![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
~*!!Wymiankowy MiszMasz!!*~
Chętnie wymienię na :
-getry, leginsy -długie swetry -kolczyki do pępka -balsamy na cellulit -srebrna biżuteria -Escada Magnetism -bransoletka na ramię -kosmetyki do kręconych włosów Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-11-16 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~*!!Wymiankowy MiszMasz!!*~
1. Nowa różowa mini Terranova. Rozmiar S.
2. Nowa różowa kopertówka/torebeczka Terranova. 3. Nowiuśka z metką sukienka w panterkę. Ze sklepu indyjskiego. Rozmiar M. Wygląda na długą ale jest mniej więcej do kolana. (mam 170cm) Dekolt z falbanką, u dołu również falowana. 4. Srebrne nowe baleriny. Mogą służyć jako kapcie bo są mięciutkie w środku na gumowej podeszwie. Rozmiar 39. 5. Raz ubrany strój kąpielowy. Rozmiar typowe M. Miseczki miękkie. 6. Dżinsowy portfelik z motylkiem. Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-07-28 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1. Blado różowy sweterek zapinany na haftki. Ubrany tylko kilka razy. Nie zniszczony. Rozmiar M/L. Przepraszam, że pomięty
![]() 2. Żółta koszula Reserved. Rozmiar M. Minimalna biała krateczka na materiale. Niewiele noszona. 3. Czerwono biała duża torba komiksowa ![]() 4. Różowa koszulo/tunika zapinana na guziki. Idealna do legginsów. W materiale srebrna nitka. Rozmiar S. 5, 6. Paski z gumy rozciągliwe. Nie używałam ich. Kolorowy i fiolet mieniący kokardka. 7, 8. Białe szelki do spodni. Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-11-16 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Czerwony i 'miętowy' staniczek. Stan idealny! Rozmiar to około 80 B/C. Czerwony troszkę usztywniony, drugi zaś cieniutki.
2. Szara sukienko-tunika. Rozmiar M. Kilka razy ubrana. 3. Czarne zwykłe wiązane bolerko. S/M. 4. Żółto pomarańczowe bikini. Jak nowe ![]() 5. Różowy stanik kąpielowy rozmiar C. 6. Różowe majteczki kąpielowe rozmiar M z piękną klamrą ![]() 7. Biało różowe majtki kąpielowe New Yorker. Z tyłu palma z cyrkonii. Wiązane po bokach. NOWE. 8. Różowa sukienka lub tunika. Materiał cieniutki sweterkowy. Rozmiar S/M. Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-08-30 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Niebieska koronkowa bluzeczka z usztywnieniem na biust. Rozmiar S/M.
2. Pudrowa szaro różowa torebka. Nowa. 3. Dżinsowy płaszcz. Rozmiar M lub L. Rozciągliwy materiał fajnie się dopasowuje. 4. Różowy żakiet a'la koronka. Jak nowy! Cieniutki, wiązany tasiemką. Rozmiar M. 5, 6, 7. Nowy dżinsowy gorset. Chyba z Big Stara. Rozmiar uniwersalny bo wiązany z tyłu ale moim zdaniem na M. 8. Różowa cieniutka bluzeczka Reserved rozmiar M. Ma słodką wstawkę z koronki z kwiatek z guzikiem plus dwa zwisające coś ![]() 9. Czarne legginsy 3/4 na rozmiar S. Z cyrkoniami na dole. Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-11-16 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Fioletowa tunika Pimke. Rozmiar M.
2. Majteczki rozmiar XS. 3. Majteczki przeźroczyste XS.nie ma 4. Czarna sukienka H&M. Rozmiar M lub L. Zapinana na zamek z tyłu. Ma swój urok ![]() 5. Sukienka mini ITALIA. Rozmiar S lub M. Plamy winą aparatu. 6. Biało żółta mini w kwiaty. S/M. Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-10-15 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Czerwona bluzka z Włoch. Nie wymaga noszenia biustonosza. Rozmiar M.
2. Czarny golf ze złotą nitką. Przywieziony z Francji rok temu! Rozmiar M. 3. Bluzka PUMA rozmiar S lub M. 4. Sweterek różowy M. NIE MA 5. Koszula czarno niebieska rozmiar M. 6. Czapka RAVEL. Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-09-12 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1, 2, 3. Dwie żółte tuniczki/szmizjerki. Rozmiar S/M. Na gładkiej na plecach aplikacja z cyrkonii.
4, 5. Czarna bluza z cyrkoniami. Rozmiar M. 6. Fioletowa klamra do włosów. 7, 8. Brązowa tunika, szmizjerka. Rozmiar M może być też L. Dopasowuję się do ciała i jak to szmizjerka idealny do niej jest pasek. 9, 10. Czarny sweterek rozmiar S/M. Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-11-08 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Piórniki/kosmetyczki.
2. Portfelik z brelokiem. 3,4. Rękawiczki ![]() ![]() 5. Imprezowa indyjska bluzeczka/topik. Z przodu dłuższa, z tył tylko jeden pasek ![]() 6. Tshirt z duuużym dekoltem Reserved. M ![]() 7. Topik niebieski z kołem na szyję. Mieni się na wszystkie kolory. Rozciągliwy - S/M. 8. Bluzeczki nad pępek. Zielona z drewnianymi koralikami i niebiesko biała Terranowa. S. 9. Niebieska bluzeczka z usztywnieniem na biust. Przeźroczysta ![]() 10. Top na szyję Big Star. Rozciągliwy. 11. Koronkowa turkusowa bluzeczka. Kokardka odcinająca pod biustem. Cudo! S. Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-11-08 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Bluzeczka łososiowa Papaya. Rozmiar S.
2. Koszula biało żółta ![]() 3, 4. Bluzeczka imprezowa dla odważnej. Doszyte bolerko w złote akcenty wiązane z przodu złotą tasiemką. Przeźroczysta z przodu, ściągna na biuście. Piękna i robi super efekt! ![]() 5. Śnieżnobiała zwykła bluzeczka z usztywnianym biustem. Rozmiar S/M. 6. Czarny sweterek ze srebrną nitką. Rozmiar S/M. 7. Białe rurki dżinsy. Rozmiar L! Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-11-08 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
dokłada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
op
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- wymiana ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- opp[p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A masz może poza wątkiem coś z mojej wish? Bo wpadła mi w oko Twoja torba komiksowa ale to trochę za mało za te srebro
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=449196 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Kicccia!!! Ja mogę chętnie się zamienić!!! Mam kilka rzeczy, ale nie te z listy, kolczyka mam, ale do brwii, mam 3 torebki... też ciuchy, ale w rozmiarze 34-36... balsam do ciała mam zwykły nawilżający... pokazać Ci???
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Mnie interesowałoby to body czarne ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za koronkowe body: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1280336357
jaka to firma? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.