Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-30, 21:54   #2755
Shpilcia
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez AH1N1 Pokaż wiadomość
czas zbierać się do domku, więc pewnie nie zajrzę tutaj wcześniej niż za rok , więc składam już wszystkim życzenia noworoczne: jak najmniej zapasów, skończenia z nałogiem kosmetycznym, gratki zużyć i tego co zwykle oby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, a gorszy od kolejnego... nasze zdrowie
dziękujemy i nawzajem!
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Bardzo zacne postanowienie. Ja jakoś jeszcze nie wymyśliłam nic sensownego, więc to pewnie będzie kolejny Sylwester bez zaplanowania dalszych działań
coś trzeba wymyślić aby mieć lżejsze sumienie przy podsumowaniu wzlotów i upadków 2009
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
ulala avonowo ale z tymi lakierami znów przegięłaś
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość

Podliczyłam moje osiągnięcia odwykowe
Od końca sierpnia zużyłam 97, a kupiłam 57. Nie jest najgorzej
wydaje mi się że świetnie, dwa razy mniej kupiłaś niż zużyłaś
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Masełka po 33 zł, żele 22, zestawy świąteczne były przecenione o ok 30%. Na inne rzeczy nie patrzyłam.

Myślałam że masz zaklepane te Dancing Lady. Mnie sprzątnęli sprzed nosa te drugie i przez chwilę byłąm zła ale potem pomyślałam że i tak najbardziej podobają mi się Amber Elixir i na nie poczekam aż będą w super cenie.
Dzięki
miałam zamówione i mi dziś zadzwoniła konsultantka że ni ma
amber pachnie bosko też mi się podobają, przypomniałaś mi o tym zapachu niedawno skończyłam amethyst fatale też były milutkie na zimę. Ogólnie mam ochotę na coś mocnego lub z domieszka wanilii, może coś upoluję na all nawet fire za mną chodzi
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
kosmetyki zużyte

kosmetyki kupione

Dostałam:

ogólnie uważam odwyk za bardzo udany ale zdołował mnie dzisiejszy zakup tych 2 kremów na noc. Zupełnie mi one niepotrzebne
dobry wynik , nie przejmuj się, lepiej że kupiłaś te dwa kremy niż 10 zużyjesz je jak nie do twarzy to do ciała
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Pielęgnacja zużycia - 4:
Pielęgnacja kupione - 4:
otrzymane próbki - 3szt
wydane - 54,35zł
kolorówka przybyło - 9:

wydane - 33,89zł (jak widać sporo za to nabyłam , ale to dzięki wykorzystaniu nagromadzonych punktów rabatowych)

BILANS PÓŁROCZNY - pielęgnacja:

zużyte - 31 plus 5 próbek
wyrzucone - 4

Chyba niechcący podjęłam noworoczne postanowienie Otóż przestaję czytać wątek Truskawkowkomaniaczek, ponieważ za bardzo mnie kuszą wysokopółkowymi kosmetykami. Zamiast klikać w styczniu czwórki cieni Guerlaina (ależ mnie na to swędziały ręce, gdybym miała gwarancję otrzymania noworocznej premii, to bym już je zamówiła ), kupię sobie komplet bielizny - kwotowo wyjdzie na to samo, a przynajmniej nie przybędzie mi dodatkowa kolorówka w kufrze No i oczywiście podtrzymuję swoje dotychczasowe wytrwanie w odwyku
Bilnas grudniowy ładny i świetne postanowienie
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
2008 - 120
2009 - 125

Jak widać, gdyby nie lakiery to byłoby super Szczególnie cieszy mnie mniejsza ilość cieni, różów, błyszczyków i szminek.
no no Hosenko tylko te lakiery jak sama mówisz no ale cóż każdy ma swojego bzika
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16158437]
Opanowałam mazidła do ciała - mam teraz na stanie 2 nawilżacze, 1 antycellu, 1 samoopalacz - to dla mnie spory krok

Tym samym myślę, że w połowie stycznia pokażę Wam mój zredukowany, idealny zbiorek. Brakuje mi tylko ok. 3 zużyć i tylu też zakupów do osiągnięcia celu!

Grudzień: out 8 / in 10
[/QUOTE]
super Eirenn, mi tez kiedyś się wydawało dziwne mieć 2 balsamy, a teraz już się przyzwyczaiłam malutkimi kroczkami do celu
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Dziewczyny zupełnie zapomniałam o fryzurze na Sylwestra nie wiem kompletnie jak sie uczesać. Bedziemy wśród znajomych więc spoko ale mimo wszytsko nie chce wyglądać jak miotła. Patrzyłam w necie i teraz loki sa na topie al eja nie bede miec czasu na kręcenie na wałki, bo jutro jeszcze do pracy idę a potem juz jedziemy. Termoloków tez nie mam. Doradźcie coś. mam włosy ciemny blond z grzywką prostą do brwi a włosy długie do łopatek.
proponuję upięcie w fantazyjnego koka, proste rozpuszczone, lub tapir luknij na główną wizażu jest o tym fajny artykuł z fotkami

ja też nie mam weny na włosy, TŻ powiedział że mam sobie zrobić loczki...ale wizja 2 godzinnej sesji z lokówką chyba sobie potapiruję górę na bok i zostawię rozpuszczone i tyły które mam dłuższe lekko podwinę na zewnątrz i tyle, bo loki i tak mi się rozwalą, bo mam strasznie niepodatne włosy na wszelkie zmiany inne niż "proste"

już jestem po kąpieli, peelingach, maseczkach, depilacji, Waxie na włosach i mam pomalowane pazurki nawet u stóp jutro będę miała mniej roboty
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora