Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ja też chcę być ładniejsza... Pomóżcie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-18, 19:10   #6
ferguusson
Zakorzenienie

Dot.: Ja też chcę być ładniejsza... Pomóżcie...

Cytat:
Napisane przez joannaodaniolow Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie Wizażanki

Jestem tu nowa i chciałabym coś zmienić w moim wyglądzie i stylu. Jak widać na zdjęciu jestem osobą niepełnosprawną. Mam problemy z cerą, przetłuszczające się włosy, nie wiem jaki makijaż stosować, jak się ubierać. Bo, nie da się ukryć, do piękności nie należę

Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam serdecznie,

joannaodaniolow
uwazam że oceniasz siebie zbyt surowo. Masz ladna, ciekawa twarz i laleczkową urodę. I śliczne usta. Skoryguj owal twarzy fryzura z grzywką(zdj.1) lub bez(zdj2). delikatnie ciemniejszy kolor wlosow bedzie Ci pasowal-ale jesli nie chcesz farbowac, odswiez tylko plukanką.
Co do stylu i ubioru nie jestem w stanie doradzic bo nie wiem jaka jestes. To TY nosisz strój, a nie stroj Ciebie. Pokaz nam zdjecia tego co Ci sie podoba, na Szafie dziewczyny wklejaja świetne zestawy, czesto popularnych i dostępnych wszedzie ciuchów.

Wlosy-tak jak wizazanka wyżej pisala-prześledz forum fryzjerskie, tam jest masa porad, nie ma sensu tego przepisywac tutaj. Sprawdz watek o przetluszczajacych sie wlosach-zbiorowy.

Makijaz i twarz-napewno modelowanie okraglej twarzy bronzerem i rozem. tutaj wskazowki jak to zrobic Brwi-grubsze i podkreśl je cieniem albo kredka do brwi. narazie pozwol im odrosnąć.
Usta masz piękny, śliczny ksztalt -podkreslaj je blyszczykiem. Co do makijazu oczu zapraszam na MM-tam jest pelno pomyslow, eksperymentuj i sprawdzaj w jakich kolorach dobrze sie czujesz. zawsze mozesz wybrac bezpieczne klasyczne brązy, beze i szarosci.

powodzenia

MAC

exchange
ferguusson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując