bo utknęło w kanale rodnym i jakies niedotlenienie sie zrobilo i teraz ma niedowład nożek czy rączek... Straszne to bylo normalnie...
I właśnie dlatego tak chciałam rodzic z TŻ. Zawsze w obecności faceta to inaczej wygląda, a tak będą męczyć do końca, albo im się uda albo....Sorki ale takie mam dzisiaj czarne myśli.

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
czesc Mamusie.

melduje sie w troche lepszym stanie. u mnie to nie swinska grypa a jelitowka no ale tylko ja to przechodze.. Adrian tez jakis niewyrazny ale wydaje mi sie ze u niego poza przeziebieniem sytuacja opanowana.

Poza tym zrobilismy sobie z tz wczesniejszy prezent mikolajkowy i zalozylismy cyfrowy polsat wiec mam szczesliwego mezczyzne w domu bo w koncu moze sobie ogladac tv po angielsku

Przesypia ladnie noce. karmie go w nocy raz. okolo 5 a potem o 7:30. wlasciwie maly placze tylko wtedy jak jest glodny. czasem jak chce na rece i jak mu sie karuzelka wylaczy a o chce jeszcze.
w ogole to uwielbia sie gapic na karuzelke skodziak jeden i odobnie jak Kareninki Andree lubi pospac na brzuszku. ukladam go sobie na ramieniu lub na klatce piersiowej i tak sie przytulamy.. no ale to tylko poznym wieczorem jak Adrian nie widzi..
dzis Adi tak naprawde pokazal ze jest zazdrosny o brata.. ciezko bylo ale dalismy rade..
Kropeczko trzymaj się i zdrowiej kochana! Ty też nie masz szczęścia ostatnio z tymi choróbskami, znowu sie przyczepiło....Dobrze, że Tomeczek sie tak ładnie chowa i jest grzeczniutki. Prawdziwy skarb! A Adi wiadomo, że musi być troszke zazdrosny, taka kolej rzeczy. Oby takich sytuacji było jak najmniej.

A ja muszę się porządnie zmęczyć, żeby troszke pospać więc jeszcze sobie trochę przed kompem posiedzę!

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Mamuśki może wiecie, które pieluszki maja to wycięcie na pępuszek?
Stary 2009-11-24, 23:52   #3428
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanosia Pokaż wiadomość

Poodbno pampersy ja w czwartek ide na poszukiwanie takowych, bo jeszcze w ogole zadnych nie mamy...

Jesli macie ochote mamusie to teraz na JEDYNCE zaczal sie film Bollywood "GDYBY JUTRA NIE BYLO" goraco poelcam

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 00:03   #3429
kolanosia
Rozeznanie

Domi a nie wiesz które bo kupiłam pampers newborn 2-5kg ale nie mają tego wycięcia na pępek.
Stary 2009-11-25, 00:04   #3430
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi a nie wiesz które bo kupiłam pampers newborn 2-5kg ale nie mają tego wycięcia na pępek.

oj nie wiem
sama sie chetnie dowiem...

Stary 2009-11-25, 08:01   #3431
brombusia
Zakorzenienie

Heloł
Mój wstręciuszek pospał dzisiaj od 2 do 6.30 w związku z tym, czuję się wyspana jak nigdy
Wczoraj wieczorem strasznie płakał, myślę że to był jakiś mały atak kolki, zwłaszcza że TŻ mówił, że jak go kąpał, to widział jak w brzuszku mu taka kuleczka wędrowała. Dałam mu espumisan, położyłam na brzuszku i jakoś przespał to. Ten płacz jest zupełnie inny niz jego normalne płakusianie, po prostu krzyczał, tak go to bolało

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
A i byłam wczoraj u ginki. Wszystko ok Pogojone i pokurczone. Przepisała mi tabletki anty które można brać jak się karmi. Ja nigdy nie brałam tabletek i to dla mnie mega przeżycie A i najlepsze że za 8 dniu już będę mogła bez obawy.....
A i mam pytanie Marcelina szczepisz małego na roatwirusa?? Bo ja na pneumo i meningo będę szczepić ale nie wiem co z rota. Szczepić czy nie szczepić. Może jeszcze ktoś się wypowie w tej kwestii??
Co do tabletek, to ja się chyba nie zdecyduje, bo po tabletkach mam taki spadek libido, że one właściwie przestają być potrzebne
Jeśli chodzi o szczepionki, to na pneumo na pewno zaszczepię i na rotawirusy chyba raczej też, na meningokoki szczepi się troszkę starsze dzieci, więc mam jeszcze czas się zastanowić

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
J
Dziewczyny brzuch mi już ciąży w tej ciąży!!!

Poczekaj aż będziesz musiała nosić 5 kg na ramieniu, żeby mu się odbiło, też Ci będzie ciążyć

Cytat:
Napisane przez nedzia Pokaż wiadomość
czesc mamusie i brzuchatki
ja dalej kulam sie w dwupaku. Wszelkie sposoby "przyspieszaczki" nie dają rzadnego rezultatu. Maleństwo leniuchuje i nie ma zamiaru wychodzic
Nedziu kochana
Myślałam o Tobie wczoraj, dobrze, że się meldujesz, szkoda, że mimo przyspieszania nadal w dwupaku. Mam jednak nadzieję, że Cię ominie ten masaż szyjki.

Cytat:
Cieszę się, że czujesz się lepiej
I zazdroszczę Aniołka, mój ogląda sobie karuzelkę i inne ciekawe obiekty ( lampy ), ale bardzo szybko się nudzi, najlepiej jakby go ktoś nosił po mieszkaniu, wtedy jest git

Cytat:
Z tego co wiem, to pieluszki z Bella. Ale to wycięcie nie jest niezbędne, ja używałam huggiesów i pampersów i po prostu je trochę wywijałam.

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 08:16   #3432
kropka241
Zakorzenienie

Kolanosiu bella happy maja wyciecie na pepek. w szpitalu uzywali tylko bella wlasnie ale i tak trzeba bylo wywinac gora zeby nie zaslaniac pepuszka.
jak dla mnie pampersy w tej chwili najlepsze sa.
mam paczke huggies bo dostalam w przychodni kupon na 20% znizke na huggiesy mega paczke wiec upilismy ale w pampersach kupa wsiaka w pieluszke i sa miekie. huggiesy za to maja sliczne obrazki ale to tyle jesli chodzi o ich przewage.

Brombi wspolczuje kolki oby to byla jednorazowa akcja bo pamietam jak Adus sie meczyl przez jakies 2 miesiace.. to byla tragedia

Stary 2009-11-25, 08:21   #3433
kamilla123
Rozeznanie

Dzień dobry

Brombi Gratuluje w miarę przespanej nockiOby tak częściej!

Cytat:
Też oglądałam coś takiego w "dzień dobry tvn", dzieci miały porażenie splotu barkowego właśnie przez ciężki poród spowodowany prawdopodobnie dużą masą. Ciężko przewidzieć jak to się wszystko potoczy. Dlatego liczę na mojego Tż i na to, że trafię na dyżur mojego gina Ale starcha mam ogromnego...

Cytat:
Chyba Bella, ale pewna nie jestem. Ja mam Pampers newborn i one nie mają

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Jesli macie ochote mamusie to teraz na JEDYNCE zaczal sie film Bollywood "GDYBY JUTRA NIE BYLO" goraco poelcam
Czemu ja tego wczoraj nie przeczytałam? Nie mogłam zasnąć i przewracałam się z boku na bok (co wcale nie jest łatwe z tym brzuchem) do 2 w nocy.....

Miłego dnia!
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 08:46   #3434
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:

Brombi wspolczuje kolki oby to byla jednorazowa akcja bo pamietam jak Adus sie meczyl przez jakies 2 miesiace.. to byla tragedia

Też mam taką nadzieję.
Co do pieluszek, to ja też wolę pampersy, huggiesy właśnie wydają mi się za twarde.

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość

Brombi Gratuluje w miarę przespanej nockiOby tak częściej!
Dzięki
Oby jak najczęściej, ale się nie łudzę

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Miałam napisać, a jak zwykle zapomniałam.
Dalej mnie bolą piersi, w dodatku w lewej piersi wyszły mi żyły, są takie nabrzmiałe i mam w kilku miejscach popękane naczynka. Nie wiem co to, gorączki nie mam, więc chyba raczej nie zapalenie piersi. Normalnie, ciągle mam pod górkę z tym karmieniem
Nie dość, że Młody się rzuca i przekręca z sutkiem w ustach ( ała !!) to jeszcze teraz mam takie bóle i kłucia w piersiach. Czasami mam ochotę się poddać i dać mu butelkę, ale ciągle walczę, tylko nie wiem jak długo dam radę

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 09:05   #3435
nedzia
Raczkowanie

helo mamusie i wielkie brzusie

u mnie nocka ciężka. Mały tańczył całą noc, bolał mnie troche brzuch jak na @ ale to nie to. Mały ćwiczył chyba sambe ..... hmmm a może to była rumba.... no nie wiem w każdym razie obkopał mamie żeberka

Kolanosiu ileż można sie sexić ????
Jesli chodzi o pieluszki to ja tez mam narazie Pampersy new Born i przy takich narazie zostanę.Zobaczymy jak bedzie pozniej...
Brombusiu ja tez mialam nadzieje ze mnie ominie ta "przyjemność" jaką jest masaż ale chyba nie ma szans , czwartek zbliza sie wielkimi krokami więc bedzie co ma być.
Jak to mowią IDE NA CAŁOŚĆ , moj tz mnie męczy ze wejdzie ze mną i jak by co to ale wybilam mu ten głupi pomysł z głowy
A z tymi piersiami to uważaj kochana, bo to nie ma żartów, zresztą sama wiesz, jak cos to do jarzyniaka po kapuste i okłady z kapuchy podobno pomagają

A jesli chodzi o antykoncepcje bo wiem że byl tu juz poruszany ten temat, to zdecydowanie odradzam tabletki. Wiecej szkodzą niż to wszystko jest warte...aleee szczerze polecam krążek dopochwowy NuvaRing. Nie robi tyle spustoszenia w organizmie a działa podobnie.
tu kilka informacji na ten temat http://www.we-dwoje.pl/nuvaring;-;no...kul,13280.html
nedzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 09:22   #3436
kropka241
Zakorzenienie

no wlasnie ja tabletek brac nie moge
no ale zdecydowalam jak najszybciej zalozyc spiralke. a jak tylko bede w uk to podwiazanie jajowodow. szczerze mowiac strasznie mnie to denerwuje ze w polsce nie mozna zrobic legalnie takiego zabiegu.

Stary 2009-11-25, 10:00   #3437
samanthhha
Wtajemniczenie

Dzień BoBry

My już zjedliśmy śniadanko i oczywiście siedzimy na wizażu

Cytat:
Samantha a Ty mialas taki maly brzuszek, pokaz jak ise teraz rozrósł...
Psssstryknę dziś jakąś fotkę Ale jak się ogarnę bo na razie wyglądam jak

Ale mi się fajnie czyta mamusie rozpakowane Przeraża mnie to że i ja będę przeżywać to co i Wy - kolki itd A ja nic nie wiem nooo... i mam wrażenie że nie dam rady

Ale nie martwmy się na zapas - w końcu jestem ostatnia na liście
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:19   #3438
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam mamusie

U nas dzis malo przespana noc Kamilka budzila sie co chwila za to teraz spi jak bąk

Kturas tu pytala o pampersy z wycieciem na pepuszek, ja sie tez z takimi nie spotkalam ale mi w szpitalu pielegniarka pokazal zaby zawijac pampers tak zeby pepuszka nie dotykal i tez jest ok

Wszystkie zdjecie dzieciaków sa bosskie

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:19   #3439
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość

Dalej mnie bolą piersi, w dodatku w lewej piersi wyszły mi żyły, są takie nabrzmiałe i mam w kilku miejscach popękane naczynka. Nie wiem co to, gorączki nie mam, więc chyba raczej nie zapalenie piersi. Normalnie, ciągle mam pod górkę z tym karmieniem
Nie dość, że Młody się rzuca i przekręca z sutkiem w ustach ( ała !!) to jeszcze teraz mam takie bóle i kłucia w piersiach. Czasami mam ochotę się poddać i dać mu butelkę, ale ciągle walczę, tylko nie wiem jak długo dam radę

Brombi, a nie masz gdzieś w swojej okolicy poradni laktacyjnej ? czasami trzeba zasięgnąć "fachowej" rady, zerkną tam okiem na mleczarnie doradzą co i jak... może warto ?

ja od kilku dni mam wrażenie że brzuszysko jest cieższe i cieższe z dnia na dzień! ide w piątek na wizyte i jestem bardzo ciekawa ile ta moja kluseczka teraz waży...
poruszanie się sprawia coraz więcej problemów, nie wspomne o zwykłych czynnościach typu kąpiel, czy założenie skarpetek...
jeszcze troszkę, jeszcze troszkę!

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:25   #3440
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
ja od kilku dni mam wrażenie że brzuszysko jest cieższe i cieższe z dnia na dzień! ide w piątek na wizyte i jestem bardzo ciekawa ile ta moja kluseczka teraz waży...
poruszanie się sprawia coraz więcej problemów, nie wspomne o zwykłych czynnościach typu kąpiel, czy założenie skarpetek...
jeszcze troszkę, jeszcze troszkę!
Skąd ja to znam Dodaj jeszcze temat golenia Dla mnie to czarna magia Najpierw biorę kąpiel, potem się gimnastykuje podczas golenia i potem jestem tak spocona że znowu się muszę wodą ochlapać
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:27   #3441
Kasiuch
BAN stały

jeszcze troszkę, jeszcze troszkę![/QUOTE]

hehe...mam to samoczsami do zalozenia skarpetek i butow chłopa zatrudniam

minnie-dziekuje za linka na pewno skorzystam

tak wogole to nie nadazam za Wamihehe

co do pieluszek slyszalam o takowych,aczkolwiek nie widzialam, tez mam mala paczke newborna 2-5kg i mega pake Belli3-6

a dzis z samego rana na ktg i u ginki bylismy...i maly tak skakal za az tatuś sie za głowę łapał a sprzęt przerywał pracę...: rotfl:
No i jeszcze do 2.12 sie oszczedzamy...a pozniej szalejemyw poniedzialek znowu nieszczesna morfologia
Jestesmy tylko źli ze malego na usg nie obejrzymy bo doktor od usg ma wolne

Rozpakowanym dziewuszkom zazdroszcze juztez chce dzwigac swoje 5kg na ramieniu
samanthhha-tez sie boje ze nidam rady
Stary 2009-11-25, 11:37   #3442
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

Katekate, Kachula, Katarina, Katevalley, Kasiuch i inne Kasie wszystkiego najlepszego z okazji imieninJ

Mam dziś gigantyczne kłopoty z Internetem i od ponad dwóch godzin próbuję coś napisać…

Dziękuję Wam za zainteresowanie i pamięć – jeżdżenie na szmacie, spacery, przytulanie i wszystkie inne metody jak dotąd zawodzą i moja Mała wciąż nie chce wyjść..

A pieluszki z wycięciem ma Bella - z tego co moje koleżanki próbowały to żadnej te nie podpasowały…jakieś mało chłonne są czy coś…

Kolankosia – współczuję tych Twoich dolegliwości… nie martw się.. Lenka jak wyjdzie to Ci to wszystko wynagrodzi…

Domi – jak się czujesz? Mam nadzieję, że brzuszek Ci się nic nie kurczy?
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:52   #3443
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
Katekate, Kachula, Katarina, Katevalley, Kasiuch i inne Kasie wszystkiego najlepszego z okazji imieninJ

Mam dziś gigantyczne kłopoty z Internetem i od ponad dwóch godzin próbuję coś napisać…

Dziękuję Wam za zainteresowanie i pamięć – jeżdżenie na szmacie, spacery, przytulanie i wszystkie inne metody jak dotąd zawodzą i moja Mała wciąż nie chce wyjść..

A pieluszki z wycięciem ma Bella - z tego co moje koleżanki próbowały to żadnej te nie podpasowały…jakieś mało chłonne są czy coś…

Kolankosia – współczuję tych Twoich dolegliwości… nie martw się.. Lenka jak wyjdzie to Ci to wszystko wynagrodzi…

Domi – jak się czujesz? Mam nadzieję, że brzuszek Ci się nic nie kurczy?

Lucky dzis akurat mam miekki. W ogole mam wrazenie, ze mi wszystkie dolegliwosci przeszly no ale to chyba dobrze, bo do grudnia tylko 5 dni
Jutro wychodze z domu praktycznie nie liczac dwoch wizyt u lekarza i pojscia doszpitala a potem z niego wyjscia, to wychodze pierwszy raz od miesiaca hihih
Jade z tata odebrac w koncu moj dyplom i przy okazji zrobie zakupy.
Tz ma chorobowe przez oko, wiec ze mnie nie pojdzie, ejdynie zejdzie po zakupy dosamochodu, zebym nie dźwigala

Stary 2009-11-25, 11:52   #3444
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

aaa… wykorzystując ostatnie chwile dobrego samopoczucia zmykam do kuchni zrobić ciasteczka – pieguski, ciacho czekoladowe do lodów, sałatkę z kurczakiem wędzonym i jaajka z pieczarkami bo może się jakiś gość dziś trafi…
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:54   #3445
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
aaa… wykorzystując ostatnie chwile dobrego samopoczucia zmykam do kuchni zrobić ciasteczka – pieguski, ciacho czekoladowe do lodów, sałatkę z kurczakiem wędzonym i jaajka z pieczarkami bo może się jakiś gość dziś trafi…

ja moge wpasc mniam
wczpraj zroblismy nao biad karkowke, a ja jeszcze sernik na zimno wiec dzis zamawiamy pizze...trza se pozwolic na ostatnie dni przed rozwiazaniem

Stary 2009-11-25, 11:56   #3446
kropka241
Zakorzenienie

a mojemu Tomkowi jasnieja wloski

Stary 2009-11-25, 12:10   #3447
Kasiuch
BAN stały

Cytat:
Ja tez z checia zajrze
lucky1910-hehe zycze powodzenia w przyspieszaniu i trzymam kciuki aha i dziekuje za zyczonka
Stary 2009-11-25, 12:15   #3448
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Dzien doberek

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 12:38   #3449
mamrotka
Wtajemniczenie

hej mamusie

my dalej 2w1

powiedzcie czy wiedzac dokladnie kiedy doszlo do zaplodnienia mozna wyliczyc sobie termin porodu?
Stary 2009-11-25, 12:39   #3450
NadiaM
Raczkowanie

Cześć dziewczynki

Lucky, a jak robisz te jajka z pieczarkami ??? MNiam mniam
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości