2006-04-04, 13:19
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Pozostałości: zapach, pielęgnacja i mała kolorówka :]
To co pozostało mi do wymiany. Nie będe wybrzydzała więc bierzcie co chcecie! 
1. Pojedyńczy cień CRISTHINE, błękitny.
2. Podwójny cień CRISTHINE, błękit i niebieski. NIE MA
3. Konturówki do ust ze strugaczką RUBY ROSE: #14 nutmeg; #32 classic bronze; #07 cafee gold.
4. RODIOLLA - żel do twarzy do cery wrażliwej.
5. RODIOLLA - żel do demakijażu.
6. Antycellulitowy termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący BIELENDA Fitness Line, zawiera ekstrakt z kakaowca, cynamon i kofeinę. Rozgrzewa ciało. NIE MA
7. Pianka SUNSILK "volume +", zostało ok. 3/4 pojemnika
8. Lotion do układania włosów JOANNA, nadaje ubjętości i puszystości włosom; 300ml. NIE MA
9. Balsam do włosów, bez spłukiwania JOANNA Pantivit, do włosów suchych i zniszczonych. Zawiera mleczko ryżowe, provitaminę B5 i filtr UV, ma ładny świeży zapach.
10. Perfumy LA RIVE Pink Line. Jes to podróbka Lacoste "Touch of Pink"; podobno pachnie podobnie, moim zdaniem całkiem ładnie. Brak pudełka. NIE MA
11. Ozdoby do paznokci Top Choice. Kwiatuszki z delikatnym brokatem. NIE MA
12. Wygładzający, antybakteryjny peeling enzymatyczny firmy SORAYA. Kupiłam go przez pomyłkę, nie spojrzałam, że to enzymatyczny. Uzyty tylko raz, nowiusieńki - NIE MA wymiana z patinka_
13. Czarny tusz do rzęs "Great Lash" firmy MAYBELLINE
14. Podkład MAYBELLINE "Dream Matte Mousse", odcień 020 cameo. Jest fajniutki jednak mam suchą skórę i podkład ted dodadkowo mi ja wysusza. Użyty kilka razy. Wymienię go na Maybelline Pure Makeup; Rimmel Recover lub na coś fajnego co mi się przyda - NIE MA wymiana z palau
Czas edycji: 2006-05-11 o 13:20
|
|
|