Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-30, 09:51   #4910
Illbana
Raczkowanie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Dzień dobry,

Buziaki dla Julii i Kubusia!!!

Kolejna noc do bani Chyba brzuszek znowu Guzika bolał, bo płakał, stękał, a potem walnął konkretnego bąka i znowu zasnął. A ja wczoraj poszłam spać dzisiaj W ogóle wczoraj wylałam hektolitry łez i miałam takiego nerwa... Się Wam pochwalę, co robię. Napisałam powieść dla dzieci na konkurs Dzisiaj mijał termin nadsyłania prac. I wczoraj po południu produkowałam i przetwarzałam ostatni rozdział (bardzo ważny zresztą) i nagle komputer odmówił posłuszeństwa. Tekst miałam zapisany, więc wyłączyłam komputer, uruchomiłam ponownie i za grzyba nie mogłam otworzyć tego ostatniego rozdziału. Zawiesił mi się komp, więc znowu go wyłączyłam. Włączam, a a tam ani śladu po moim ostatnim rozdziale. Zniknął cały jeden dokument. Jeżu, co ja wyprawiałam, żeby go odzyskać (łącznie z waleniem klawiaturą o biurko), nie udało się. Wieczorem wzięłam długą kąpiel i taka relaxed usiadałam i napisałam cały rozdział jeszcze raz. Dzisiaj miałam robić poprawki i lecieć na pocztę, ale... wydłużyli czas nadsyłania prac do 31 stycznia Dzisiaj się dowiedziałam i jestem tak szczęśliwa - mogę przez przynajmniej miesiąc poprawiać i dopieszczać moje dzieło
Ale wyglądam dzisiaj jak zombie - mam za sobą jakieś 4 godziny snu przerywanego

Iwcia dens -

Anja - się poprawiłam i posyłam u góry buziaki dla Julki A gdzie są życzenia od Ciebie dla Guzika?

Mell -

Male - nadal nie mogę zobaczyć filmiku Jakiś error mi wyskakuje

Ursull - będę wdzięczna za wszelkie sugestie Twojego TŻ-ta odnośnie poschizowanych filmów O żesz, Milucha z flaszkąA Mikołaje świetne, tylko pogodę macie tam faktycznie smutną. A Ty nie myślałaś nigdy, żeby posłać na konkurs jakąś swoją bajkę?

Malutka - zgadzam się z Tobą - rozpływam się, kiedy widzę śpiącego Guzika albo kiedy Guzik się do mnie przytula

Eve - Oluś boski, a i Jego narzeczona niczego sobie

Anulka, Superzabula
- no ja mam nadzieję, że nie założyły sobie jakiegoś ukrytego wątku

Superzabula - se wyobraziłam Jaśka, jak Wam stół zjada

Miałam nadzieję, że się zadomowię na tym wątku, a ja dalej raczkuję i końca nie widać

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Jeżu, najpierw się muszę rozeznać, żeby się zadomowić

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Caro - właśnie Was podziwiam na nk

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Ursull - Was też podziwiam

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora