2009-12-19, 12:33
|
|
BAN stały
|
Dot.: Kradzież bramy "Arbeit macht frei"- szok!
Cytat:
Napisane przez ŁAJKA
Sprawa jest szokująca.W głowie się nie mieści do czego ludzie są zdolni.
Swoją drogą zawsze się zastanawiłam jak to jest cieszyć się z czegoś(czegokolwiek) co pochodzi z nielegalnego źródła.Tak w 4 ścianach ,po cichu.Bez sensu
|
a mnie zawsze dziwilo;-), że prasa plotkarska rozpisywała się czy rozpisuje o czyichś narkotykowych ekscesach, Kowalska może przeczytać, że jakaś Kejt uzależniona jest od śniegu jak bałwan, a jakoś taka osoba nigdy nie miała czy nie ma problemu z policją, chyba, że do czasu, jak zostanie zatrzymana w czasie jazdy z narkotykami w schowku w samochodzie. 
Pan Roman , na ten przykład, 30 lat jeździł po świecie i wszędzie zainteresowane osoby wiedziały przecież, że ma niezałatwioną sprawę dotyczącą takiej jednej nastolatki (mnie już to przy Oscarach za Pianistę lekko bawilo, jeśli db kojarzę, pan Polanski starał się chyba wtedy o list żelazny by móc odebrac nagrodę?). 
toteż, mnie się wydaje, że to nie do końca tak, że w 4 ścianach. 
grono, któremu się możesz pochwalić, zawsze się znajdzie, a nie ma czegoś takiego, że ktoś powie, że X ma Monę Lizę i mu śledczy wejdą;-), musi się mieć jakieś dowody potwierdzające oskarżenie, a i zazwyczaj tacy kolekcjonerzy biednymi ludźmi nie są,... (no a w salonie nad fortepianem taka rzecz nie wisi, raczej wiadomo, prawda), a szaraków się nie boją. ;-)
Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2009-12-19 o 12:35
|
|
|