Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 08:57   #4854
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
a JA TEŻ NAPISZĘ żebyście sie nie gniewały ale moje zdanie jest takie że jestes EGOISTKĄ!!!!
Bo co w takim bądź razie to watek dla ciąż przebiegającyhc prawidowo???????????????? ????????????????
Że ja mi groził poród .. urodzenie 600 gramowego dziecka w najgorszym przypadku to to już watek nie dla mnie??!!!
Mam nie pisac że cos sie dzieję alobo że np. poroniłam???
NO SORY ALE TO MOGŁO SPOTKAC KAŻĄ Z NAS!!!! na poczatku ciązy kilka przypadków u nas było.. i MOŻE SPOTKAC AŻ DO PORODU... i co jak urodze martwe dziecko9 w 38 tyg bo i tak sie zdarza to juz mam Wam nie pisac..!! CO?? TEMATU NIE MA?? BO NIEWYGODNY?>?!! WRZURZYŁĄM SIE i to na maxa!!!
Trzymam kciuki abys ty nie musiała sie "chwalić" jakimś niwygodnym zdażeniem ze sowjej ciązy albo u kogoś w rodzinie!!!
Ciąża to nie tylko przyjemności i cholerne szczęśliwe zakupy na allegro remontowanie pokoju dla maleństwa i szkoły rodzenia z prawdziwego zdarzenia NFUCK FUCK FUCK!!!
A lekarz kazał mi sie nie denerwować!!!
PIERWSZA CIĄŻE STRACIŁAM W 10 TYG TEZ na watku mamusie marcowo-kwietniowe 2009 ale nikt tam nie napisał żebym nie pisała takich rzeczy bo jej sie źle czyta!!!

DOBRA KOŃCZE JUŻ ALE MUSIAŁAM SIE WYŁADOWAC BO AZ MNIE Z NERWÓW NOSI...

Widocznie nigdy nic osób które tak piszą nie spotkało nic złego bezpośrednio.. inaczej wtedy sie myśli oj inaczej.. wiem co mówie wiem..
Mój pierwszy aniołek nie jest NIEWYGODNYM TEMATEM!! To życie zdarzyło się .. buuuuuuuuuuuuuu
I NIE OPCZEKUJE ŻE KTÓRAŚ MNIE POPRZE BO nie pisze tego aby mi przyklaskiwać możecie miec inne zdanie ale to własnie w tym momencie czuje!
Przykro mi, że się przeze mnie zdernerwowaś- nie miałam takiego zamiaru.
Może nieprecyzyjnie się wyraziłam, dla mnie wszystkie NASZE historie i przypadłości są ważne, są właśnie NASZE i ważne bez wzgędu na to czy są dobre czy złe. Oczywiście, że forum i nasz wątek jest po to by sie wszystkim dzielić, udzielać sobie wsparcia, także w słabszych momentach.

Nigdy w życiu by mi nawet przez myśl nie przeszło, że twój aniołek czy, gdyby tfutfu ftu coś poszło którejkolwiek z nas nie tak, czy to że mamy obawy i wątpliwości, niepokojące dolegliwości to niewygodny temat. NIGDY.
Nie zamierzałam też dać do zrozumienia, że to ma być wątek szczesliwych historii, ani nic z tych rzeczy (choć każdej z nas życzę).

Szkoda, że masz takie zdanie o mnie. Przykro mi, że się przeze mnie zestresowałaś, że uważasz, że jestem egoistką i że nie mam serca. Nisko mnie oceniłaś.

Po prostu wiadomo, że każdy gdzies tam słyszał jakies traumatyczne i drastyczne opowowieści co się złego zdarzyło komuś tam, jakiejśc dalekiej znajomej znajomej i TYLKO o to mi chodziło.

Szkoda, że nie dostrzegasz różnicy.

Cytat:
Napisane przez Isis23 Pokaż wiadomość
... mi sie wydaje ze evitce chodziło o to zeby nie przytaczac opowiesci smutnych o innych cięzarówkach, które nie sa związane z naszym watkiem np. o cięzarnej kuzynce cioci itp..
tylko o to mi chodziło

Więcej się stresować przeze mnie a ty ani nikt inny nie będzie- nie chce i nie będę wam więcej psuć humoru swoimi postami.

Nie chcę kontynuowac tematu.

To mój ostatni post, przepraszam za wszystko co NIEZAMIERZENIE sprawiło tobie bądź innym przykrość.

Życzę wam zdrówka i wszystkiego dobrego

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora