Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Guerlain Meteorites, Clarins, Bourjois, Clinique, Gosh, Avon, Inglot, Givenchy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-24, 01:30   #5
Jeanne90
Zakorzenienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Guerlain Meteorites, Clarins, Bourjois, Clinique, Gosh, Avon, Inglot, Givenchy

Minerały:

1. Podkład mineralny Joppa
Minerals, Full Coverage Lightest #1 - sample. Ubytek znikomy

2. Podkład mineralny EDM Fairly Light Neutral Matte, w pojemniczku od Sephory, jest go sporo.

3. Puder wykańczający mineralny Joppa Original Finishing Silk Sheer - sample. Ubytek niezauważalny.

4. Puder wykańczający mineralny Finishing Dust EDM, spora odsypka w szklanym słoiczku.

Inne:

Próbka perfum Givenchy Ange ou Demon (1 ml) - nieużywana.

Wiszące kolczyki 'szyszki' (nie wiem, jak to się nazywa), oplecione srebrnymi (lub posrebrzanymi - nie jestem pewna) niteczkami, z fioletowymi kamyczkami. Nie są ciężkie, fajnie się je nosi. Na pierwszym zdjęciu widać, jak prezentują się na uchu (proszę mi wybaczyć brak makijażu). Jedna szyszka troszkę nieregularna, ale nie wpływa to na urodę kolczyków Wyczyszczone, odkażone.

Cztery plastikowe bransoletki. Ich fakturę widać dokładnie na ostatnim zdjęciu. Trzy węższe (czerwona, jasnofioletowa i niebieska/turkusowa - zależy od światła) i jedna szersza (czerwona). Niewiele noszone, niezniszczone.

Inglot, masło do rąk i paznokci, Mango i Oliwka (3,5 g). Nieużywane.

Edytowane przez Jeanne90
Czas edycji: 2010-01-31 o 19:29
Jeanne90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując