|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Napisane przez serduszkowata
Miejmy nadzieje że szybko wrócą.
Ja codziennie zaglądam ale jakoś odwagi brak ;-P
|
dlaczego 
Cytat:
Napisane przez Ollliwka
Ja to sobie tak mysle ,że zostane tu niedługo sama.. bo już większość będzie z II kreseczkami 
|
A ja myślę, że wcale nie zostaniesz ostatnia 
Cytat:
Napisane przez abz
no nie wiem trzeba by u bardziej uczonych sie dowiedzieć jak to jest z kawą, bo to, ze w smaku jest słabsza z mlekiem chyba nie musi oznaczać, ze ma mniej kofeiny....a moze mleko "zjada" kofeinę  chyba sie przyczepiłam do tej kawy generalnie 
|
Nie chciałabym się za bardzo wtrącać do tematu, ale wg moich wykładowców kawa jest bardzo wartościowa (jakieś nowe badania ostatnio były) i nie należy jej w ogóle mieszać z mlekiem, bo wtedy traci swoje cenne właściwości. Białko mleka ścina się w kawie, poza tym jest bardzo ciężko strawne, więc tak naprawdę "biała" kawa nie jest łagodniejsza dla żołądka, wręcz przeciwnie. Tyle co wiem na ten temat 
Cytat:
Napisane przez kretencja
Rozglądam się za prezentami gwiazdkowymi. Dla Rodziców już zamówiliśmy, razem z mężem i bratem  Wiszący kalendarz A3, ze zdjęciami własnymi i ich, i rodzinnych kotów  Na każdy miesiąc inne zdjęcie. Wygląda na to, że będzie bardzo fajny 
|
Ja nie wiem, co kupić teściom:/ Teściowej chyba znowu jakieś kosmetyki, a teściowi to nie wiem Może mąż mu coś kupi..
Cytat:
Napisane przez Kakusia
Aldii odrazu chciałam się doradzić (bo jesteś starsza stażem ciążowym) ale też inne Dziewczyny jak wiedzą - czy po żelazie możliwe są nudności i wymioty? Strasznie się tym męczę. Wiem, że żelazo trzeba pić na czczo, ale ona mi nie służy - wczoraj chodziłam jak tykająca bomba, a dziś już nie wytrzymałam i o 6 rano zwymiotowałam  w ulotce czytałam, że to działania niepożądane... No ale przecież muszę sobie i dziecku dostarczyć żelaza 
|
Kakusia, z tego co wiem to to są typowe objawy przedawkowania żelaza, może spróbuj nie brać go na czczo:/ A masz jakiś niedobór żelaza, bo nie doczytałam może?
Cytat:
Napisane przez kretencja
Mój Tata by nigdy nie uwierzył w te doniesienia o pandze. Na wszelkie tego typu rewelacje wszyscy mężczyźni z mojej rodziny pukają się w głowę 
|
U mnie w rodzinie też i doprowadza mnie to do szału 
Cytat:
Napisane przez Kakusia
Masaż krocza:
Odrobinę olejku (np. migdałowego) nanieś na okolice wejścia do pochwy i wargi sromowe od wewnątrz, i wykonuj delikatne ruchy okrężne palcem wokół pochwy. Gdy olejek się wchłonie, włóż opuszkę palca do pochwy i uciskaj jej dolny brzeg (w kierunku odbytu) w środku i na zewnątrz, do momentu, w którym poczujesz pieczenie. Nie naciskaj więcej. Po kilku dniach takiego masażu dołącz drugi palec. Stopniowo, jeśli dasz radę, dojdź do masowania trzema lub czterema palcami – wtedy krocze może się rozciągnąć nawet do 2/3 wielkości główki noworodka.
|
Może ja jakaś dziwna jestem, ale nie zrobiłabym sobie chyba takiego masażu 
Cytat:
Napisane przez kretencja
A ja telewizji nie znoszę, seriale mnie nudzą i w większości uważam je za dosyć głupie - szkoda mi czasu po porostu. Jeśli ktoś lubi, OK. Widocznie można je lubić. Do mnie jednak nie trafiają.
Wszelkie "szoły" typu Taniec z Gwiazdami czy inne wywijańce na lodzie są dla mnie jeszcze głupsze. Informacje czytam w internecie, filmów mam dużo na płytach, seriali, które lubię - też (Prison Break, Family Guy, Alternatywy 4  ).
|
Ja też tv niewiele oglądam, bo nie mam czasu, jak już to na kompie swoje filmy/seriale po angielsku
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim Miałam zajęcia od 8.00 rano i niedawno wróciłam, a teraz muszę się zbierać do pracy na 19.00 Mam już dosyć
|