|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
Napisane przez AH1N1
czas zbierać się do domku, więc pewnie nie zajrzę tutaj wcześniej niż za rok , więc składam już wszystkim życzenia noworoczne: jak najmniej zapasów, skończenia z nałogiem kosmetycznym, gratki zużyć i tego co zwykle oby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego, a gorszy od kolejnego... nasze zdrowie
|
dziękujemy i nawzajem!
Cytat:
Napisane przez ganimedea
Bardzo zacne postanowienie. Ja jakoś jeszcze nie wymyśliłam nic sensownego, więc to pewnie będzie kolejny Sylwester bez zaplanowania dalszych działań
|
coś trzeba wymyślić aby mieć lżejsze sumienie przy podsumowaniu wzlotów i upadków 2009 
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
|
ulala avonowo ale z tymi lakierami znów przegięłaś 
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87
Podliczyłam moje osiągnięcia odwykowe
Od końca sierpnia zużyłam 97, a kupiłam 57. Nie jest najgorzej
|
wydaje mi się że świetnie, dwa razy mniej kupiłaś niż zużyłaś 
Cytat:
Napisane przez Koshatka
Masełka po 33 zł, żele 22, zestawy świąteczne były przecenione o ok 30%. Na inne rzeczy nie patrzyłam.
Myślałam że masz zaklepane te Dancing Lady. Mnie sprzątnęli sprzed nosa te drugie i przez chwilę byłąm zła ale potem pomyślałam że i tak najbardziej podobają mi się Amber Elixir i na nie poczekam aż będą w super cenie.
|
Dzięki 
miałam zamówione i mi dziś zadzwoniła konsultantka że ni ma amber pachnie bosko też mi się podobają, przypomniałaś mi o tym zapachu niedawno skończyłam amethyst fatale też były milutkie na zimę. Ogólnie mam ochotę na coś mocnego lub z domieszka wanilii, może coś upoluję na all nawet fire za mną chodzi
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek
kosmetyki zużyte
kosmetyki kupione
Dostałam:
ogólnie uważam odwyk za bardzo udany ale zdołował mnie dzisiejszy zakup tych 2 kremów na noc. Zupełnie mi one niepotrzebne
|
dobry wynik , nie przejmuj się, lepiej że kupiłaś te dwa kremy niż 10 zużyjesz je jak nie do twarzy to do ciała 
Cytat:
Napisane przez ganimedea
Pielęgnacja zużycia - 4:
Pielęgnacja kupione - 4:
otrzymane próbki - 3szt
wydane - 54,35zł
kolorówka przybyło - 9:
wydane - 33,89zł (jak widać sporo za to nabyłam , ale to dzięki wykorzystaniu nagromadzonych punktów rabatowych)
BILANS PÓŁROCZNY - pielęgnacja:
zużyte - 31 plus 5 próbek
wyrzucone - 4
Chyba niechcący podjęłam noworoczne postanowienie Otóż przestaję czytać wątek Truskawkowkomaniaczek, ponieważ za bardzo mnie kuszą wysokopółkowymi kosmetykami. Zamiast klikać w styczniu czwórki cieni Guerlaina (ależ mnie na to swędziały ręce, gdybym miała gwarancję otrzymania noworocznej premii, to bym już je zamówiła ), kupię sobie komplet bielizny - kwotowo wyjdzie na to samo, a przynajmniej nie przybędzie mi dodatkowa kolorówka w kufrze No i oczywiście podtrzymuję swoje dotychczasowe wytrwanie w odwyku
|
Bilnas grudniowy ładny i świetne postanowienie  
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
2008 - 120
2009 - 125
Jak widać, gdyby nie lakiery to byłoby super Szczególnie cieszy mnie mniejsza ilość cieni, różów, błyszczyków i szminek.
|
no no Hosenko tylko te lakiery jak sama mówisz no ale cóż każdy ma swojego bzika 
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16158437]
Opanowałam mazidła do ciała - mam teraz na stanie 2 nawilżacze, 1 antycellu, 1 samoopalacz - to dla mnie spory krok 
Tym samym myślę, że w połowie stycznia pokażę Wam mój zredukowany, idealny zbiorek. Brakuje mi tylko ok. 3 zużyć i tylu też zakupów do osiągnięcia celu! 
Grudzień: out 8 / in 10
[/QUOTE]
super Eirenn, mi tez kiedyś się wydawało dziwne mieć 2 balsamy, a teraz już się przyzwyczaiłam malutkimi kroczkami do celu 
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek
Dziewczyny zupełnie zapomniałam o fryzurze na Sylwestra  nie wiem kompletnie jak sie uczesać. Bedziemy wśród znajomych więc spoko ale mimo wszytsko nie chce wyglądać jak miotła. Patrzyłam w necie i teraz loki sa na topie al eja nie bede miec czasu na kręcenie na wałki, bo jutro jeszcze do pracy idę a potem juz jedziemy. Termoloków tez nie mam. Doradźcie coś. mam włosy ciemny blond z grzywką prostą do brwi a włosy długie do łopatek. 
|
proponuję upięcie w fantazyjnego koka, proste rozpuszczone, lub tapir luknij na główną wizażu jest o tym fajny artykuł z fotkami
ja też nie mam weny na włosy, TŻ powiedział że mam sobie zrobić loczki...ale wizja 2 godzinnej sesji z lokówką chyba sobie potapiruję górę na bok i zostawię rozpuszczone i tyły które mam dłuższe lekko podwinę na zewnątrz i tyle, bo loki i tak mi się rozwalą, bo mam strasznie niepodatne włosy na wszelkie zmiany inne niż "proste" 
już jestem po kąpieli, peelingach, maseczkach, depilacji, Waxie na włosach i mam pomalowane pazurki nawet u stóp jutro będę miała mniej roboty
|