Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 17:02   #421
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
zdarza się...
na zwykłą grypę i powikłania umiera jeszcze wiecej osób i to bez medialnej nagonki...
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Spokojnie Rybulko
Wiecie, ja to się zaraz chora poczułam
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 17:06   #422
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wiecie, ja to się zaraz chora poczułam
o już, już, będzie wydziwiać...
Zdrowa jesteś, bez paniki
Stary 2009-12-04, 17:15   #423
myszka_maj
Zakorzenienie

Ja lece kochane zaraz Tz przyjedzie . pa

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 17:47   #424
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
bylo juz za pozno my mialysmy wtedy po jakies 15 lat, a ona wtedy miala genialne pomysly-na szczescie na ten sie nie dalam naciagnac ale na kolczyka w pepku robionego przez inna 15latke dalam
kolczyki w róznych czesciach ciała w tak młodym wieku... skad ja to znam, sama przeprowadzałam takie zabiegi zarówno kolezankom jak i sobie, ale człowiek był wtedy młody i głupi

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
ale mi smutno dzisiaj przyzwyczaiłam sie do tej pracy i bardzo lubiłam robić to co tu robiłam a teraz tak mi żal z tąd odchodzić od 21 do 31 grudnia bede na urlopie więc ostatni dzień w pracy bede 18 mam teraz troche czasu i chciałam pousuwać z kompa stare pisma które robiłam od czsu przyjścia do pracy żeby był porządek w kompie i tak mi sie smutno zrobiło jakoś
nie smutkuj sie, na pewno znajdziesz prace, gdzie poczujesz sie rownie dobrze, a moze nawet lepiej

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
sprawy kobiece niestety i mnie dopadło mam nadzieję, że to tylko to bo lekarz powiedział, że trzeba się za to wziąć bo jak sobie dalej będę sobie tak czekać to rak szyjki murowany(liczę na to, że mi tak pwoiedział, żebym się za to zabrała w końcu), ale myślę , że badania wyszł dobrze
chodzi o nadżarke? w zeszłym roku tez to przechodziłam, ale po zabiegu jest wszystko wporzadku

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
trzeba isc do nfz do dzialu ubezpieczonych i tam wypelnic taki formularz o zmianę danych, przedstawic nowy dowod osobisty oraz jakis dokument potwierdzajacy placenie skladek przez zaklad pracy i tyle... za 2 tyg karta do odbioru :

cholercia jeszcze tego nie zrobiłam

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

no tylko sek w tym ze one wogole nie przytyly nic

cos specjalnie dla Ciebie - http://www.youtube.com/watch?v=CJqqftBWT0w&feature=fvw

i jeszcze wiecej ... http://www.youtube.com/watch?v=yfRQeljq6s8

Wszystkiego naj dla Basienek
Szok!!!

Basiu wszystkiego najlepszego!!!!!!!!

Zmartwil mnie dzisiejszy telefon z banku. Nie mamy zdolnosci kredytowej, bo bank odrzucił zarobki TŻ, gdyz w lutym konczy mu sie umowa i mimo, ze ma zaswiadczenie od pracodawcy, ze bedzie umowa na czas nieokreslony koordynator nie zgodził się na to. A moje zarobki sa za niskie zebym sama mogla wziac 180 tys. Tym bardziej nas to zdziwilo, bo przeciez we wrzesniu kredyt normalnie dostlismy, choc sytuacja TZa z praca była ta sama, a teraz mamy nawet wieksze zabezpieczenie niestety kolejny wniosek musimy zlozyc za 2,5 miesiaca ach te banki, potrafia zaskakiwac. na szczescie za bardzo nam to nie krzyzuje planow, bo i tak projekt sie dopiero robi, a jeszcze oczekiwanie na zgode trzeba wliczyc. Ale wolalam miec pewnosc, ze z kredytem zadnych problemow nie bedzie a tu zonk niestety
Stary 2009-12-04, 17:49   #425
kliwia
Zakorzenienie

łojesooooo
dzis nam panowie drzwi wymieniali
yeaaaah

Ju zpo wszytskim, nawet z grubsza posprzatalam, z myciem podlog wszedzie wlacznie. Choc pewnie ten kurz od tego bedzie osiadal przez kilka dni jeszcze. Do swiat wysprzatam na pewno
ps. India no ale w lutym bedzie mial nowa umowe tz. to juz chyba bank to uzna

Oto efekt
ps. skarpety zeszloroczne

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-12-04 o 17:50
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 17:57   #426
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ps. India no ale w lutym bedzie mial nowa umowe tz. to juz chyba bank to uzna

No babka mówiła, ze mamy sie nie denerwowac, bo wtedy na pewno dostaniemy. sama sie zdziwila, ze teraz tego nie uznali skoro we wrzesniu nie widzieli problemu. tyle, ze tz pod koniec lutego dostnie nowa, dopiero mozna zlozyc wniosek, czekac na decyzje i niestety wszystko sie przeciagnie a my jak najszybciej chcielismy ruszyc z budowa, od razu jak bedzie zgoda(liczymy, ze to nastapi do polowy lutego), a tu niestety przykra niespodzianka.

tez musze zabrac sie za porzadki, mam urlop do czwartku wiec zabiore sie do roboty

fajne skarpety a drzwi jeszcze fajniejsze

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2009-12-04 o 19:08
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:32   #427
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
ale mi smutno dzisiaj przyzwyczaiłam sie do tej pracy i bardzo lubiłam robić to co tu robiłam a teraz tak mi żal z tąd odchodzić od 21 do 31 grudnia bede na urlopie więc ostatni dzień w pracy bede 18 mam teraz troche czasu i chciałam pousuwać z kompa stare pisma które robiłam od czsu przyjścia do pracy żeby był porządek w kompie i tak mi sie smutno zrobiło jakoś
glowa do gory szukaj czegos nowego

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
po tym tekście o drzwiach, no nie?
nooo dokladnie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ech a ja siedze i rycze, dostałam dziś karkę na imieniny od moich poprzednich dzieci (od tej grupy, w której pracowałam w zeszłym roku). Rozryczałam się na całego, bo mi się tak żal zrobiło, że już z nimi nie jestem( teraz pracuje w tym samym przedszkolu, ale na innym oddziale i w innej miejscowości). Napisali mi piękne życzenia.... niby nic takiego ale się rozpłakałam z radości i żalu zarazem.
Do tego myślę sobie, że chyba nie nadaje się do tej roboty, za mocno się chyba przywiązuje, a to niedobrze chyba, przecież to nie moje dzieci, muszę się nauczyć, że jednego roku są te, a drugiego inne i nic na to nie poradze...ech... [COLOR=LemonChiffon]zwierzenia niedoszłej pitolanki...wybaczcie koleżanki po fachu za te określeni
ehhs po pierwsze sto lat po drugie nie martw sie.. jeszcze gorzej ja bede miala maluchy z nimi pszczolki z nimi teraz kroliczki i tez z nimi 3 rok.. i wiekszosc idzie do szkoly.. ja sie zarycze

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
No właśnie! Nie odpisałaś
A choinka Wasza żywa będzie?
no bo dupa jestem

tak choinka bedzie zywa

kliwia piekne drzwi
Stary 2009-12-04, 18:56   #428
atomufka
Zakorzenienie

Rybulko wiem jak to jest,ale nie martw sie na zapas
kliwia czaderkie drzwi kurcze tez juz bym chciala miec wlasne drzwi
baja Wszystkiego Najlpszego

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:14   #429
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

czeeeeeeeeeść

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:18   #430
kliwia
Zakorzenienie

ciesze sie ze wam sie podobaja
na przeciwko wejsciowyh sa lazienkowe, z powtorzonym motywem 4 ramek, ale z szybkami mlecznymi
madzia no czesc
Stary 2009-12-04, 19:24   #431
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Pozowlicie, ze nie będe nadrabiała. cos się wydarzyło przez ten tydzien ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 19:26   #432
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Pozowlicie, ze nie będe nadrabiała. cos się wydarzyło przez ten tydzien ??
duzo nudnychhhhhhhhh rzeczy prawda dziewuszki jednym slowem nie da sie opowiedziec ale ogolnie nudnooo hahahaha
Stary 2009-12-04, 19:29   #433
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
duzo nudnychhhhhhhhh rzeczy prawda dziewuszki jednym slowem nie da sie opowiedziec ale ogolnie nudnooo hahahaha
aha

czyli nowych mamuś nam przez tydzien nie przybyło??

