Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-16, 18:07   #689
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Toska po pierwsze to się uśmiechnij bo to w końcu ślub cię czeka a nie egzamin czy coś
po drugie to ja w zimę bym jednak wzięła rajstopki bo i tak mi nikt tyłka nie będzie oglądał na weselu a przynajmniej nie będzie ci zimno
po trzecie to ja się wybieram na solarium z raz przed ślubem jak się nie opalę w ciągu wakacji.
a na te ramiączka od opalania to polecam ci szorstką rękawicę pod prysznicem. ja tak samo się załatwiłam w tym roku ale sie solidnie szoruję się podczas prysznica szorstką rękawicą do masażu (kupisz za 5zł w drogerii) i powiem ci że już prawie nic nie widać- a jaką skórę mam mięciutką- aż tżcik mi powiedział że mam taką mięciutką skórkę że aż on zauważył zmianę
Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Tośka dziewczyny dobrze ci mówią - wiesz co jest najważniejsze na ślubie? - nie wygląd, nie to czy masz kilogram czy dwa więcej niż byś chciała, tylko to żebyś była szczęśliwa i się dobrze bawiła, bo to w końcu twój wyczekany wymarzony dzień!!
Może być taki uśmiech ?
Dzięki wszystkim za rady
Postaram się coś podziałać sama w kwestii dbania o siebie, ale może też uda mi się jednak do kosmetyczki zawitać niedługo (w każdym razie spróbuję)

Tak sobie myślę, że poza Wami nie bardzo mam z kim debatować nad wszystkimi ślubnymi sprawami, bo znajomi zapracowani (tak samo ja) no i nie czują tego ślubnego napięcia

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
właśnie Toska skoro masz wolny dzień to koniecznie musisz o siebie zadbać- wyskakuj z wyrka i biegiem do wanny (...)
Nie mam wanny
Gdybym miała to bym w niej siedziała pół dnia pewnie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ja na Twoim miejscu wybrałabym rajstopy, bo będzie Ci o wiele cieplej w kościele, a potem jak Ci będzie nie wygodnie na sali albo coś, to możesz ostatecznie je zmienić, druhna Ci na pewno pomoże
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Też jestem za rajstopami Jak będzie z -10 to będziesz żałować że nic Ci tyłka nie grzeje a najwyżej na wesele wskoczysz w pończochy i już

Ja planuję trochę pochodzić...ale to zależy czy się opalę w wakacje. Seksi dziuni w kolorze machoniowym nie zamierzam z siebie robić
Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Tośka ja raczej nie pójdę na solarium, bo ślub w sierpniu, więc zdążę się opallić
Chyba właśnie rajstopy wygrają
Mimo wszystko nie chcę skończyć z zapaleniem pęcherza w kilka dni po ślubie

Co myślicie o takich?

http://moda.allegro.pl/item833748041...3_4_od_ss.html
http://moda.allegro.pl/item845173909...3_3_od_ss.html

Co do opalania w wakacje-mnie to tak jakby już nie za bardzo urządza

Wiem, że strasznie dziś przynudzamale powiedzcie jeszcze co myślicie o tym bolerku-model D-satyna, futrzane obszycia i podszyte polarem?
Mogę zamówić z satyny w kolorze ivory. W załączniku moja suknia.

http://www.allegro.pl/item853464468_...producent.html

Edytowane przez toskaKrk
Czas edycji: 2009-12-16 o 18:24
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora