|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2732 |
Przyczajenie
|
Zależy... na początku mies. marzyły mi się kulki Ingrid i jakiś rozświetlacz, ale miał mi je kupić narzeczony pod warunkiem, że nie zrobię zakupów kosmetycznych przez 2 tyg. ...nie mam ich do tej pory, po kilku dniach mi przeszło i nie czuję potrzeby ich posiadania... no może poza rozświetlaczem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | ||||||
Zakorzenienie
|
wysuszacz lakieru użuwa się po pomalowaniu paznokci i wtedy lakier momentalnie jest suchy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Koniku daj znać jak się spisują te ziajowe wynalazki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pierwszy test wysuszacza był wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lepiej napisz nam, co dokładnie chcesz ograniczyć ze swoich zbiorów, zrób listę wszystkiego, porób zdjęcia... Dopiero to tak naprawdę uświadamia, ile tego mamy...[/QUOTE] Orlica ma rację ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16142305]Czyli moje postanowienia, Nynko: wydane mniej niż 50zł, zużytych więcej niż kupionych ![]() A oto grudniowy raport! GRUDZIEŃ Zużyte:
PRZYBYŁO: 8 szt. (kupionych 4 szt.: 36,21 zł)[/QUOTE] Gratuluję ![]() Zaraz wrzucę moją listę grudniową. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Grudzień Zużycia: 1. Superskoncentrowane serum do biustu 'Total Push Up' Slim Extreme 3D Spa!, Eveline (200 ml) 2. Perfumy w kremie Ming Shu, Yves Rocher 3. Prasowane cienie do powiek poczwórne, Joko (-> prezent dla Mamy) 4. Szminka L'Absoul Rouge kolor: Caprice, Lancome (-> prezent dla Babci) 5. Krem na noc Young Medical, Mincer (próbka 2 ml) 6. Musujący żel oczyszczający Gel de Toilette Moussant Soin Clarifiant, Yves Rocher (75 ml) 7. Pianka do włosów 'Skręt fal i loków' Flexible Curls, Nivea Hair Care 8. Plastry oczyszczające nos Soft Clear-up Strip Kao Biore Visage, Nivea (2 sztuki) 9. Maseczka Sebum Reducer, Charlotte Meetzen (50 ml) 10. Odżywka z jedwabiem Lovely, Wibo (11 ml) 11. Dwufazowy płyn do demakijażu oczu i ust Dermo System, Delia (210 ml!) 12. Jedwabisty preparat regenerująco - nabłyszczający Silk Therapy Treatment Biosilk, Farouk (15 ml) 13. Balsam do ciała wyszczuplająco - antycellulitowy Summer Slim, Soraya (400 ml!) Kupione: 1. Serum normalizujące Anti - Acne Ideal Skin, Bielenda 2 ampułki (z wymianki) 2. Klej do sztucznych rzęs, Inglot (x2) 3. Specjalistyczny tonik głęboko oczyszczający na pryszcze i wągry Pure Control, Eveline (z wymianki) 4. Krem na noc Purritin, Iwostin (z wymianki) 5. Delikatny płyn do demakijażu oczu Beauty Care, Lirene Dermoprogram 6. Szampon 'Czarna Rzepa' Beauty Hair, Pollena-Malwa 7. Masło do ciała 'Ciemna czekolada i orzech pistacji' Sweet Secret, Farmona 8. Bioorganiczny krem pod oczy 'Anti-Age' Mikroglony Eco Care, Bielenda 9. Bioorganiczny krem 'Anti-Age' Borowina & Torf Eco Care, Bielenda 10. Algi do mycia ciała 'Bioorganiczny masaż' Eco Care, Bielenda 11. Foundation Brush, Everyday Minerals 12. Oval Concealer Brush, Everyday Minerals 13. Base Intensive Buff Fairly Light Neutral, Everyday Minerals (big) 14. Intensive Fair Concealer, Everyday Minerals (big) 15. Paleta cieni 'Purple Garden', My Secret (Pierre Rene) 16. Sztuczne rzęsy, AnnCo 17. Płyn micelarny Sopot Spa, Ziaja 18. Wysuszacz do lakieru Quick Dry & Mega Shine, My Secret (Pierre Rene) Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-12-30 o 13:17 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
![]() Winogronowa maseczka to moje KWC. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Widzę że u Ciebie miesiąc nie do końca udany. No chyba że to potrzebne zakupy. ![]()
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi winogronowa maseczka w ogóle nie podeszła ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-30 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupione: 1. Serum normalizujące Anti - Acne Ideal Skin, Bielenda 2 ampułki (z wymianki) 2. Klej do sztucznych rzęs, Inglot (x2) 3. Specjalistyczny tonik głęboko oczyszczający na pryszcze i wągry Pure Control, Eveline (z wymianki) 4. Krem na noc Purritin, Iwostin (z wymianki) 5. Delikatny płyn do demakijażu oczu Beauty Care, Lirene Dermoprogram 6. Szampon 'Czarna Rzepa' Beauty Hair, Pollena-Malwa 7. Masło do ciała 'Ciemna czekolada i orzech pistacji' Sweet Secret, Farmona 8. Bioorganiczny krem pod oczy 'Anti-Age' Mikroglony Eco Care, Bielenda 9. Bioorganiczny krem 'Anti-Age' Borowina & Torf Eco Care, Bielenda 10. Algi do mycia ciała 'Bioorganiczny masaż' Eco Care, Bielenda 11. Foundation Brush, Everyday Minerals 12. Oval Concealer Brush, Everyday Minerals 13. Base Intensive Buff Fairly Light Neutral, Everyday Minerals (big) 14. Intensive Fair Concealer, Everyday Minerals (big) 15. Paleta cieni 'Purple Garden', My Secret (Pierre Rene) 16. Sztuczne rzęsy, AnnCo 17. Płyn micelarny Sopot Spa, Ziaja 18. Wysuszacz do lakieru Quick Dry & Mega Shine, My Secret (Pierre Rene) Na zielono kupione potrzebne, niezbędne, planowane ![]() Na pomarańczowo z wymanki (na zapas, ale wymieniłam dzięki temu rzeczy które były mi całkiem zbędne ![]() Na fioletowo - moje odwykowe porażki, czyli 'marta skuszona promocjami' albo 'marta zachwycona zapachem' ![]() Na niebiesko - paletka my secret, która była nie do końca potrzebna bo mam mnóstwo cieni, ale okazała się genialna ![]() oraz płyn ziaja, który musiałam kupić bo płyn do demakijażu oczu lirene (który kupiłąm kilka dni wcześniej) jest kompletnym bublem, który nie zmywa tuszu ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-12-30 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
witam was.mam mało czasu na wizaż bo TŻ jeszcze ma urlop i nie puszcza mnie na komputer.ja na sylwestra ide bez faceta bo niestety pracuje,ale za to bede z kolezanka ze studiów i znajomymi.idziemy do restauracji znajomego i tam bedziemy sie bawic.
od stycznia planuje sie odchudzac bo juz nie podobam sie sobie.koniec z pepsi,ciasteczkami,popcor nem i chlebem.mam nadzieje ze dam rade.w zeszłym roku tak zrobilam i schudłam o jeden rozmiar spodni.no i nie jadłam batonów i innych takich az 5 miesiecy.potem zaczoł sie stres i inne problemy ktore zajadałam. nowy rok zaczne od rozmowy o prace.szczerze to juz nie mialam nadzieji ze zadzownia do mnie z tamtego miejsca.poszlam do bratowej i sie z nia zgadalam na temat braku pracy a ona mowi ze wie od tej swojej klientki co ma ta firme ze po swietach jestem umowiona na rozmowe.a ja zrobilam wielkie oczy bo nikt do mnie nie dzwonil.ona zadzwonila do klientki i dowiedziala sie ze bylo wydane sekretarce polecenie ze ma mnie umowic po swietach,a widocznie tamta udala ze albo to zrobila albo ze ja zrezygnowalam i kogos na moje miejsce od siebie wsadzila.teraz tamta szefowa ma sobie z sekretarka pogadac bo chyba jakas machloja to byla. dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki 5 stycznia przed południem.miałabym do pracy 5 min. od domu i praca nie w turystyce ktorej mam dosc.
#2739 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gołe plecy rządzą ![]() ![]() Cytat:
Ale będziesz gwiazda! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Życzę udanych łowów!! Cytat:
![]() ![]() Też lubie mocne zapachy, ale i lubię słodziaki takie zwykłe...mam nadzieję że mi przypasi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czekam na Twoje fotki całego zbiory ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16142305] GRUDZIEŃ Zużyte:
WYBYŁO: 16 szt. (pełnowymiarowe: 10 szt.) PRZYBYŁO: 8 szt. (kupionych 4 szt.: 36,21 zł)[/QUOTE] ![]() Cytat:
Haha dobre ![]() ![]() ![]() Dzisiaj zaliczyłam glebę ![]() ![]() ![]() zakończyłam staż i zaproponowano mi pracę na umowę zlecenie(na 3 miesiące- taką mam umowę przez urząd pracy z nimi)3 dni w tygodniu po 4-5h za 400 zł ![]() ![]() ![]() dziś wieczorem robię sobie spa przed sylwestrowe, wysyp na twarzy ciut zredukowałam przy pomocy siostrzanego acne dermu (wiec będę wyglądać jak człek ![]() edit: nie będę miała dancing lady ![]() ![]() z tego niepocieszenia zaraz wkleję listę grudniową na poprawę humoru ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja też mam noworoczne postanowienie- chcę zacząć zdrowiej jeść - przestaję brać hormony na rok czasu minimum (jeśli już nie na zawsze) i strasznie boje się reakcji organizmu a w szczególności cery, mam nadzieję że zdrowa dieta mi pomoże. Do tego od tygodnia codziennie przyjmuję łyżkę tranu(a fuj), kubek pokrzywy, i drożdże ( w postaci tabletek bo piekarskie mnie odrzucają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Gratuluję zużyć ![]() ![]() No no i ja zrobię ostatni w tym roku bilans zysków i strat ![]() Zużyte: pasta do zębów, krem Garnier (wywalony), żel do mycia twarzy Avene, dezodorant Rexona, szampon Johnson's baby, maska Wax z proteinami mleka, peeling cukrowy Perfecta, maska do włosów Dove, krem Avene Cleanance K, żel pod prysznic Lirene ![]() ![]() 2 saszetki maseczki Dermaglin, antyperspirant Rexona, chusteczki do demakijażu Cleanic, balsam do ciała Dove Go Fresh ![]() ![]() odżywka Timotei odbudowa i ochrona Kupiłam: szampon, maska i odżywka Tomiotei odbudowa i ochrona (aktualnie w obiegu). szampon pokrzywowy i balsam na bazie mleczka z owsa Klorane (czekają na swoją kolej), mleczko wygładzające do włosów Garnier (czeka aż zużyję jedwab), maska treatment Wax (aktualnie używana) maska Wax z proteinami mleka, pianka do mycia twarzy LRP Effaclar H (używana) krem Avene Cleanance K (używany) chusteczki do demakijażu Cleanic (używane) beznadziejny "antyperspirant Dove (użyłam 2 razy) antyperspirant Rexona (używany) pasta do zębów i mydło w płynie (na zapas) No i pod choinkę dostałam zestaw Lirene (przyda się, jak kuracja kwasami dobiegnie końca ![]()
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Bilansik grudnia
Zużyte 27 szt. - masło shea BU 50 g - maseczka oczyszczająca YR 2*6 ml - perfumy Amethyst Fatale Oriflame 50 ml - żel pod oczy rumianek&świetlik Flos Lek 15 ml - odżywka do rzęs i brwi Pierre Rene - Wax mleczny L'biotica 250g - krem do stóp wanilia&brązowy cukier Avon 75 ml - maseczka glinka zielona 10 g - krem Physiogel 15 ml - żel Orient Senses Avon 250 ml - hydrolat oczarowy 130 ml - serum ujędrniające Verona 200 ml - chusteczki nawilżające z nagietkiem Rossman 10 szt. - carmes sztyft 4 g - mgiełka Wink 25 ml - peeling enzymatyczny BU - olej z malin 15 ml BU - mini pasta colgate 19 ml - szampon clear 50 ml - scrub tropikalny PS Avon 150 ml - szampon pokrzywa&zielona herbata Joanna 300 ml - maseczka synergen przeciwtrądzikowa 2*6 ml - maseczka nawilżająca Perfecta 10 ml - henna creme orzech laskowy Delia 50 g - maseczka glinka żółta 10 g - żel dove nektarynka&imbir 55 ml - maseczka odżywcza migdałowa Perfecta 10 ml Zużyte próbki 5 szt. - próbka mleczka antycellulit YR - próbka kremu Bio Culture - próbka szamponu Elseve - próbka kremu Inositol - mini pasta kin 7 ml Wydane 11 szt. próbek - próbka odżywki Dove - chusteczka perfumowana Jasmin YR - 8 próbek kremów ![]() - próbka podkładu YR Kupione - wydane ok 96 zł -16 szt. (z czego 5 szt. już zużyte): - maseczka YR oczyszczająca - zużyta - mgiełka waniliowa Avon - kapsułki z keratyną Gal - krem pod oczy Ziaja - krem nawilżający Himalaya - kapsułki Gal do kąpieli - serum drenujące Ziaja - maseczka Synergen- zużyta - 2 maseczki Perfecta- zuzyte - lakier essence czarny - puder essence rozświetlający - lakier miss sporty czerwony - peeling Eveline do ciała - chusteczki nawilżane BD - henna Delia do włosów- zużyta Dostałam/ew.Kupiłam za pieniążki od Gwiazdora ![]() - szampon YR hamamelis 500 ml - żel cedrowy YR 300 ml - mgiełka waniliowa Avon - kasztanek YR 20 ml - paletka purple garden my secret - tusz MA - kredka złota my secret - lakier brązowy sensique - Wax do włosów Beautiful Formulas 150 ml - maseczka oczyszczająca z bzem Herbapol 75 ml - żel z Aloe Vera Gorvita 100 ml - balsam do ciała Galanea 200 ml - żel Fitomed do twarzy 200 ml Przybyło mi dużo, głownie kolorówki z czego się cieszę, pielęgnacji mam obecnie mało, nawet może coś tam jeszcze do zbiorku mi wpaść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, gratuluję grudniowych zużyć!Świetnie Wam poszło, ja miałam ambitne plany zużyć, ale nie poszło mi wszystko tak jak planowałam.Jeszcze nie wklejam raportu, bo jutro przed Sylwestrem jeszcze może coś zużyję-może żel pod prysznic Ziai kokosowy.
Koshatko ![]() Ah1N1 też bym chciała rowerek, ale nie mam gdzie wstawić! Cytat:
![]()
![]() |
#2744 |
Przyczajenie
|
czas zbierać się do domku, więc pewnie nie zajrzę tutaj wcześniej niż za rok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |||
Zakorzenienie
|
On naprawde marcepanem pachnie?
Cytat:
Cytat:
I jak te kremy z algami Bielendy? Cytat:
Dziewczyny mam dziś kaca moralnego. W tym miesiącu bardzo dużo zuzyłam a kupiłam tylko 11 rzeczy i to potrzebnych. No i dziś weszłam do Rosmanna tylko po pomadkę ochronna dla TZ i co?? Diabel mnie podkusił i kupilam 2 kremy na noc z Bielendy (kasztanowy+brazujacy gratis za 7,99) Co z tego ze niedrogi ale ja mam w zapasach krem na noc i używam 2 więc zakup kompletnie niepotrzebny. Jestem na siebie zla, bo dałam się skusić ![]()
![]() |
#2746 | |||||
Zakorzenienie
|
Brawo dziewczynki za osiągnięcia odwykowe
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Lecę przygotować swoją listę potknięć ( ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam aktualizacje
![]() pielęgnacja: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2492 kolorówka: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=152
#2748 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | ||||
Zakorzenienie
|
Zetafon, trzymam kciuki.
![]() Silver, Shpilcia gratuluję ![]() ![]() Cytat:
Dzięki. ![]() Myślałam że masz zaklepane te Dancing Lady. Mnie sprzątnęli sprzed nosa te drugie i przez chwilę byłąm zła ale potem pomyślałam że i tak najbardziej podobają mi się Amber Elixir i na nie poczekam aż będą w super cenie. ![]() [QUOTE=Shpilcia;16151209]Bilansik grudnia Dzięki. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tyle mogłabym dać. ![]() Cytat:
![]() Ja takich rocznych statystyk nie mam. Zacznę to liczyć na bieżąco od stycznia. ![]()
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
To i ja wkleję swoje zużycia grudniowe:
kosmetyki zużyte miniaturka Euphoria Bloosom nawilzajacy zel chlodzacy dla niej Blue Rush for her Avon 150ml maseczka do twarzy oczyszczajaca Be Beauty glinka+mineraly 50ml krem do stop Rossman zel pod prysznic Timotei 250 ml Bronze Avon lotion 250 ml maska do wlosow Schenker Johnsons holiday skin 50 ml Bronze Sun Protector do twrzy Avon 50 ml Płyn do hig intymnej Kora Debu 500 ml Peeling kiwi Joanna Naturia 100 ml Odżywka Sunsilk Płyn do demakijażu Avon kremowy zel do twarzy Nivea Visage zmywacz do paznokci Isana krem kokosowy Bielenda maseczka do stóp z lawendą Avon odzywka Lorys odzywka Pollena Eva z pokrzywa balsam do ciala BeBeauty z orzechem 250ml krem do rąk Oriflame z jedwabiem i kaszmirem odzywka Pollena Eva bursztyn miniaturka wody Loose no 2 Pollena Eva deo perfumowane Lirycal Avon puder w kompakcie Maybeline odzywka Shauma proste, lsniace wlosy 200ml Ziaja nuno maseczka z zielona glinka maseczka w saszetce z Rossmana kosmetyki kupione zestaw lakierow do frencha z Sensique puder matujacy Synergen zmywacz Isana zel do mycia twarzy Synergen Venus balsam do ciała lakier do paznokci Lovely fiolet tusz do rzes Rimmel+blyszczyk gratis maseczka nawilzajaca Be beauty peeling enzymatyczny Ziaja Nuno Maseczka tin Tin Ziaja niebieski lakier do paznokci z Sensique krem kasztanowy bielenda+krem brazujacy gratis Dostałam: kule do kapieli 2 o zaapchu wanilii cien do powiek z YR zielona ląka puder do kapieli + 2 kredki z wymianki -turkusowa i oliwkowa ogólnie uważam odwyk za bardzo udany ale zdołował mnie dzisiejszy zakup tych 2 kremów na noc. Zupełnie mi one niepotrzebne
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-12-30 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
Bilans grudniowy:
Pielęgnacja zużycia - 4: - Balsam po opalaniu Kolastyna 200ml - Emulsja do opalania wyszczuplająca SPF 8 Kolastyna 200ml - Krem do rąk Avon glicerynowy 125ml - Krem do mycia twarzy Himalaya aloes/ogórek 150ml Pielęgnacja kupione - 4: - Masło Cien czekolada 400ml - Masło Cien oliwka 400ml - Mleczko do demakijażu 3w1 Perfecta 200ml - Szampon Timotei winogrona i cytryna 400ml otrzymane próbki - 3szt wydane - 54,35zł kolorówka przybyło - 9: Lakier Elveney do zdobień czarny 7,7ml Lakier Venita Art Nail srebrny do zdobień 5ml Lakier Avon Star 12ml Lakier NYX Ink Nail Art biały 8g Kredka NYX Jumbo Eyeshadow Pencil 602 Dark Brown Kredka NYX Jumbo Eyeshadow Pencil 607 Horse Raddish Kredka NYX Jumbo Eyeshadow Pencil 601 Black Bean Kredka NYX Jumbo Eyeshadow Pencil 613 Lemon NYX Lipliner Pencil Beige wydane - 33,89zł (jak widać sporo za to nabyłam ![]() BILANS PÓŁROCZNY - pielęgnacja: zużyte - 31 plus 5 próbek wyrzucone - 4 kupione - 38 ( ![]() prezenty - 4 plus 12 próbek Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że zmniejszyłam i to znacznie ryzyko przeterminowania części zbioru, co bywało wcześniej nagminne i większość zakupów była potrzebna ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Chyba niechcący podjęłam noworoczne postanowienie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
Póki co porównałam stan kolorówki - poczatek 2009 vs początek 2010
na zielono - w 2010 jest mniej na czerwono - w 2010 jest więcej na fioletowo - bez zmian Podkład 1 1 Puder sypki 1 1 Puder w kamieniu 2 1 Brązer 3 3 Rozświetlacze 9 6 Róże 10 6 Korektor 3 2 Tusz 3 1 Kredka/khol/liner 15 15 Cień kamień 24 20 Paleta 1 0 Sypkie 7 3 Błyszczyk 17 13 Szminki 16 8 Lakiery 7 43 Zmywacz do paznokci 1 1 Wysuszacz do lakieru 0 1 początek 2009 - 120 początek 2010 - 125 Jak widać, gdyby nie lakiery to byłoby super ![]() Jutro zrobię zdjęcia pielęgnacji i zrobię podobne zestawienie i porównanie ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-02 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Konto usunięte
|
Mój miesiąc udany, choć nie do końca. Liczyłam, że zużyję jeszcze maseczkę peel-off, tonik i krem do rąk, ale nie szkodzi - pójdą na samym początku stycznia.
Zakupy pielęgnacji minimalne, za to kolorówki większe - czyli wszystko w porządku. Wreszcie mój zbiorek kolorówkowy nie jest taki niewydarzony i przytłumiony ogromem pielęgnacji ![]() Opanowałam mazidła do ciała - mam teraz na stanie 2 nawilżacze, 1 antycellu, 1 samoopalacz - to dla mnie spory krok ![]() Tym samym myślę, że w połowie stycznia pokażę Wam mój zredukowany, idealny zbiorek. Brakuje mi tylko ok. 3 zużyć i tylu też zakupów do osiągnięcia celu! ![]() Grudzień: out 8 / in 10 OUT:
IN:
Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2009-12-30 o 19:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zupełnie zapomniałam o fryzurze na Sylwestra
![]() ![]()
#2755 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miałam zamówione i mi dziś zadzwoniła konsultantka że ni ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16158437] Opanowałam mazidła do ciała - mam teraz na stanie 2 nawilżacze, 1 antycellu, 1 samoopalacz - to dla mnie spory krok ![]() Tym samym myślę, że w połowie stycznia pokażę Wam mój zredukowany, idealny zbiorek. Brakuje mi tylko ok. 3 zużyć i tylu też zakupów do osiągnięcia celu! ![]() Grudzień: out 8 / in 10 [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też nie mam weny na włosy, TŻ powiedział że mam sobie zrobić loczki...ale wizja 2 godzinnej sesji z lokówką ![]() ![]() już jestem po kąpieli, peelingach, maseczkach, depilacji, Waxie na włosach i mam pomalowane pazurki nawet u stóp ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za tyle to i ja bym się może skusiła ![]() księzniczko a jak te serum do biustu się sprawowało??
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
Shpilcia dzięki!! Już czytałam artykuł na głównej stronie na wizażu i wymyśliłam że upnę włosy w koński ogon, mocno natapiruję i zrobie takiego koka albo z boku głowy albo z tyłu. Mam brokat w spray'u to może też psiknę cosik. Już nie mogę się doczekać tego Sylwestra. Ogólnie rok 2009 był dla mnie bardzo udany, tyle się dobrego wydarzyło. Mam nadzieję, ze będzie lepiej w 2010. Wam też tego życzę!!! Mykam spać, bo jutro szaleństwo do rana!!!!
#2758 |
Konto usunięte
|
Kupiłabym dziś lakier Vipery, miałam upatrzony kolor i co? Na całe stoisko oczywiście tylko tego mojego zabrakło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny!!! przyszlam znowu zlozyc raport..kupilam juz 10 kosmetykow no i dzisiaj doszly mi prezenty od przyjaciolki.
Kupilam krem kokosowy bielendy,krem nivea,zel i peeling antycell lirene pomaranczowy,pedzeek do cieni w rossmanie i krem ksiezniczkowy. Do tego 2 herbatki..rumowa i tofee..mniam!!!! Szczesliwego Nowego Roku..jutro raczej nie bedzie mnie na kompie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
Podliczyłam wstęnie pielęgnację i niestety mam sporo więcej niż pod koniec 2008
![]() ![]() W ogóle nie czuję atmosfery przedsylwestrowej. Nawet nie wiem gdzie w końcu idziemy (u tego małżeństwa do którego mieliśmy jechać nie wypaliło). Jak dla mnei mozemy siedzieć we dwoje i grać w scrabble ![]() Co do 2009 to sporo się u mnie działo, w sumie w 2008 też - w ciągu tych 2 lat rozstałam się z dwoma facetami, z jednym miałam 3-miesięczny romans (mimo, że mial dziewczyne ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.