Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-26, 11:34   #4679
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez MadCat Pokaż wiadomość
BRY

A miałaś już nic nie kupować

18 stopni? Toż to ja mam teraz 20 i mi zimno.
a no mialam mialam ale jak zobaczylam ze jest bez ceny minimalnej i nikt nie licytuje a zostalo jeszcze kilka dni to pomyslalam ze alicytuje dalam tylko 100 ale jak podbija to nie bede sie licytowac dalej a rusz moze sie uda

a to czemu dzidzia ma nie spac z glowa przy szczebelkach tylko z nogami ?? to ma byc tak daleko glowa tak??

dzisiaj sie rozplakalam schodzilam z miseczka i talerzem po wczorajszej kolacji z gory zeby umyc < z nowego kompletu > zakrecilo mi sie w glowie i zeby nie spac ze schodow to zlapalam sie poreczy a naczynia mi wypadly i sie potukly siadlam na schodach i plakalam i co i moje nic nie robienie sie skonczylo bo musialam pozamiatac i umyc schody a ze juz mylam schody to i pokoje pomylam i kuchnie i kancelarie tescia a potem nie moglam sie wczolgac na gore do lozka dobrze ze juz mezus wru,ocil to tylko bede krzyczala by cos mi przyniusl bo zabronil mi wychodzic z lozeczka no chyba ze siusiu

drcron jest offline Zgłoś do moderatora