Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-04, 22:49   #780
golabek
Wtajemniczenie

Smile Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Axami Pokaż wiadomość
a czy w Mari skórka jest gładka czy taka jak np. w Andi? w Anie?
dodaję fotkę Saphire, skórka jest gruba, mięsista, ale gładsza niż w Anie. Wygląda jak naturalna
Axami dzięki za fotkę i opis Na taką skórkę właśnie liczyłam. Z tego co pamiętam to skórka w mari jest bardzo cienka zupełnie niemięsista,raczej gładka.Sprawiała wrażnie jakby ciut błyszczącej.Ale oglądałam ją krótko bo nie wpadła mi w oko.Najlepiej zapamiętałam skórkę any bo bardzo mi się spodobała ta mięsistość

Sabi bardzo dziękuję za pomoc Coś mi się wydaje że spawię sobie 2 prezent torebkowy Pytajcie jak tylko potrafię to pomogę

Maggie82 oglądałam kawową cesię i jest niemal identyczna kolorystycznie z elvie.Szczerze mówiąc myślałam że elvie jest dużo jaśniejsza i zimniejsza.Cesi prezentuje się identycznie jak na fotkach.Jest mniejsza od elvie,zgrabniejsza.Była moją faworytką ale elvie zrobiła na mnie większe wrażenie.Chyba przez to że cesi jest taka grzeczna,prosta a elvie z zupełnie z innej bajki.Mocno zdobiona,ciekawy fason.Wg mnie cesi fajnie wygląda przez ramię natomiast elvie jest na to za wielka.Do tego mam już podobną do cesi torebkę z ccc a elvie jest dla mnie całkowitą nowością fasonem,zdobieniem,wykońc zeniem.
golabek jest offline Zgłoś do moderatora