|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16050507]oddychaaaj !
![]() prześlij mi ![]() [/QUOTE] ![]() Wiecie co wam chciałam przesłać http://elfyourself.jibjab.com/ Z fotką gdzie mam taką debilną minę ![]() Ale mi się nie zapisało.
|
|
|
|
#302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też głównie trzymałam, bo Tż wypróbowywał swój nowy sprzęt, który dostał pod choinkę Ale zawieszenie przyklejone, kolumny działają jak nowe (oprócz niskotonowego głośnika w jednej, ale tam... )Daj znać, jak się urodzi, jaki duży ![]() Ja zaczęłam wczoraj z rodzicami grać, całą ławę w salonie zawaliliśmy, a nie wiem, kiedy to skończymy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi na gadu możesz
|
|||
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to nie ma tego efektu. Bo tak z tym ciałem elfa do jakiejś piosenki się kiwam |
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
To jutro, bo mi się przy tym lapek wiesza.
Ale jak to widziałam, to się zwijałam z 5 min ze śmiechu. Weźcie swoje głowy wstawcie i zobaczcie jak to wygląda |
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() błe błe błe. idę pod prysznic, poczytam i pojde spać, o. tż wyszedł, kot mi się walnął na środku łózka. no życ nie umierać. jak nie jedno to drugie. ej, nas się da ogarnąć, weźcie, nie mówcie że nie, nie robcie mi tego ![]()
|
|
|
|
|
#307 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i dobra Cytat:
"HollyDay" inspirowane wlasnie śniadaniem i tiffanego. świetny spektakl a tylko 25zł Cytat:
dużo par tak żyje Cytat:
![]() Cytat:
![]() cześć;D idę spać buziaki ![]() nogi mnie bolą ;*
|
|
#308 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dokładnie chociaż nie we wszystkich przypadkach tak jest ale zazwyczaj ;] Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() siemaaa ! ;* ale pogoda do du.py. nawet już u mnie śniegu nie ma ![]()
|
||||
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
heja Żbiki
;*wyspałam się po dysko błysko, ale nogi mnie bolą. wczoraj się na wydrę bawiłam. kolega siostry sobie mnie upatrzył i mi drinki kupował przed wyjsciem do klubu było u niego before party. trzy dziewczyny (ze mną cztery) i chyba 10 chłopa w małej kawalerce. jak weszłam to wszyscy się na mnie popatrzyli jak sępy na świeże mięso moja baba od angola też była w tym klubie (chyba mnie nie widziała ), w jakie tarło z partnerem tanecznym pocisnęła a tyyyyleee luuuduu było ![]() wpuścili o 100osób więcej niż powinni.. i barmani się nie wyrabiali.. a i tańczyć nie było gdzie bo ciągle Cię ktoś łokciem trącał.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-12-26 o 09:22 |
|
|
|
#310 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie poznałam jeszcze nikogo, kto by Charaktery czytał . Bierzesz udział w konkursie o indeks na psyche? A ja się wyłamuję i mówię, że nie lubię monopoly i w ogóle gier planszowych. Może to przez to, że młodszy brat przynajmniej co dwa dni prosi mnie żebym z nim pograła. No i gram ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16054081] siemaaa ! ;* ale pogoda do du.py. nawet już u mnie śniegu nie ma ![]() [/QUOTE]Po świętach ( czyli jutro, pojutrze?) ma być i zaczniemy na niego narzekać .___________ Ale mam zapełnione dni, to wam mówię . Zero czasu dla siebie.Wczoraj od południa do wieczora goście, dzisiaj, jeśli nikt się nie zapowie, mamy wolne . Zawsze się do nas zjeżdżają, a mama, jak co roku, nie może odpocząć . Dostałam wczoraj grubaśny podręcznik "psychologia i życie" Philipa Zimbardo ![]() Miłego ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
To pocałował w końcu czy nie ? |
|||
|
|
|
#311 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Chyba muszę zrobić sobie dzień głodówki. Jedzenie wigilijne wychodzi mi uszami, a nic innego w domu nie mam. Cytat:
![]() Zresztą nie spieszy mi się i w ogóle nie jest to mój priorytet. Wiem, dziwna jestem, ale nie wierzę w małżeństwo (rodzice się rozstali jak miałam 3 lata) ![]() Cytat:
![]() Przez 9 lat można się kogoś nauczyć na pamięć, niemalże. Zszokowało mnie to. ![]() Cytat:
Ja chcę, oczywiście. ![]() Cytat:
![]() Da się ogarnąć tylko trzeba chcieć (i być cierpliwym )Cytat:
|
|
|
#312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niezły spryciula z niego Ok jeszcze tylko dzisiaj do rodziny (ale to na chwilę) i w końcu swięty spokój ![]() Ciągle mi się zmieniaja plany sylwestrowe, ja już nie wiem co to będzie. Miłego dnia życze
|
|
|
#313 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo to piróg jak się patrzy ![]() Cytat:
Wstawiłam całą moją 5 i po prostu jak to widzę to płaczę![]() Cytat:
Ale narazie jak widac niedostepny
|
|
|
#314 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Bombki Pstrokate ;*
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16048143] dokładnie. myślę podobnie. muszę byc w 100% pewna czy chciałabym byc całe życie z tym jedynym .[/QUOTE]Na 100% to się wg mnie nie da, ale na 99%. ![]() Cytat:
A teraz się nie mówi stara panna, tylko singielka. ![]() No z tym mieszkaniem, to w ogóle jest podstawa wg mnie. Tylko na takiej płaszczyźnie codzienności można poznać dobrze człowieka. Cytat:
![]() I co, fajna? ja oglądałam tylko te programy w tv, książki nawet nie widziałam jeszcze. ![]() Cytat:
![]() Mi się strasznie podoba ta aktorka, która w tym filmie gra, Audrey Hepburn czy jakoś tak. Cytat:
]Nie, w konkursie udziału nie biorę, bo nie chcę studiować psychologii. A Ty?Cytat:
Pewnie dlatego, że tyle słyszałam o tym, że po ślubie uznaje się, że ten ktoś już jest nasz i się nie trzeba o niego starać [czyt. powyciągane dresy, tłusty brzuch, śmierdzące włosy i heja! ]Poza tym u mnie w rodzinie też nie jest kolorowo. Czytałam stare wiersze taty do mamy, pięknie, romantycznie, cudownie... a teraz? ![]() ___ Pojadłam sobie szarloty mamy i teraz oficjalnie przysięgam: no more cakes!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
|
|
|
#315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam takie samo zdanie, co Wy małzeństwo dla mnie to sprawa dość abstrakcyjna i bardzo odległa, tak samo jak dzieci .Na razie czuję, że mam tyyle do zrobienia, że po prostu nie mam na to czasu i chęci
|
|
|
#316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo czytam w bibliotece jak mamy okienko ![]() ja lubię monopoly, jenga, chińczyk, scrabble na wydrę, na sępa ![]() nie pocałował, nie dałam się ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak się ze sobą przed ślubem nie mieszka to tak naprawdę.. nie można poznać drugiej osoby. Zna się jej pasje, upodobania muzyczne, książkowe.. a przychodzi co do czego to się okazuje, że nie można wytrzymać bo ktoś jest potwornym bałaganiarzem albo wielkim pedantem zresztą jak się ze sobą mieszka przed ślubem to też obie strony się starają, no ale można się w jakiś tam sposób poznać lepiej ![]() a i tak wszystko wychodzi po ślubie, zaczynają się bąki pod kołdrą, śmierdzące skarpety wszędzie i grymaszenie. Oczywiście, nie zawsze. Martyna, książka ma ładne obrazki bo jeszcze nie czytałam ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- siostra leży z narzeczonym na kanapie i dialog : ona: mój grubasku.. on: idź stąd <spycha ją tyłkiem z kanapy> ona: oj kochanie. on: sama jesteś gruba, chodź kochanie, przytul się, jak się jeszcze zmieścisz na kanapie. (....) on: powiedziałaś do mnie grubasie ona: grubasku, mój kochany, to tak jakbym powiedziała KOCHANIE on: torbielu chyba... ja:
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej żbiiiikiiiii......
