Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 12:13   #1486
Nati02
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja ślubuję w maju i na koniec listopada kupiłam suknię. Teraz usiłuję zebrać się w sobie i kupić buty, bo w styczniu mam iść na przymiarkę i by wypadało już znać wysokość butów... Szczególnie, że chciałabym takie 8cm, a najwyższe które posiadam to 6cm...

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Oj na pewno będzie
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
ja mam 5 czerwca wiec mysle, ze zaliczam sie chyba do pierwszej polowy no i tez mam zamowiona suknie, a wczoraj udalo mi sie kupic buciki tak sie ciesze w styczniu ide na zdjecie miary wiec chcialam juz miec no i sie udalo
A ty kiedy masz slub? bo nie widze daty
Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość

Ja mam w kwietniu. Suknia zamówiona jakieś 2 tygodnie temu, w lutym mam pierwszą przymiarkę.
Nie przerażaj się, poświęc kilka dni na to i na pewno znajdziesz coś dla siebie

Ja również życzę wszystkim PM-kom samych najwspanialszych chwil w Naszym Roku 2010

Mam 5 czerwca, tak jak Esti Przeraża mnie to bo w ogóle nie mam ochoty oglądać sukien ślubnych, butów, dodatków i w ogóle niczego. Najlepiej dla mnie jakby ktoś powiedział: ta suknia, w tej będziesz dobrze wyglądać. Potem zaprowadził do obuwniczego wybrał buty i koniec.

Nigdy nie chciałam wesela więc chyba teraz to tak naprawdę wychodzi (wesele jest bo rodzice chcieli, a ja nie odbiorę im tej przyjemności).