Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-06, 11:20   #527
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

im back
moj najwspanialszy najkochanszy i najlepszy maz zalatwil nam neta
i juz jestem
no bo jak jego zona moze byc bez wizazu.. chociaz sie teraz smieje i mowi ze robie z niego pantofla i mam napisac moj przepity po parapetowce parch stanal na wysokosci zadania i zrobil neta

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

powodzenia z przeprowadzka czyli na tydzien nas opuszczasz?? szkoda... czekamy na relacje jak mieszka sie w nowym miejscu
;D jak sie mieszka... lazienke trzeba doprowadzic do uzytecznosci i sploczka troche szfankuje ale maz zrobi ogolnie to jest bosko... wszytko super fajnie zrobione jest klimacik.. gdyby nie ta lazienka;D ale damy rade dzis dostane od mamy magiczne srodki i bede dzialac... a wczoraj mama z siostra zrobily mi niespodzianke i przyszly zaczely mi pomagac wypakowywac kuchnie myc wszytko zeby bylo swierze i od 5 do 7 bylo po kryku na 8 przyszli znajomi i sie oblewalo
ta lazienka niedaje m ispokoju tzn wszytcy mowia ze trzeba umyc brodzik ewentualnie jakies m,aty kupic wojtek spluczke w sroku zrobi bo powoli sie napelnia i gra ale wiecie w porownaniu do calego mieszkania ktore jest piekne odstaje

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Jerona! Jakiż to koncert był?
Ach, jakbym miała urlop, to bym przyjechała pomóc
koncert - 3da kru czyli grubson i reszta
ja wiem jak wiem ale ty sie nienadwyrezaj dziekuje za checi

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
maaaaaaartucha a na nowym=wynajmowanym mieszkaniu kiedy internet bedzie?