wstałam godzinę temu ![]() Martyna jakie harce nocno klubowe co do małżeństwa to się zgadzam z wami. zupełnie inaczej mi bylo z tżtem jak wyjechaliśmy i mieszkaliśmy sobie sami tydzień na wakacjach (a to też co innego, niż mieszkanie na codzień, bez przerwy), niż takie spotykanie się, po prostu. a tak jak już Kamila chyba powiedziała, ślub na dzień dzisiejszy to dla mnie abstrakcja ![]() i nie wiem jak bardzo pewna musiałabym być, żeby się na to zgodzić. na pewno musiałabym być dojrzalsza. trochę bardziej wiedzieć czego chce. a na dzień dzisiejszy to chciałabym poznać świat. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- zaczełam czytać granicę i kurdę, czytam streszczenie i więcej ogarniam, niż z książki, tyle się w niej dzieje na raz
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16054081]
[/QUOTE] Kapustek ![]() Cytat:
Idę na 18 później. Włosy suszę teraz. Faajnie będzie
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym sobie gdzieś wyszła, ale na jakąś kawę/herbatę. ![]() chociaż.. umówiłam się z koleżanką na 17:00
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
|
#322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byli u mnie sąsiedzi. Jak się na nich popatrzyłam to mi się miło zrobiło. Małżeństwo z 20-letnim stażem, a wyglądają jakby byli ze sobą parę miesięcy (w sensie, że widać ich miłość, która ciągle jest coraz większa.) Tak fajnie się do siebie odnoszą i ... (sory, będzie trochę sprośnie ) widać, że ona nadal na niego działa seksualnie. ![]() Śmigasz na steperze to można jeść. ![]() Cytat:
---------- Zrobiłam arkusz z bio.
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
a to musisz z koleżanki bratem iść albo jeszcze jakiegoś dorwać.
![]() Ale co to za kłopot dla Ciebie, no nie ?
|
|
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rodzice tacy są.. są ponad 20 lat małżeństwem, a ciągle ojciec mówi do mamy: Skarbie, Kochanie, Malutka.. często się przytulają, całują, obmacują (!) tak samo uczucia, często w moim domu mówimy sobie wszyscy nawzajem "kocham Cię".w ogóle, praktycznie wszystko moi rodzice robią razem : sprzątają, pracują w ogrodzie, oglądają tv, jeżdżą na ryby.. i takie różne. w sumie spędzają ze sobą całą dobę wyłączając czas na pracę. ![]() podziwiam ich, że po 20 latach małżeństwa potrafią być tacy dla siebie. Cytat:
![]() dostałam od niego zaproszenie na kawę
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Aj tam, pomyliły mi się relacje rodzinno - koleżeńskie
![]() Jee, ile on ma lat ? Nie wiem w co się ubrać |
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skorzystasz?
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jest rozwodnikiem haha.
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam sobie arkusz.
85% mi wyszło. Mam zapał do nauki. ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Tak myślałam.
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Taa, już w tym wieku po rozwodzie ?
Niektórzy to nawet za mąż nie zdążą wyjść.
|
|
|
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
oj tam, oj tam.
pożyczyć coś? ja dostałam właśnie smsa od nieznajomka jakiegoś, który mi pisze, że 'oni' będą w takiej jednej knajpie około 21 i żebyśmy wpadli. może podjadę.. ? ![]() gdzie wy się na studia wybieracie? bo ja już od dwóch tygodni przeglądam kierunki i pomysłu na siebie zero (staram się wkupić ![]() )
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)