Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-04, 16:55   #2710
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
Miejmy nadzieje że szybko wrócą.
Ja codziennie zaglądam ale jakoś odwagi brak ;-P
dlaczego

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
Ja to sobie tak mysle ,że zostane tu niedługo sama.. bo już większość będzie z II kreseczkami
A ja myślę, że wcale nie zostaniesz ostatnia

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
no nie wiem trzeba by u bardziej uczonych sie dowiedzieć jak to jest z kawą, bo to, ze w smaku jest słabsza z mlekiem chyba nie musi oznaczać, ze ma mniej kofeiny....a moze mleko "zjada" kofeinę chyba sie przyczepiłam do tej kawy generalnie
Nie chciałabym się za bardzo wtrącać do tematu, ale wg moich wykładowców kawa jest bardzo wartościowa (jakieś nowe badania ostatnio były) i nie należy jej w ogóle mieszać z mlekiem, bo wtedy traci swoje cenne właściwości. Białko mleka ścina się w kawie, poza tym jest bardzo ciężko strawne, więc tak naprawdę "biała" kawa nie jest łagodniejsza dla żołądka, wręcz przeciwnie. Tyle co wiem na ten temat

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Rozglądam się za prezentami gwiazdkowymi. Dla Rodziców już zamówiliśmy, razem z mężem i bratem Wiszący kalendarz A3, ze zdjęciami własnymi i ich, i rodzinnych kotów Na każdy miesiąc inne zdjęcie. Wygląda na to, że będzie bardzo fajny
Ja nie wiem, co kupić teściom:/ Teściowej chyba znowu jakieś kosmetyki, a teściowi to nie wiem Może mąż mu coś kupi..

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Aldii odrazu chciałam się doradzić (bo jesteś starsza stażem ciążowym) ale też inne Dziewczyny jak wiedzą - czy po żelazie możliwe są nudności i wymioty? Strasznie się tym męczę. Wiem, że żelazo trzeba pić na czczo, ale ona mi nie służy - wczoraj chodziłam jak tykająca bomba, a dziś już nie wytrzymałam i o 6 rano zwymiotowałam w ulotce czytałam, że to działania niepożądane... No ale przecież muszę sobie i dziecku dostarczyć żelaza
Kakusia, z tego co wiem to to są typowe objawy przedawkowania żelaza, może spróbuj nie brać go na czczo:/ A masz jakiś niedobór żelaza, bo nie doczytałam może?

Cytat:
Mój Tata by nigdy nie uwierzył w te doniesienia o pandze. Na wszelkie tego typu rewelacje wszyscy mężczyźni z mojej rodziny pukają się w głowę
U mnie w rodzinie też i doprowadza mnie to do szału

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Masaż krocza:
Odrobinę olejku (np. migdałowego) nanieś na okolice wejścia do pochwy i wargi sromowe od wewnątrz, i wykonuj delikatne ruchy okrężne palcem wokół pochwy. Gdy olejek się wchłonie, włóż opuszkę palca do pochwy i uciskaj jej dolny brzeg (w kierunku odbytu) w środku i na zewnątrz, do momentu, w którym poczujesz pieczenie. Nie naciskaj więcej. Po kilku dniach takiego masażu dołącz drugi palec. Stopniowo, jeśli dasz radę, dojdź do masowania trzema lub czterema palcami – wtedy krocze może się rozciągnąć nawet do 2/3 wielkości główki noworodka.
Może ja jakaś dziwna jestem, ale nie zrobiłabym sobie chyba takiego masażu

Cytat:
A ja telewizji nie znoszę, seriale mnie nudzą i w większości uważam je za dosyć głupie - szkoda mi czasu po porostu. Jeśli ktoś lubi, OK. Widocznie można je lubić. Do mnie jednak nie trafiają.
Wszelkie "szoły" typu Taniec z Gwiazdami czy inne wywijańce na lodzie są dla mnie jeszcze głupsze. Informacje czytam w internecie, filmów mam dużo na płytach, seriali, które lubię - też (Prison Break, Family Guy, Alternatywy 4 ).
Ja też tv niewiele oglądam, bo nie mam czasu, jak już to na kompie swoje filmy/seriale po angielsku

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim Miałam zajęcia od 8.00 rano i niedawno wróciłam, a teraz muszę się zbierać do pracy na 19.00 Mam już dosyć