Stary 2009-12-04, 19:39   #434
india83
Zakorzenienie

Cytat:
czeeeeeeeeeść
no czesc

dzis w pracy było mi strasznie duszno, musiałam skrecic kaloryfer i otworzyłam okno... gdy mój naczelnik to zobaczył powiedział "niezłe wietrzenie sobie robisz, przyznaj sie przypadkiem nie zaciązyłaś?? "
troche mnie to zaskoczyło, nawet nie wiedziałam, że kobietkom w ciązy robi sie tak gorąco ja na pewno na razie nie spodziewam sie dzidzi
Stary 2009-12-04, 19:54   #435
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc Madzia :P Do rzeczy, opowiadaj jak tam w Holandii, a nie sciemniaj
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:56   #436
iwka28
Wtajemniczenie

Matko, kilka dni mnie nie było i myślałam że nie nadrobię

Myszka_maj – my chrześnicy kupiliśmy w końcu gąsienicę gawędziarkę. Taki rowerek fajna sprawa, mała taki ma i jej rodzice czekają tylko jak podrośnie i będzie na nim zasuwać po mieszkaniu
india83 – gratulacje domku i działki, a że teściowa była zachwycona albumem to się nie dziwię – śliczny
Maggie 1983 – my nie dekorujemy choinki na jeden kolor – lubię różnokolorowe, z różnymi bombkami, niektóre mamy z domu rodzinnego, bardzo stare, inne kupowaliśmy wspólnie, czasem nawet w lecie jak mi wpadł w oko aniołek to go dorwaliśmy U Tż w domu mają bombkę, która ma ponad 30 lat i to był pierwsza bombka jaką teściowa kupiła na swoją choinkę. Słodkie.
Co roku też zarzekamy się że nie kupujemy dużej choinki a efekt jest taki, że zajmuje ona dosłownie większość powierzchni do poruszania się po salonie. Ale co zrobić jak tylko taka się podoba? W zeszłym roku przegięliśmy na maksa, ledwo ją przytargaliśmy, a potem trzeba było spiłowywać pień bo nie chciała wejść do stojaka i uciąć czubek bo sufit za nisko. Ale była piękna i jak pachniała.
Moniqac kawał po prostu
kasiaher - żeby mały się urodził w 2010 potrzebna jest Twoja silna wola Moja przyjaciółka w zeszłym roku miała termin na wigilię. Ale sobie ciągle powtarzała, ze nie może urodzić w Wigilię, bo mały będzie najmniejszy w klasie i dla takiego dziecka rok różnicy to dużo. Do dziś nie wiemy jak ona to zrobiła, ale mały urodził się 01.01. i był pierwszym dzieckiem na oddziałe w 2009roku
Mnie się podoba imię Daniel
zielony_motylek - super że udało Wam się tak okazyjnie kupić mieszkanie. W Krakowie za te pieniądze był pokój w suterenie z ubikacją, umywalką, szafą, łóżkiem i kuchenką wszystko w jednym pokoju, połowa okna wychodzi na ulicę druga połowa nie wystaje powyżej poziomu chodnika. Jednym słowem szaleństwo!

zielony_motylek - ja miałam białe fugi w łazience. Nic się z nimi nie działo, myłam je jak myłam kafelki tym samym środkiem, i raz przy generalnym sprzątaniu przetarłam je domestosem - jak nowe. Niczym nie były impregnowane.

atomufka - my też nie robimy sobie prezentow na mikolajkiTylko pod choinkę.

india83 - a nie możecie złożyć do innego banku wniosku o kredyt?

Madzialenka12344321 - czeeeeeeeeeść Dojechaliście bez przygód? Jak Ci się pogoda podoba?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 20:02   #437
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czesc Madzia :P Do rzeczy, opowiadaj jak tam w Holandii, a nie sciemniaj
hehe

własnie siedziałam na przepisowym i nadrabiałam wasze przepisy

wiecie, tak sie zbieralismy , ze w koncu dopiero w poniedziałek wyjechalismy do tej Holandii. w wtorek latalismy po banku, urzędzie skarbowym w sprawie zmiany mojego nazwiska. na szczescie wszystkoe juz załatwione.
Od dzis mój TZ poszedł do pracy (dodatkowo jeszcze został kierowcą busa i zbiera ludzi do pracy po drodze) a ja mam isc w następnym tyg, ale nie wiem dokładnie kiedy jeszcze. pewnie się dowiem dzien przed

mieszkanko jest superowe. w tym samym bloku co wtedy, ale teraz na pierwszym piętrze (nie na parterze). mamy z TZ największy pokój, taka para mieszka z nami mają drugi pokój, a w najmniejszym zrobili sobie siłownie Tak wiec na warunki mieszkankowe nie narzekam

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

iwka28 dojechalismy własnie jakos tak szybko. bo tylko w 13 godz (ostatnio w 15 jechalismy). pogoda sliczna. cały poniedziałek i wtorek słonko. a od srody deszcz

aaaa bym zapomniała kupujemy tą działkę rodzice teraz załatwiają wszystkie formalnosci (bo ich u notariusza upowaznilismy na zakup działki za nas)

Stary 2009-12-04, 20:07   #438
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Matko, kilka dni mnie nie było i myślałam że nie nadrobię

india83 - a nie możecie złożyć do innego banku wniosku o kredyt?
?
na razie nie chcemy z innego banku bo POLBANK mial dla nas najkorzystniejsze warunki. dlatego wole poczekac 3 m-ce niz pozniej przepłacac w ratach.

Cytat:
hehe

własnie siedziałam na przepisowym i nadrabiałam wasze przepisy

wiecie, tak sie zbieralismy , ze w koncu dopiero w poniedziałek wyjechalismy do tej Holandii. w wtorek latalismy po banku, urzędzie skarbowym w sprawie zmiany mojego nazwiska. na szczescie wszystkoe juz załatwione.
Od dzis mój TZ poszedł do pracy (dodatkowo jeszcze został kierowcą busa i zbiera ludzi do pracy po drodze) a ja mam isc w następnym tyg, ale nie wiem dokładnie kiedy jeszcze. pewnie się dowiem dzien przed

mieszkanko jest superowe. w tym samym bloku co wtedy, ale teraz na pierwszym piętrze (nie na parterze). mamy z TZ największy pokój, taka para mieszka z nami mają drugi pokój, a w najmniejszym zrobili sobie siłownie Tak wiec na warunki mieszkankowe nie narzekam

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

iwka28 dojechalismy własnie jakos tak szybko. bo tylko w 13 godz (ostatnio w 15 jechalismy). pogoda sliczna. cały poniedziałek i wtorek słonko. a od srody deszcz

aaaa bym zapomniała kupujemy tą działkę rodzice teraz załatwiają wszystkie formalnosci (bo ich u notariusza upowaznilismy na zakup działki za nas)
ciesze sie, ze wszystko sie ulozylo no i najwazniejsze gratuluje działeczki
Stary 2009-12-04, 20:09   #439
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

ciesze sie, ze wszystko sie ulozylo no i najwazniejsze gratuluje działeczki
Dzięki

teraz tylko musimy na nią uzbierac hehe.

Stary 2009-12-04, 20:16   #440
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
hehe

własnie siedziałam na przepisowym i nadrabiałam wasze przepisy aaa i dzialeczki oczywiscie tez gratuluje

to super ze Wam się podoba odpoczywaj poki jeszcze mozesz heheh

Tez sie musze zapisac na przepisowy, bo bym cos smacznego zjadla ale nie mam jeszcze swojej kuchni i to jest bol na razie zamowilam nam u mojej mamci zestaw garnkow pod choinkę ;P trzeba zbierac powoli wyprawke, a co!

Ide laski juz spinkac bo jutro o 4 pobudka... masakra...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 20:22   #441
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oj tak dzis siedziałam i czytalam cały dzien ksiązkę jak TZ był w pracy (dopiero jak wrócił to udało mu sie net złapac).

poza tym sie ciesze, bo w koncu mieszkamy razem sami. u rodziców było nam super, ale jednak brakowało mi takiej samotnosci. teraz jest niby ta para, ale narazie jeszcze sie nie zintegrowalismy. oni rano mają do pracy, wracają prze 19, zjedza i siedza u siebie w pokoju a my u siebie

Stary 2009-12-04, 20:28   #442
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dziewczyny któraś pisała kiedyś ze sciąga z nety filmy przez rapida moge prosić linka
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 20:34   #443
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny któraś pisała kiedyś ze sciąga z nety filmy przez rapida moge prosić linka
no co Ty - sciągać filmy? nu nu!
hehe
A przy temacie - obejrzałam "Księzyc w nowiu" - nawet fajny Troche mi się dłużyć zaczął, ale i tak jest spoko - mniej sentymentalnych scen i maślanych spojrzeń niż w jedynce
Stary 2009-12-04, 20:50   #444
kliwia
Zakorzenienie

a mnie dzis jajnik boli, ze az siedziec nie moge. ech naz mi sie humor przez to zepsul i sie prawie z tz poklocilam. booooosh.

ej jakies łożkowe przyjemnosci na mikolaja praygotowaliscie??
bo ja mysle co by tu wykombinowac zwlaszcza ze wyjezdzamy w niedziele do bydgoszczy i na male co nieco bedzie chwila albo rano do 9 albo ponym wieczorem
Stary 2009-12-04, 21:34   #445
*Agatek*
Zakorzenienie

Hej laski Znowu nadrabiałam 3 strony, ale mi się nie chciało...

Cytat:
póki co sie nie martwię w poniedziałek idę do niego mamy się na zabieg umówić a póxniej zobaczymy co i jak jak próbki wrócą z labor. ale sama jestem sobie winna bo chodziłam do gina tylko po receptę i zawsze sie od badań wykręcałam i mam za swoje
Mnie gin badał pierwszy raz jak miałam 20 lat, bo się okazało, że miałam nadżerkę, ale strasznie się wstydziłam tak się przed obcym facetem rozłożyć później już nie było źle, ale zawsze jestem spięta wymrażał mi ją, prawie, że zemdlałam na tym fotelu... także nie lekceważcie siebie dziewczynki!
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Czy to jest coś związane z nadzerka??
Ja chodze do gina dwa razy w roku , tylko ze ja mam uczulenie na te rekawiczki ich i zawsze o badaniu robi mi sie stan zapalny
Ja tez mam lekki uraz do gina bo moj pierwszy gine mi zostawił pamiatke w postaci nadzerki bo mi zrobiła cytologie tak ze mi rane zrobiła idiotka Bezmyslność ludzka czasami nie zna granic.
współczuję
baja_86 wszystkiego co najlepsze
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Ja lece kochane zaraz Tz przyjedzie . pa
ojjjjjj się będzie dziaaaaaałooooooooo
kliwia a skąd Ty jesteś w ogóle??

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 22:40   #446
kliwia
Zakorzenienie

agatek z północnej wielkopolski
Stary 2009-12-04, 23:53   #447
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
rapida ci podam na prv

http://darkwarez.pl/forum/index.php

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
o matko dobrze, że ja takich przygód nie miałam, a to Ciebie boli?
Nie nie boli ale dzieki niej łapie częściej zapalenia . No i czasami nadzerka moze powodować raka . Ja mam ja pod stała kontrola , miałam mieć ją mrozona czy tam wypalana ale ginekolog moja stwierdziła ze narazie jej nie bedziemy rusdzac dopoki nie urodze bo czesto nadzerki sie wchłaniają przy ciąży a zabieg czasami może spowodwać zrosty i mogą byc komplikacje przy zajsciu w ciąże .

Tak wiec dopoki nie chodziłam do gina byłam zdrowa a teraz mam problem

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 09:06   #448
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a
ej jakies łożkowe przyjemnosci na mikolaja praygotowaliscie??
bo ja mysle co by tu wykombinowac zwlaszcza ze wyjezdzamy w niedziele do bydgoszczy i na male co nieco bedzie chwila albo rano do 9 albo ponym wieczorem
jeszcze nie ale zaraz przeprowadzamy sie na nowe wiec trzeba bedzie to uczcic ale jak zalatwie czapke mikolaja..

wogole to bylam wczoraj na rewelacyjnym koncercie i jestem dzis taka zmeczona... no ale nic.. trzeba sie pakowac duzooo pracyu przed nami.. a najgorsze jest to ze tam nie ma neta... bedzie w przyszlym tygodniu... bu,...
Stary 2009-12-05, 09:20   #449
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje Wszystkim za życzenia, miło mi strasznie

Coś mi się wczoraj w kark stało, czuje się jakbym miała kij zamiast szyi. Całą noc się męczyłam, nie mogłam się okręcić, masakra. Wstanie z łóżka to też nie lada wyczyn przy tej dolegliwości. Starzeje się czy co?
Mam nadzieje, że po maści rozgrzewającej i masażu mi przejdzie bo inaczej nie widzę kolejnej nocy.
Przez to wszystko robie sobie małe wagary od uczelni, pojade dziś dopiero na 15 na jeden wykład

Kliwia
bardzo fajne drzwi

Madzialenka
super, że szczęśliwie dotarliście do Holandii
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 09:23   #450
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Nie nie boli ale dzieki niej łapie częściej zapalenia . No i czasami nadzerka moze powodować raka . Ja mam ja pod stała kontrola , miałam mieć ją mrozona czy tam wypalana ale ginekolog moja stwierdziła ze narazie jej nie bedziemy rusdzac dopoki nie urodze bo czesto nadzerki sie wchłaniają przy ciąży a zabieg czasami może spowodwać zrosty i mogą byc komplikacje przy zajsciu w ciąże .

Tak wiec dopoki nie chodziłam do gina byłam zdrowa a teraz mam problem
U mnie było podobnie... gdy wykryto nadżerkę usłyszałam, że jest niewielka i na razie wystarczy leczenie farmakologiczne. No wiec stwierdziłam, ze gin ma na pewno racje, ale okazało się, że lapie przez cały czas zapalenia, a do gina chodziłam regularnie 2-3 miesiace(wtedy brałam tabletli), wiec było niby wszystko pod kontrolą. po ok. rok gin jednak stwierdziła, ze szybko trzeba cos z tym zrobic, bo nadzerka bardzo sie powiekszyła. Miałam dylemat na jaki zabieg sie zapisac wypalanie czy wymrazanie... w koncu zdecydowałam sie na wypalanie, choc mowia, ze przed porodem nie wskazane, ale mysle, ze bardziej skuteczne. Gin powiedziala, ze w zwiazku z wypalanka przez najblizsze 2 lata lepiej zebym ciazy nie planowała, bo nie chodzi o to, ze beda problemy z zajsciem, ale problem moze byc przy porodzie, bo to miejsce jest mniej elastyczne, no i juz minał rok moje kolezanki mialy wymrazana i niestety nadzerka sie odnawiala, jedna juz miala zabieg powtarzany 3 razy co do wchłoniecia się podczas ciazy to nie wiem ile w tym prawdy, bo moja mama po ciazy wypalana miala dwa razy. na razie sie nie zamartwiaj rakiem i mysl pozytywnie, moze idz jeszcze do innego gina i zapytaj czy rzeczywiscie warto czekac z zabiegiem. Z doswiadczenia wiem, ze kazdy lekarz moze miec zupelnie inne podejscie.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jeszcze nie ale zaraz przeprowadzamy sie na nowe wiec trzeba bedzie to uczcic ale jak zalatwie czapke mikolaja..

wogole to bylam wczoraj na rewelacyjnym koncercie i jestem dzis taka zmeczona... no ale nic.. trzeba sie pakowac duzooo pracyu przed nami.. a najgorsze jest to ze tam nie ma neta... bedzie w przyszlym tygodniu... bu,...
powodzenia z przeprowadzka czyli na tydzien nas opuszczasz?? szkoda... czekamy na relacje jak mieszka sie w nowym miejscu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości