2009-12-04, 21:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część VI
Angel-rozbroiłaś mnie tym Słodka jesteś
Nie ma nikogo bo wszyscy świętują u Ilonki.. A przynajmniej są w trakcie lotu na imprezę
Sznurek do snopowiązałek -u mnie(w domu, na wsi) jest go pod dostatkiem Jak byłam mała robiłam z nich lalki na technikę. Ładne były... szkoda że takiej nie da się przytulać...
Vio-z chęcią skorzystam z zaproszenia.. ja myśle że gdybyśmy sie spotkały to z pewnościa:
-zagadywały byśmy jedna drugą
-objadłybysmy sie(ba! OBŻARŁYBYŚMY się) jak szalone
-wymalowałybyśmy sie minerałami
A jeszcze muszę powiedzieć-Ilonce i wszystkim-że moja mama kochana ma dziś urodziny i imieniny(Barbara).. Więc już wiem co mnie tak podświadomie do Ilony ciągnie
Wróciłam z zakupów.. Razem z tżtem wymyślaliśmy już dziś komu by jeszcze kupić prezent Zabawne to było. Nie ma szans bysmy to wszystko zapakowali..
I odkryłam nowe perfumy marzeń-czy to możliwe że gust zapachowy sie zmienia..? Kiedyś mnie odrzucało od takich woni-teraz wąham nadgarstek co 30 sekund
Uwielbiam promocje w Bootsie typu-wydaj 22 euro(czyli cienie i błyszczyk np) a dostaniesz prezent o wartosci ponad 40 euro(w tym zestawie jest plyn do demakijażu-jedyny jaki uzywam i będę używać, od paru dobrych lat ten sam , eyeliner-piękny, błyszczyk Glamcośtam, podkład-mini size, akurat dla mamy będzie i jeszcze kupony i próbki).. abo paletka do makijażu Rimmel z sześcioma dużymi cieniami, mozaiką bronzera/różu i 4 błyszczykami-naprawdę ładne, a trzeba było wydać tylko 12 euro.. 
I kupiłam sobie wreszcie taką gigantyczną filizankę na herbatkę ryżową , z zaparzaczem i herbatą z fair Trade..
Lubię zakupy
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------
reniu-pokaż fryzurkę
|
|
|