2009-12-18, 19:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja też chcę być ładniejsza... Pomóżcie...
Cytat:
Napisane przez joannaodaniolow
Witam Wszystkie Wizażanki
Jestem tu nowa i chciałabym coś zmienić w moim wyglądzie i stylu. Jak widać na zdjęciu jestem osobą niepełnosprawną. Mam problemy z cerą, przetłuszczające się włosy, nie wiem jaki makijaż stosować, jak się ubierać. Bo, nie da się ukryć, do piękności nie należę
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam serdecznie,
joannaodaniolow
|
uwazam że oceniasz siebie zbyt surowo. Masz ladna, ciekawa twarz i laleczkową urodę. I śliczne usta. Skoryguj owal twarzy fryzura z grzywką(zdj.1) lub bez(zdj2). delikatnie ciemniejszy kolor wlosow bedzie Ci pasowal-ale jesli nie chcesz farbowac, odswiez tylko plukanką.
Co do stylu i ubioru nie jestem w stanie doradzic bo nie wiem jaka jestes. To TY nosisz strój, a nie stroj Ciebie. Pokaz nam zdjecia tego co Ci sie podoba, na Szafie dziewczyny wklejaja świetne zestawy, czesto popularnych i dostępnych wszedzie ciuchów.
Wlosy-tak jak wizazanka wyżej pisala-prześledz forum fryzjerskie, tam jest masa porad, nie ma sensu tego przepisywac tutaj. Sprawdz watek o przetluszczajacych sie wlosach-zbiorowy.
Makijaz i twarz-napewno modelowanie okraglej twarzy bronzerem i rozem. tutaj wskazowki jak to zrobic Brwi-grubsze i podkreśl je cieniem albo kredka do brwi. narazie pozwol im odrosnąć.
Usta masz piękny, śliczny ksztalt -podkreslaj je blyszczykiem. Co do makijazu oczu zapraszam na MM-tam jest pelno pomyslow, eksperymentuj i sprawdzaj w jakich kolorach dobrze sie czujesz. zawsze mozesz wybrac bezpieczne klasyczne brązy, beze i szarosci.
powodzenia
|
|
|