Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki ;), cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-28, 19:13   #689
kicccia
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16105075]ZEMŚCIŁAM SIĘ!
Co prawda nie tak dokładnie, jak chciałam, no, ale napalanie z czystej złośliwości zostało odwzajemnione

Tak jak on mnie ostatnio, zapytałam go na wstępie na ile w skali 1-10 ma chcicę. 5. No to dobieram się do niego, grzebię przy spodniach, całuję - 6. Zaczynam całować po szyi, karku - 7. Zdejmuję spodnie, siadam na nim w stringach - już 8. Zdejmuję bluzkę - 9. Rozpinam stanik i przytulam się do jego nagiej klaty - 10. Przytulam się piersiami gdzie indziej, BS spod sufitu wzdycha że 11 W tym momencie oczywiście schodzę z niego i zaczynam się ubierać W każdym razie taki miałam zamiar, ale on zaczął wtedy pieścić i mnie na różne sposoby i zanim się zorientowałam był już we mnie, więc szybka zmiana planów - wielkie O dla mnie, męczenie jego i ucieczka przed jego wielkim O I to już mi się udało - chwilę przed przypomniał sobie, że nie ma chusteczek pod ręką, wstał po nie, a ja już w spodniach Jego mina - bezcenna! [/QUOTE]

Hahahahaha Na jego miejscu bym Cię udusiła!
I co powiedział biedaczek?

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora