Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Oriflame cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 17:57   #748
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Jeżeli płaciła na poczcie to ma problem bo przelewy pocztowe idą niekiedy nawet kilka dni... Najlepiej płacić przelewy w banku tam płacisz 1 zł więcej ale kasa jest w ten sam dzień na koncie(bo chyba pocztowy przelew kosztuje 2,5o a bankowy 3,50).
A najlepiej założyć konto w banku i wpłacać sobie pieniążki na konto w banku - to nic nie kosztuje i robić przelewy internetowe - ja mam 50 gr od przelewu do innego banku, moje koleżanki mają darmowe przelewy, musze się spytać w jakim banku konto mają.
Jak wpłacisz w fili w kasie pieniążki to wtedy od razu masz konto czyściutkie i zaraz możesz robić zamówienie.
No jak ma kredyt 500zł i niezapłacone zamówienie a drugie przewyższa kwote kredytu to musi czekać az kasa wpłynie na konto.
Przelew pocztowy to tak średnio 2 dni idzie a zdarzało mi się że po 4 dniach dopiero był a dlaczego tak długo to pojęcia nie mam.
Dziękuję serdecznie za szybką odpowiedź Tak myślałam właśnie, że muszą wpłatę zaksiegować żeby mogła zamówić z nowego katalogu.
Ona ma konto w mbanku, ale nie miała na koncie tyle pieniędzy żeby zapłacic za fakturę, więc poszła na pocztę, a że kiedys pracowała na poczcie powiedziala, że przelew bedzie na pewno na drugi dzień, bo teraz mają takie systemy, że pieniądze idą migiem. Ale jak sie okazuje, nie idą migiem bo dzisiaj tez cały dzień próbowała złożyć zamówienie i nadal nie może.
Ja płacę też z konta i nie chodzę po pocztach ani po bankach, tylko sama robie przelew, o wiele wygodniej.

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora