Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-26, 13:45   #324
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Pewnie tak jest. Po ślubie masz pewność, że ta druga osoba jest 'Twoja'. Chociaż to jest takie złudne myślenie, bo nic nie jest na zawsze.
Wczoraj byli u mnie sąsiedzi. Jak się na nich popatrzyłam to mi się miło zrobiło. Małżeństwo z 20-letnim stażem, a wyglądają jakby byli ze sobą parę miesięcy (w sensie, że widać ich miłość, która ciągle jest coraz większa.) Tak fajnie się do siebie odnoszą i ... (sory, będzie trochę sprośnie ) widać, że ona nadal na niego działa seksualnie.

moi rodzice tacy są.. są ponad 20 lat małżeństwem, a ciągle ojciec mówi do mamy: Skarbie, Kochanie, Malutka.. często się przytulają, całują, obmacują (!) często rzucają jakimiś podtekstami do mnie ("możesz jechać, będziemy grzeczni"),albo do siebie.. w sumie seks w moim domu nigdy nie był tematem tabu tak samo uczucia, często w moim domu mówimy sobie wszyscy nawzajem "kocham Cię".

w ogóle, praktycznie wszystko moi rodzice robią razem : sprzątają, pracują w ogrodzie, oglądają tv, jeżdżą na ryby.. i takie różne.
w sumie spędzają ze sobą całą dobę wyłączając czas na pracę.

podziwiam ich, że po 20 latach małżeństwa potrafią być tacy dla siebie.

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
a to musisz z koleżanki bratem iść albo jeszcze jakiegoś dorwać.
Ale co to za kłopot dla Ciebie, no nie ?
to był kolega siostry
dostałam od niego zaproszenie na kawę

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora