|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Hej
![]() Moje dziecię jest chyba jakieś dziwne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i dużo zdrówka dla Danielka Haruno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja mu mówię, że on na urodzie dzieci się nie zna ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 zabierz jej tą butelkę!!! i to natychmiast ![]() ![]() ps. i dobrze, że Muszka wygrała ![]()
![]() |
#4892 |
Wtajemniczenie
|
malutka i dobrze!
![]()
#4893 | |
Zakorzenienie
|
No tak, po tym czym się mała bawi, to nikt nie powie, że to nie Twoja córcia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
Ursull Ty sie dowiedz ile latek grozi za rozpijanie nieletnich
![]() Ja se wlasnie drina robie, masz ochote ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Malutka mam tu mały prezencik dla Dawidka od Milusi,w załączniku
![]() Moja mała też tak często mi robi,pospi chwilkę i potem bawić się chce ![]() ![]() ![]() ![]() Cinka nie wtykaj nosa w nieswoje sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co pijemy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No zgadnij ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Ja to mam zaskok czasami...
Wlasnie mi sie przypomnialo, ze ktoras z Was pytala o strzykanie w kosciach u dzieciaczkow - Olkowi tez strzyka, tzn stawy mu strzykaja i nie wiem czy tak powinno byc, tzn nie wiem czy to normalne, dla mnie to jest okropne, bo nie cierrrrrpie tego dzwieku brrrrrrrr Ponizej Olek z narzeczona - Julka (lat 3) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Eve Alex jest miodzio ![]() ![]() Co do toy boyów to jestem lepsza od ciebie,bo mój TŻ jest młodszy ode mnie o 6lat ![]() ![]() Powiedz mi dobra kobieto,a gdzie taką fajną matę kupiłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
No wiesz, ja beltow nie pijam
![]() ![]() ![]() Myslalam, ze zostalam sama, bo mi wyswietlalo 1 uzytkownika, czyli mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
szyciowa specjalistka :)
|
oezu a wy znowu pijecie.. o matko
dziś próbowałam moje dziecko zmobilizować do czegokolwiek w pozycji na brzuszku...i moje dziecko mnie już nie kocha... i nie chce na brzuszku ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Ursull no to rzeczywiscie mnie pobilas, czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze jak Ty szlas do szkoly, to Tzcik mial roczek
![]() ![]() ![]() Mate kupilam w Smith'sie, 30"jurkow", wiec nie majatek, macie Smythsa u Was ? Pewnie macie ![]() Ja w ten weekend narobilam zapasow dla Olka bo kupilam kaszki i deserki w ofercie kup1wez1, tak samo pieluchy - 2 kartony (68szt) za 20e, poszllam Twoim sladem i kupilam sloiczki cow&gate w ofercie 6 za 2.60, czyli 43centy za sloik ![]() ![]() ![]() Aljaka pijemy bo musimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kocha tylko jest na ciebie zły ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
szyciowa specjalistka :)
|
on ma mnie dość
![]() a tak na serio to wiem, że on na to tak nie patrzy.....mi go tak żal..jak widzi mnie z lekarstwem to wyciąga łapki i wdrapuje sie na Tżta...ucieka ![]() no to ja pij też....na sen si przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Aljaka
![]() ![]() ![]() Ursull mam dobre wiesci - oczywiscie, ze w Anglii jest Smyths ![]() ![]() No, zapomnialam, ze Ty w funciakach ![]() W polskich sklepach czasami przesadzaja z cenami ![]() ![]() Malutka Olek sie zagapil bo w tv cos interesujacego zobaczyl ![]() Taaa, Oek moze teraz jesc i sr..c ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:59 ---------- ??? Gdziescie sie podzialy ??? Ide spac skoro i tak nie ma z kim gadac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | ||
Zadomowienie
|
Jest tu kto?
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Tu jest taki RUCH, ze zaczynam wątpic, czy ja na pewno jestem na aktualnym wątku. A moze załozyłyscie juz nowy? ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-30 o 08:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zadomowienie
|
Dziewuszki, jak tu cichutko
![]() ![]() ![]() ![]() Kochane trzymajcie kciukasy...mamy dzis kontrole u neurologa po tym glupim chorobsku...Nam sie wydaje, ze jest wszystko ok, ale jakos sie martwie, zeby lekarka nic nie znalazla ![]() ursull powiedz Tz-owi, ze jedna "slodka dziurka" jest na ul. Pomorskiej ![]() anulka ja tez sie zastanawiam czy my dobrze trafilysmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Buziaki dla Julii i Kubusia!!! ![]() ![]() Kolejna noc do bani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wyglądam dzisiaj jak zombie - mam za sobą jakieś 4 godziny snu przerywanego ![]() Iwcia dens - ![]() Anja - się poprawiłam i posyłam u góry buziaki dla Julki ![]() ![]() Mell - ![]() Male - nadal nie mogę zobaczyć filmiku ![]() ![]() Ursull - będę wdzięczna za wszelkie sugestie Twojego TŻ-ta odnośnie poschizowanych filmów ![]() ![]() ![]() Malutka - zgadzam się z Tobą ![]() ![]() ![]() Eve - Oluś boski ![]() ![]() Anulka, Superzabula - no ja mam nadzieję, że nie założyły sobie jakiegoś ukrytego wątku ![]() Superzabula - se wyobraziłam Jaśka, jak Wam stół zjada ![]() Miałam nadzieję, że się zadomowię na tym wątku, a ja dalej raczkuję i końca nie widać ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Jeżu, najpierw się muszę rozeznać, żeby się zadomowić ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Caro - właśnie Was podziwiam na nk ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Ursull - Was też podziwiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i fluidki na zdrówko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4912 |
Rozeznanie
|
to i ja sie przywitam na naszym wymierajacym watku
![]() czesc ![]() dzis sie wyspalam ![]() ![]() zapomnialam wczesniej pochwalic Filipka skubanca jak on wstaje ![]() ![]() a Szymek juz ani chwli nie polezy tylko ciagle na kolankach naet w nocy przez sen z zamknietymi oczami buja sie ![]() Ursull wiersz rewelacja ![]() a cos zescie nie poimprezowaly wczoraj ![]() Illbanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na pewno wygladasz pieknie Ty chyba zombie nnigdy nie widzialas ![]() ![]() Anulka fajna ta stronka z prezentami ![]() a dla Jaska smaczenego ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- czesc Kuro ![]()
#4913 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#4914 |
Zadomowienie
|
Jakie macie w tym roku pomysły na niedrogie prezenty dla dzieci pod choinke?
Ja mam do obdarowania czworo dzieci w rodzinie plus dwie moje Córunie ![]() Szukam prezentów na wiek 2, 7 i 11 lat.
#4915 |
Wtajemniczenie
|
iwcia dens
![]()
#4916 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Illbana, super Guzik w nowym krześle ![]() Superzabula, ależ Jasio się zmienia ![]() ![]() ![]() Iwciag, Iwo ma super czuprynę, Aleks ma przez środek a boczki łysawe ![]() Ania, "Julek" ma fajne te miny ![]() ![]() ![]() ![]() Marika, super że TŻ już jest ![]() ![]() ![]() Blondynka, Olivier ma przepiękne oczy, takie wielkie ![]() Milena, super te jedynki ![]() Ursull, ta Twoja gwiazdka to ma chyba już tysiące fotek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
![]() Już jesteśmy po ostatnim szczepieniu obowiązkowym, ale zastanawiam się nad dodatkowym. Iwo waży już 9220 i ma70cm i mamy podać mu odrobinę glutenu. Byliśmy u dziadków z Iwo, a ojciec sam został w domu. Dziś wchodzę do mieszkania i szokk, wszędzie czyściutko, mieszkanko ogarnięte tak, że sama bym tego lepiej nie zrobiła ![]() ![]() Przeczytałam coście nabazgrały, ale nie odpisuje żadnej bo nie pamiętam co która. Powiem tylko, ze dzieciaczki piękne i słodkie, a Filip no szacun wielki, keidy Iwo tak b będzie potrafił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
Nie musicie tego czytac.... (wieje nudą) Czytałam co u Was, ale jakos nie mam siły na odpisywanie... Tym razem mnie dopadl jakis zły nastroj... czuje sie nijaka to moje zycie jakies bez sensu, nawet bez zadnego celu (mam nadzieje ze chwilowo)Czuje ze jestem do niczego, jakas bezwartosciowa.. ![]() Wczesniej juz momentami atakowalo mnie takie przygnebienie... ale ostatnio jestem zedołowana jeszcze bardziej... Moze lepiej gdybym poszla do pracy, ale z drugiej strony jak pomysle o rozstaniu z dzieckiem, o tym ze kto inny bedzie go karmil, chodzil na spacery, usypial...bawil sie, pocieszal jak płacze to mam ciarki i nie wyobrazam sobie... Ale siedzenie w domu to chyba nie jedyny powod... nie wiem co to dokladnie jest, po prostu czuje sie do ![]() Jeszcze jak wczoraj popatrzylam na niesamowicie utalentowana, piekna Natasze i zachwyty Tzta to jeszcze bardziej kiepsko sie poczulam... Tez chcialabym ciekawa prace polączona z pasja, chcialabym byc niezalezna finansowo silniejszapsychicznie i samowystarczalna... Ach niech to minie bo nie chce mi sie nic... Ok juz nie przynudzam...
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-11-30 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4920 |
Wtajemniczenie
|
Nie, chyba nie do końca....niestety...
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Iwciag ale fajnie ze Tz zrobil Ci taka niespodzianke... Moj mnie nigdy tak nie zaskoczy... Nalezy mu sie soczysty całus (conajmniej)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.