Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-08, 08:47   #507
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Witajcie moje cudowne i kochane

Karolinko, Maggie, Anulko, Gosiu, Marlenko dziekuję!!!!!!!!

Termin mam na 17 lipca

Maggie
ostatnią @ miałam 10 października, a wiek ciąży jest z usg, termin natomiast na podstawie @ tak mi sie wydaje,ze mogła owulka już być 17 października, a 31 to był śluz wymieszany z żołnierzykami i moze dlatego mi się wydawało, z eto ten płodny no nic, wiem, ze to 7 tydz i 5 dni

Karolinko kochanie nie martw się, ja powiem Ci jestem spokojna, pewnie przed tym prenatalnym będę miala stresa. Mam nadzieję, ze u nas wszystkich wszystko będzie dobrze!!!!

Anulko jak tam mdłości kochanie??? Mnie słabości najbardziej męcza i znowu źle śpię. Dzisiaj gastrolog i mam nadzieję, ze mi coś da na te biegunki!!!!

Co do badań, to mnie uspokoiłyście, skoro Wasi lekarze też jeszcze nie zlecili, to moj nie jest wyjatkiemno nic czekamy

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Skleroza ja powiedziałam rodzinie najblizszej, a przyjaciele jeszcze nie wiedzą ale sie dowiedzą

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora