|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Mi się ona bardzo podoba tylko, że ten kolor mógłby być inny.. Nie potrzebuje dwóch torebek w takim samyk kolorze..
Cytat:
Jeżeli chodzi o fioletową torbę to Dziewczyny tutaj zachwalały Saphire. Anori mnie również bardzo ciekawi. Mam nadzieję, że któraś z Was ją kupi i będę mogła zobaczyć jak wygląda na Waszych fotkach ..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ktoras z Was jakis czas temu zamawiala Simon czarna. Czy moglabym prosic o jej fotki?
|
#754 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
|
|
#755 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
no i juz sprawdzona przez Wizazanki
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama bym ją chętnie obejrzała ![]() Ja też jestem bardzo zadowolona z Elvie . Ostatnio cały czas ją noszę
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj przyszła moja Keira, ale mama wzięła ją od razu, że ma być niespodzianka, więc nici ze zdjęć, dopiero po świętach
ale mama mówi że jakość super, i sama zaczęła się zastanawiać czy czegoś nie zamówić![]() a i ja mam Elvie i nie żal mi jej na uczelnię, bo tak dużej to poza uczelnią nie za bardzo mam gdzie nosić, a że pakowna jest bardzo, to na uczelnię idealna
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W międzyczasie pewnie nowe się pojawią Takie to są dylematy przez etorebkę ![]() Fajnie że napisałaś o Mari - myślałam nad nią kiedyś, tylko na teraz za jasna, ale mogłabym kupić już na wiosnę. Tylko po tym co przeczytałam to już jej nie chcę ! Myślałam patrząc na zdjęcie na stronie że torebka trzyma fason że jest taka "kuferkowa" usztywniana - jak Nena np. Ale widzę że nie Więc Mari odpada - dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
#760 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zrobiła na Tobie największe wrażenie? Oprócz Elvie, która musiała zrobić największe, skoro ją kupiłaś, i Mari, która Ci się nie spodobała?Cytat:
Ostatnio (wczoraj właściwie) wpadła mi w oko jeszcze fioletowa Teryll - trochę to inny kolor fioletu, mniej śliwkowy, ale na ramię wejdzie na pewno
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ciekawe co piszesz, bo ja wlasnie sztywnych toreb nie lubie, a ona w katalogu tak wyglada. A kolor jasniejszy niz Ana czy Emilka, orientujesz sie moze? nieee no, musze sobie to wybic z glowy, bo mnie kolezanki przestana lubic jak znowu z nowa torebka przyjde
|
|
|
|
|
#762 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
Już piszę po kolei
![]() Ja też byłam przekonana że Mari to sztywny kuferek,a tu niespodzianka.Wsadzona na ramię i wypchana wygląda ok.Ale łamie się zupełnie przy długim pasku.Zero fasonu.Kolor ma niespotykany na etorebce.Oglądałam głównie szarokości szaro-beże i ona była przy nich najbielsza.Identycznie jasny kolor jak na fotkach.Z szarości oglądałam na żywo letice,keire,ane,cesi,and i,fanny i elvie.Oglądałam je w możliwych kombinacjach kolorystycznych(szare,kaw owe,różowe).Mam nene co prawda kupioną na allegro w karmelu i ona jest sztywna.Trzyma zawsze fason nawet bez zawartości.Oglądałam szarą anę i to zupełnie inny dużo ciemniejszy kolor. Szłam z myślą o kupnie cesi kawowej.I pewnie tak by się skończyło gdybym nie zobaczyła elvie Ona zrobiła na mnie największe wrażenie.Bardzo podobała mi się też ana szara.Fason świetny i piękna eko skóka taka mięsista.Niestety za nic nie wchodziła mi na ramię.Nie przepadam też za złotymi dodatkami i ciężko chodził w niej zamek.Wszystkie torebki poza aną wypadały tak zwykło przy elvie.Ogromne wrażenie zrobił na mnie kolor pudrowej letice.Widziałam dla porównania intensywnie rożową cesi,lekko różową andi i przepiękną ciepłą różowo wręcz brązowawą letice.Kolor bardzo ciężki do opisania ale cudny.Pewnie bym ją kupiła ale brak zamka jednak mnie zniechęcił.Któraś wizażanka niedawno pisała o możliwości wpadania śniegu i deszczu i potwierdzam to.Luka jest dość spora.Sama torebka duża i fajnie wykonana.To są moje subiektywne oceny.Może wam się spodoba mari ![]() Potrzebuję torebkę do puchowej kurtki.Podoba mi się sephire ale jest trochę za bardzo podobna do mojej obecnej fioletowej torebki.Zastanawiam się czy zmiana nie będzie za mała.Teryll też mnie zastanawia Coś czuję że w niedługim czasie zrobię przegląd całego asortymentu
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.No, ale mimo wszystko mi się nie podoba. Wygląda mi trochę na koszyk wiklinowy
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Elvie to ja bym nosiła wszędzie tylko nie do szkoły ![]() Cytat:
zgadzam się
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Elvie właśnie ze względu na pakowność nadaje się do szkoły
![]() Dla mnie rączki są wystarczające, żeby nosić ją na ramieniu. Bardzo ładna, pakowna torebka zdecydowanie warta swojej ceny .Aaa i mi na razie rączki nie pękają. Pisze to, ponieważ ktoś wyżej pisał, że w Elvie rączki "strasznie pękają" - u mnie nic takiego nie zaobserwowałam
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#768 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak dlugo zastanawiam się nad szarą torebką, ze Andi sprzątnięto mi sprzed nosa Cytat:
![]() Czy Saphire wchodzi na puchową kurtkę, nie wiem, nosiłam ją z prochowcem i materiałowym późnojesiennym płaszczem, ale rączki są dość duże, wchodziła bez problemu. Mam jeszcze prośbę: jak będziesz znów dokonywała przeglądu asortymentu , popatrzysz na Haddi? czy ta fioletowa faktycznie jest taka urodziwa, czy bardziej podobają Ci się w innym kolorze?Z góry dziękuję!
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taką bazarkową, w bardzo zblizonym do niej kolorku
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabi dopiszę ją do listy
Kraków w kontekście etorebki to oszczędność na wymianach ale też dołek finansowy bo więcej wpada w oko na żywo.Szkoda tylko że muszę przejechać przez całe miasto i godziny pracy są króciutkie bo tylko od 10-15.Jak się ma małe dziecko to już nie lada wyczyn Coś czuję że chyba zdecyduję się na saphirę.A czy ona ma skórkę podobną do any lub andi? Taką mięsistą?Ja też pomyślałam o wiklinie w mari Keira wydaje mi się na bardzo pakowną.To duży worek.Oglądałam ją wczoraj.
|
#771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz częściej robić takie wypady? Wtedy miałybyśmy informacje z pierwszej ręki A mam jeszcze pytanie - mówiłaś że oglądałaś Cesi - czy widziałaś też ją w kolorze szarym - czy to jest ten sam odcień co Elvie? I jak na żywo prezentuje się wg Ciebie ta torebka ? ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
w sumie trafne porównanie ![]() Mnie dodatkowo zniechęcił ten kolor - taki rozbielony - nie miałabym do czego jej nosić Więc tylko cena Mari mi odpowiada
|
||
|
|
|
#772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dodaję fotkę Saphire, skórka jest gruba, mięsista, ale gładsza niż w Anie. Wygląda jak naturalna
|
|
#773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i chyba się skuszę
|
|
#774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Golabku - w pełni potwierdzam, co napisała Axami. Ekoskóra Saphire jest gładka i gruba, matowa, zwarta. Przypomina naturalną skórę. Nie mam porównania ani z Aną, ani z Andi, bo nie mam tych torebek, ani nie widziałam ich na żywo. W porównaniu z Saphire, Emilka (czarna) jest bardziej porowata. Saphire ma udany rodzaj ekoskóry (moim zdaniem). Dziękuję za gotowość obejrzenia Haddi, i życzę owocnych wypadów na ulicę Lea Obawiam się tylko, że zbombardujemy Cię pytaniami
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-12-04 o 21:46 |
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wypadałoby coś zamówić w końcu ... Zostawiam to na niedzielę bo jutro idę na zakupy i jeśli nie wydam wszystkiego na prezenty to kto wie ? |
|
|
|
#776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadłaś po uszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#778 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyzwyczaili nas do fajnych torebek, a tymczasem trochę się na obecnej kolekcji zawiodłam . Podobają mi się aktualnie tylko 3 modele (Haddi, Amberlyn i Simon) .
|
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sabi bardzo dziękuję za pomoc Pytajcie jak tylko potrafię to pomogę Maggie82 oglądałam kawową cesię i jest niemal identyczna kolorystycznie z elvie.Szczerze mówiąc myślałam że elvie jest dużo jaśniejsza i zimniejsza.Cesi prezentuje się identycznie jak na fotkach.Jest mniejsza od elvie,zgrabniejsza.Była moją faworytką ale elvie zrobiła na mnie większe wrażenie.Chyba przez to że cesi jest taka grzeczna,prosta a elvie z zupełnie z innej bajki.Mocno zdobiona,ciekawy fason.Wg mnie cesi fajnie wygląda przez ramię natomiast elvie jest na to za wielka.Do tego mam już podobną do cesi torebkę z ccc a elvie jest dla mnie całkowitą nowością fasonem,zdobieniem,wykońc zeniem.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

Więc Mari odpada - dzięki za pomoc