2009-12-16, 19:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez kasiula1208
nie wiem kochanie.. boli mnie juz chyba od 10 dni.. raz mocniej raz mniej.. (tak poprostu cmi) a @ jak nie ma tak nie ma....juz pare razy bolał mnie tak masakrycznie ze juz myslałam ze dostane.. a tu dalej nic...przewalony mam ten cykl....dzis mój 31 dzien cylku...powinnam dostac ...ale zas mi sie wszystko pewnie rozlegulowało....wczoraj miałam plamienia i ostro juz mnie napiernicza znajac moje szcescie napeno dostane w nocy  jak ja tego nie lubie.....  masz racje kochanie...grunt to sie wuluzowc.. nie myslec....zajac sie czym innym.. dobrze ze masz taka mozliwosc skarbie....to juz jest chyba udowodnione ze jak przestajesz myslec... to akurat jest niespodzianka...czego ci z całego serca zycze 
|
ale wiesz co? z chęcią bym to wszystko rzuciła... i zaczęła tylko myśleć o rosnącym brzuszku, o tym co tam się dzieje, zasypiać trzymając się za niego, przykładać dłoń TŻta do brzuszka... i mieć przez pewien czas tajemnicę przed bliskimi... a potem ich zaskoczyć. Tego wszystkiego nie mogę się doczekać
a jednak tym razem muszę rzucic takie myśli w kąt i myśleć o ... teraźniejszości.
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------
nic się nie stało Kasiulka... sama też to muszę przetrawić. Też już w głębi serca byłam pewna. Ale.. dziś szefowa przyszła do pracy z córcią 10mczną, wspaniała... i tak zeszła rozmowa na ciąże i powiedziała, że starali się 2 lata..
|
|