2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 09:49   #1471
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

cześć

Wszystkiego najlepszego w Nowym Waszym 2010 roku oby Wasze śluby były bajkowe i takie jak sobie wymarzycie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:18   #1472
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

°o o°
__o°__
|HappY|
| New |
\\Year/
\\__/
__||__
>2010<

Szcześliwego Nowego Roku PMki

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:21   #1473
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
znalazłam kiedyś jakiś w necie i nie robie zgodnie z żadnymi wytycznymi odnośnie proporcji, na oko wszystko: kostka masła, kilka(4-6) ząbków czosnku- przeciśnięty przez praskę i/lub drobno posiekany na mikro kawałeczki Sól i pieprz, drobno posiekana natka pietruszki. Aha ja używam do wszystkiego soli morskiej ziołowej o takiej http://www.kamis.pl/index.php/content/view/3429/752/ więc tu różne ziółka są do smakuTż uwielbia tą sól
A jeszcze się czaję na tą http://www.kamis.pl/index.php/content/view/3427/750/

No i dzis będę robić bagietki czosnkowe - ukośnie naciąć bagietkę, posmarować te mikro komeczki z obu stron masełkiem, bagietkę na zewnątr też maźnąć, zawinąć w folię, zapiec, pod koniec pieczenia otworzyć to wtedy bagietka zrobi sie chrupiąca, jak ostygnie przełamać w miejscach nacięć, zeby zrobic osobne kromeczkiSuper pasuje do sałatekA my z tż jesteśmy superfanami czosnku, więc uwielbiamy takie bagietki
Dziękuję Ci bardzo!! Ja wykorzystam chyba pieprz ziołowy, bo to akurat mam w domu.
I mam bagietkę z wczoraj to zrobie te bakietki czosnkowe Będzie pasować jak ulał do moich dwóch sałatek.

Nastroje sylwestrowe ok
Już myślę co założyć. Jakoś wcześniej o tym nie myślałam. Wyjełam czarny zarąbisty gorset. Rok temu go kupiłam i tylko raz go miałam na sobie. A na dół chyba założę eleganckie srebrzaste spodnie i bardzo elegancki czarny pasek.
Stary 2009-12-31, 10:27   #1474
201701300931
Konto usunięte

Co do diet.... Ja od wakacji przytyłam 3kg i jestem przeszczęśliwa z tego powodu, szczególnie, że się waga trzyma i nie spada Ale niestety jeszcze średnio to po mnie widać... Jeszcze tak z 7-10kg by się przydało i by było super

Co do nastrojów: beznadziejne. Siedziemy w domu na Sylwestra i z jednej strony mi się to podoba, z jednej mi smutno, że nie było gdzie iść. I tak kółko się zamyka. No cóż, i tak nic już się na to nie poradzi... Dodatkowo sąsiad od pół godziny puszcza jakieś przyśpiewski ludowe i dodaje do tego swoje la la la, tv nawet tego nei zagłusza, więc nie jest ciekawie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:31   #1475
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo!! Ja wykorzystam chyba pieprz ziołowy, bo to akurat mam w domu.
I mam bagietkę z wczoraj to zrobie te bakietki czosnkowe Będzie pasować jak ulał do moich dwóch sałatek.

Nastroje sylwestrowe ok
Już myślę co założyć. Jakoś wcześniej o tym nie myślałam. Wyjełam czarny zarąbisty gorset. Rok temu go kupiłam i tylko raz go miałam na sobie. A na dół chyba założę eleganckie srebrzaste spodnie i bardzo elegancki czarny pasek.
no to pieprz ziołowy będzie akuratBagietki nie muszą być świeże, więc będzie ok
Byłam w sklepie i wróciłam z pietruszką, dodatkową zapasową główką czosnku i zielona herbatkąI juz marynata do oliwek gotowaA teraz biorę a masełkoTylko musze umyc pietruszkę a nienawidzę myć ziół i i tym podobnych rzeczy
Własnie postanowiłam, że jak nam sę ten czajnik zepsuje to kupimy taki, który podaje temperature wody, bo to jest bardzo przydatne podczas zaparzania herbat.

Jaka będziesz elegancka Lubie gorseciki, ma dwa i sa bardzo fajne, jeden własnie elegancki, ze można pod niego założyć bluzke koszulową a drugi typowo imprezowy

Musze sie streszczac z tym przygotowywaniem, bo z godzinke musze spadać po tż, bo jeszcze wcześniej wyjdzie z pracyAle juz sobie tam wzniesie pare toastów to będę musiała prowadzić jego auto, nie lubię tak, wolę swoim jeździć, ale co zrobię, trzeba być dobrym chrześcijaninem

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-12-31 o 10:34
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:35   #1476
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam
Dzisiaj tylko na chwilkę wpadłam!
Cieszę się, że kalendarz się podoba

Z mojej strony chciałam Wam życzyć szampańskiej zabawy przez całą noc, ( ) braku kaca dnia następnego dużo miłości mało stresów uśmiechu na twarzy każdego dnia niezmiennej głupawki mało przykrych chwil ( <--- ) oraz najlepszego na świecie roku 2010
życzy:
KB
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:42   #1477
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ale to chyba raz sie ogladalo zazwyczaj jak ktos kreci taki amatorski filmik to jest cholernie dlugi, jest wiele w sumie zbednych elementow i potem juz sie tego nie chce nawet ogladac moja kuzynka na weselu nie miala kamerzysty tylko dostali kamere w prezencie i ktos to tam krecil. nuuuuuudy i jeszcze w kawalkach, bo nawet potem nikomu sie tego skladac nie chcialo, a tym bardziej montowac zeby byla esencja, a nie przynudzanie

A to Cię muszę zaskoczyć, bo mój tżcik co prawda amoatorsko, jako hobby, ale nagrywa, później siedzi godzinami i układa w jedną całość, dodaje efekty specjalne, wycina co nudne i nie ma, że nie chce mu się, dopóki nie zrobil to nie dał kuzynowi filmu. I wyszło naprawdę świetnie, mimo, że film amatorski - i wcale za dlugi nie był. Pan młody nawet powiedział, że gdyby wiedział, że on tak to zrobi to zamiast kamerzysty wzieliby mojego tżcika do sfilmowania wesela, bo ze swojego kamerzysty w ogóle nie byli zadowoleni...O!

Aniołku świetny jest Twój kalendarz.

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2009-12-31 o 10:53
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 10:57   #1478
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Joł
Co do planów to postanowiliśmy spędzić Sylwka inaczej i będzie kinowo
Jedziemy do Heliosa
Nigdy jeszcze nie spędzałam Sylwka w kinie, ale nie mam w tym roku ochoty na jakieś party
Z ciekawości: mierzyliśmy wczoraj obraczki w Aparcie i Kruku i zdecydowaliśmy jaki chcemy model itd. Chyba zamówimy w Kruku
Po obsłudze w Aparcie jestem zdegustowana i już tam nie wrócę no chyba że
Ooo i TŻ kupił mi wczoraj w Kruku przepiękne kolczyki
I mam już upatzroną bransoletkę, ale drogą
o ja też chciałam iść do kina bo w tym roku wyjątkowo planów nie mieliśmy i chcieliśmy gdzieś indziej spędzić Sylwestra niż ciągle u tych samych znajomych, ale z uwagi na moje lenistwo nigdzie nie pojechaliśmy, a mogliśmy dzisiaj być w drodze do Wiednia mój Tata pojechał wczoraj i w sobotę wraca, a mi się nie chciało na tyle dni jechać, bo też mam znowu problemy z króliczkiem i nie chciałam go zostawiać, a i pogoda wredna jest i nie sprzyja dalekim podróżom samochodem

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Co do diet.... Ja od wakacji przytyłam 3kg i jestem przeszczęśliwa z tego powodu, szczególnie, że się waga trzyma i nie spada Ale niestety jeszcze średnio to po mnie widać... Jeszcze tak z 7-10kg by się przydało i by było super

Co do nastrojów: beznadziejne. Siedziemy w domu na Sylwestra i z jednej strony mi się to podoba, z jednej mi smutno, że nie było gdzie iść. I tak kółko się zamyka. No cóż, i tak nic już się na to nie poradzi... Dodatkowo sąsiad od pół godziny puszcza jakieś przyśpiewski ludowe i dodaje do tego swoje la la la, tv nawet tego nei zagłusza, więc nie jest ciekawie
a ja bym najchętniej w tym roku została w domu nie chce mi się nigdzie iść

Danaeee życzę Ci na Nowy Rok żeby udało Ci się zrealizować plany i przytyć tyle ile chcesz

A reszcie Pm na Nowy Rok życzę aby spełniły się Wasze marzenia o pięknym slubie, aby ten czas do ślubu szybko Wam minął a Wasz dzień był niepowtarzalny i niezapomniany to będzie NASZ ROK

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 11:09   #1479
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
o ja też chciałam iść do kina bo w tym roku wyjątkowo planów nie mieliśmy i chcieliśmy gdzieś indziej spędzić Sylwestra niż ciągle u tych samych znajomych, ale z uwagi na moje lenistwo nigdzie nie pojechaliśmy, a mogliśmy dzisiaj być w drodze do Wiednia mój Tata pojechał wczoraj i w sobotę wraca, a mi się nie chciało na tyle dni jechać, bo też mam znowu problemy z króliczkiem i nie chciałam go zostawiać, a i pogoda wredna jest i nie sprzyja dalekim podróżom samochodem

Danaeee życzę Ci na Nowy Rok żeby udało Ci się zrealizować plany i przytyć tyle ile chcesz

A reszcie Pm na Nowy Rok życzę aby spełniły się Wasze marzenia o pięknym slubie, aby ten czas do ślubu szybko Wam minął a Wasz dzień był niepowtarzalny i niezapomniany to będzie NASZ ROK
a nie mogłaś zabrać króliczka ze sobą?

Znalazłam jeszcze przepis na morele w bekonie Ale będzie pysznie

W takim razie ja też już złożę życzenia, chociaż powinnam tu jszcze dziś wpaść: Najszczęśliwszego na świecie Nowego Roku :p ijemy:
Stary 2009-12-31, 11:16   #1480
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to gratuluje moj TZ zawsze mial problemy z przytyciem, ale odkad chodzi 4 razy w tygodniu na silownie to w 1,5 miesiaca przytyl 7 kg pewnie wiecej z tego to miesnie bo dosc wyraznie sie rozrosl dzieki programowi treningowemu, ktory mu ulozyla trenerka, ale i tak sukces chodzi dumny jak paw

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A to Cię muszę zaskoczyć, bo mój tżcik co prawda amoatorsko, jako hobby, ale nagrywa, później siedzi godzinami i układa w jedną całość, dodaje efekty specjalne, wycina co nudne i nie ma, że nie chce mu się, dopóki nie zrobil to nie dał kuzynowi filmu. I wyszło naprawdę świetnie, mimo, że film amatorski - i wcale za dlugi nie był. Pan młody nawet powiedział, że gdyby wiedział, że on tak to zrobi to zamiast kamerzysty wzieliby mojego tżcika do sfilmowania wesela, bo ze swojego kamerzysty w ogóle nie byli zadowoleni...O!
no to mu sie chwali, ze mu sie jeszcze potem chce nad tym siedziec jednak wiekszosc osob ogranicza sie do nakrecenia i wgrania na plyte

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja mam impreze 10 minut autobusem ode mnie wiez luuuz jak mi sie nie bedzie podobac to mozna szybko wrocic

zrobilam salatke a z reszta poczekam na TZcika przeciez nie bede pol dnia sama w garach siedziec w towarzystwie bedzie przyjemniej robic zagrychy TZ ponabija koreczki, ja pozawijam sliwki w bekon i voila

a za oknem juz proby generalne przed nocnym ostrzalem
ciekawa jestem jak zareaguje Czesio z Franeczkiem bo Benio to nawet spokojnie w sumie oni niczego sie nie boja to i moze fajerwerki nie zrobia na nich wrazenia rodzice zostaja w domu, wiec przynajmniej beda mieli towarzystwo
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 11:28   #1481
Nati02
Zakorzenienie

Troszkę się boje tego nowego roku... tyle znów będzie trzeba przygotowywać,a chciałabym tylko leniuchować

Zadam Wam pytanie (zwłaszcza tym, które mają ślub w pierwszej połowie roku): macie już suknie ślubne? Kupione, wybrane, upatrzone, w trakcie szycia?

Bo mnie ta myśl przeraża

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 11:35   #1482
BlackAngel
Adwokat diabła

Hejka, jakoś nie mogłam rano wstać
Teraz przygotowuje się psychicznie na wieczór..

Co do mojej sytuacji, przerwa dała poprawę lecz niestety nie taką jaką chciałam do końca. Nie będę się spinać, nic na siłę. Choć szkoda przygotowań, nadzieja wciąż się tli..

Mam nadzieję że będzie to piękny nasz rok

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 11:46   #1483
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
Zadam Wam pytanie (zwłaszcza tym, które mają ślub w pierwszej połowie roku): macie już suknie ślubne? Kupione, wybrane, upatrzone, w trakcie szycia?(
Ja ślubuję w maju i na koniec listopada kupiłam suknię. Teraz usiłuję zebrać się w sobie i kupić buty, bo w styczniu mam iść na przymiarkę i by wypadało już znać wysokość butów... Szczególnie, że chciałabym takie 8cm, a najwyższe które posiadam to 6cm...

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Mam nadzieję że będzie to piękny nasz rok
Oj na pewno będzie
Stary 2009-12-31, 11:55   #1484
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Troszkę się boje tego nowego roku... tyle znów będzie trzeba przygotowywać,a chciałabym tylko leniuchować

Zadam Wam pytanie (zwłaszcza tym, które mają ślub w pierwszej połowie roku): macie już suknie ślubne? Kupione, wybrane, upatrzone, w trakcie szycia?

Bo mnie ta myśl przeraża
ja mam 5 czerwca wiec mysle, ze zaliczam sie chyba do pierwszej polowy no i tez mam zamowiona suknie, a wczoraj udalo mi sie kupic buciki tak sie ciesze w styczniu ide na zdjecie miary wiec chcialam juz miec no i sie udalo
A ty kiedy masz slub? bo nie widze daty
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:01   #1485
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
O to brawo. Ja też w tę stronę walczę. Ale są postępy.. już niektórych spodni nie mogę zapiąć, wczoraj załozyłam spódniczkę i ledwo co zapięłam - a jeszcze niecałe rok temu była za luźna, i nawet TŻ zauważył, że tyłek mi się rozrasta ale mówi, że się cieszy, bo jest za co łapać , a w ogóle robią mi się kobiece kształty

Cytat:
no to pieprz ziołowy będzie akuratBagietki nie muszą być świeże, więc będzie ok
Byłam w sklepie i wróciłam z pietruszką, dodatkową zapasową główką czosnku i zielona herbatkąI juz marynata do oliwek gotowaA teraz biorę a masełkoTylko musze umyc pietruszkę a nienawidzę myć ziół i i tym podobnych rzeczy
Własnie postanowiłam, że jak nam sę ten czajnik zepsuje to kupimy taki, który podaje temperature wody, bo to jest bardzo przydatne podczas zaparzania herbat.

Jaka będziesz elegancka Lubie gorseciki, ma dwa i sa bardzo fajne, jeden własnie elegancki, ze można pod niego założyć bluzke koszulową a drugi typowo imprezowy
Wróciłam ze sklepu i kupiłam coś takiego jak sól czosnkowa. Wypróbuję do sałatek i ewentualnie masełka.
Ja mam gorset raczej na imprezy, więc nie będę AŻ taka elegancka

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Witam
Dzisiaj tylko na chwilkę wpadłam!
Cieszę się, że kalendarz się podoba

Wszystkie zachwalają kalendarzyk, to ja też chcę, ale chyba dla mnie nieodpowiedni będzie bo ja kwietniówka..

Cytat:

Bo mnie ta myśl przeraża
Ja mam w kwietniu. Suknia zamówiona jakieś 2 tygodnie temu, w lutym mam pierwszą przymiarkę.
Nie przerażaj się, poświęc kilka dni na to i na pewno znajdziesz coś dla siebie

Ja również życzę wszystkim PM-kom samych najwspanialszych chwil w Naszym Roku 2010
Stary 2009-12-31, 12:13   #1486
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ślubuję w maju i na koniec listopada kupiłam suknię. Teraz usiłuję zebrać się w sobie i kupić buty, bo w styczniu mam iść na przymiarkę i by wypadało już znać wysokość butów... Szczególnie, że chciałabym takie 8cm, a najwyższe które posiadam to 6cm...

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Oj na pewno będzie
Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
ja mam 5 czerwca wiec mysle, ze zaliczam sie chyba do pierwszej polowy no i tez mam zamowiona suknie, a wczoraj udalo mi sie kupic buciki tak sie ciesze w styczniu ide na zdjecie miary wiec chcialam juz miec no i sie udalo
A ty kiedy masz slub? bo nie widze daty
Cytat:

Ja mam w kwietniu. Suknia zamówiona jakieś 2 tygodnie temu, w lutym mam pierwszą przymiarkę.
Nie przerażaj się, poświęc kilka dni na to i na pewno znajdziesz coś dla siebie

Ja również życzę wszystkim PM-kom samych najwspanialszych chwil w Naszym Roku 2010

Mam 5 czerwca, tak jak Esti Przeraża mnie to bo w ogóle nie mam ochoty oglądać sukien ślubnych, butów, dodatków i w ogóle niczego. Najlepiej dla mnie jakby ktoś powiedział: ta suknia, w tej będziesz dobrze wyglądać. Potem zaprowadził do obuwniczego wybrał buty i koniec.

Nigdy nie chciałam wesela więc chyba teraz to tak naprawdę wychodzi (wesele jest bo rodzice chcieli, a ja nie odbiorę im tej przyjemności).
Stary 2009-12-31, 12:18   #1487
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:

Bo mnie ta myśl przeraża
Nati02 witaj
Ja mam wesele 12-06 (co prawda to już po połowie ale jeszcze się chyba łapię Ja mam już suknię od połowy października .. ściągałam przez ebaya z chin i to dlatego

Hej reszta brzydalków
Happy New Year :) our Year

Jestem sobie certi nic ciekawego się nie dzieje

Zaraz z TZ wychodzimy na spacerek .. mimo, że nadal sypie i sypie... Ale mam mega ochotę na fociki zimowe
A potem imprezka domowa (nasza prywatna) i seans w kinoplexie

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-12-31 o 12:21
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:38   #1488
lain
Zakorzenienie

Cytat:
O to brawo. Ja też w tę stronę walczę. Ale są postępy.. już niektórych spodni nie mogę zapiąć, wczoraj załozyłam spódniczkę i ledwo co zapięłam - a jeszcze niecałe rok temu była za luźna, i nawet TŻ zauważył, że tyłek mi się rozrasta ale mówi, że się cieszy, bo jest za co łapać , a w ogóle robią mi się kobiece kształty
to moj TZcik troche ubolewa nad moim kurczacym sie tylkiem ale stwierdzil, ze jest w stanie go jeszcze zaakceptowac, a potem najwyzej bedziemy wstawiac implanty
a tak na serio to ja mam taka budowe ciala, ze tylek zawsze jakis bede miec z reszta to TZowa ulubiona czesc mojego ciala - ubostwia moj tylek

wlasnie sprawdzilam stan wodki w zamrazalniku - gesciutka -20 stopni
pamietam jak kiedys bylismy na sylwestra w domku nad jeziorem. w lodowce troche nie bylo miejsca, wiec wrzucilismy szampany do zamrazalnika z mysla, ze je odpowiednio wczesnie wyciagniemy zeby ochlonely... o szampanach przypomnielismy sobie 15 minut przed polnoca nie wystrzylily nowy rok przywitalismy rowniez z babelkami ale piwkiem

dobrze, ze wczoraj zrobilam wszystkie zakupy, bo jak patrze na sasiadow zjezdzajacych sie z siatkami to wyobrazam sobie jakie sa dzis kolejki
Stary 2009-12-31, 12:51   #1489
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Mam 5 czerwca, tak jak Esti Przeraża mnie to bo w ogóle nie mam ochoty oglądać sukien ślubnych, butów, dodatków i w ogóle niczego. Najlepiej dla mnie jakby ktoś powiedział: ta suknia, w tej będziesz dobrze wyglądać. Potem zaprowadził do obuwniczego wybrał buty i koniec.

Nigdy nie chciałam wesela więc chyba teraz to tak naprawdę wychodzi (wesele jest bo rodzice chcieli, a ja nie odbiorę im tej przyjemności).
o to super ten sam dzien na pocieszenie powiec Ci, ze ja tez nie mialam ochoty na lazenie i przymierzanie tych wszystkich sukien i obylam sie bez tego, najpierw ogladalam wszystkie kiecki na necie i nie zawiele mi sie podobala, ktoregos dnia przechodzilam sobie kolo takiego malego salonu i zobaczylam ta jedna jedyna przymierzylam fason byl dobry dla mnie i zamowilam, wiec moze tez Ci sie uda bez tego latania po salonach
bede trzymac kciuki zeby udalo Ci sie szybko i bez problemowo znalezc suknie i buciki

a tak wogole to skad jestes konkretnie bo widze, ze slask jesli masz blisko do katowic to moge podac Ci stronke sklepu z butami slubnymi jest bardzo duzy wybor ja tam kupilam swoje i nigdzie indziej nie lazilam http://www.butyslubne.com.pl/

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2009-12-31 o 12:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 13:26   #1490
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
a nie mogłaś zabrać króliczka ze sobą?
no właśnie nie bardzo, bo on nie lubi podróżować, stresuje się bardzo zwykłą wizytą u weta do którego dojazd samochodem zajmuje 10min może mniej, więc 700km do Wiednia w jedną stronę, to nie wiem jak przeżyłby taką podróż

Cytat:

Bo mnie ta myśl przeraża
ja nie mam sukni, wesele 17 lipca, a ja jeszcze nawet przymierzać nie chodziłam, nic mi się nie chce w związku ze ślubem załatwiać,

Aha jedno załatwiliśmy podróż poślubną na Korfu na tydzień z ecco holiday :P zaliczka już zapłacona
no i od 6 stycznia planujemy rozpocząć nauki w kościele

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:26   #1491
obca7
Wtajemniczenie

Hello

Był u fryzjera i mi
taka fryzurke zrobiła ze szok-pierwszy i ostatni raz czesałam się u tej paniKuzynka nie mogła mnie uczesać tylko jej pracownica i w ogóle nie widać, ze ma fryzurkę. No ale już sie nie przejmuje to tylko włosy Na wesele mnie cesać nie będzie więc luz
I jednak na bal idziemy, bo naprawde szkoda było tych biletów Z rodzicam wprawdzie no ale to nic

No i dzisiaj jakiś pechowy dzien bo jak wjeżdżałam do garażu to uszkodziałm moja żabę małą trochelakieru odpadło( Na drodzę tak ślisko i w ogóle i nic(odpukać!!!) a na samyum końcu podrózy takie coś. I jeszcze tata to widział i mnie ochrzanił, ze do garażu nie umiem wjechać
ehh jakiś pechowy ten dzień:P

I życzę Wam kochane udanego Sylwestra Aby ten rok był najpiękniejszym rokiem w naszym zyciu, broniącym mgr i licencjat samych 5 na dyplomie, szukającym-dobrej i satysfakcjonującej pracy i dużo sukcesów

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-12-31 o 13:28
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:48   #1492
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
o to super ten sam dzien na pocieszenie powiec Ci, ze ja tez nie mialam ochoty na lazenie i przymierzanie tych wszystkich sukien i obylam sie bez tego, najpierw ogladalam wszystkie kiecki na necie i nie zawiele mi sie podobala, ktoregos dnia przechodzilam sobie kolo takiego malego salonu i zobaczylam ta jedna jedyna przymierzylam fason byl dobry dla mnie i zamowilam, wiec moze tez Ci sie uda bez tego latania po salonach
bede trzymac kciuki zeby udalo Ci sie szybko i bez problemowo znalezc suknie i buciki

a tak wogole to skad jestes konkretnie bo widze, ze slask jesli masz blisko do katowic to moge podac Ci stronke sklepu z butami slubnymi jest bardzo duzy wybor ja tam kupilam swoje i nigdzie indziej nie lazilam http://www.butyslubne.com.pl/
Dzięki bardzo Na pewno pewnego dni pooglądam te buciki, ale nurtuje mnie jedno: pełne buty czy sandałki?

Suknie bede szyc- szkoda kilka tysiecy na suknie ktora ubiore tylko raz, wiec czasu mam jeszcze mniej
Stary 2009-12-31, 14:08   #1493
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Esti, też tam kupiłam butki do ślubu
Które Ty kupiłaś?? Bo nie pamiętam czy już pokazywałaś ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 14:09   #1494
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki bardzo Na pewno pewnego dni pooglądam te buciki, ale nurtuje mnie jedno: pełne buty czy sandałki?

Suknie bede szyc- szkoda kilka tysiecy na suknie ktora ubiore tylko raz, wiec czasu mam jeszcze mniej
nie ma za co ja np nie lubie sandalkow wiec nie mialam dylematu no ja za swoja bede placic 1600zl po znizce wiec mysle ze nie taka droga
Stary 2009-12-31, 14:25   #1495
chilanes
Zakorzenienie

Szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego 2010 Roku Dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a my drugą rocznicę zaręczyn będziemy mieli 21 sierpnia... ciekawe co sobie zaplanujemy na ten dzień

gdzie jest któryś z moich osobistych suwaczków , bo jestem ciekawa ile mi zostało już pokazać mi się tu, bo mi się nie chce szukać
na łatwiznę iść najlepiej :P jeszcze 233 dni
Cytat:

Bo mnie ta myśl przeraża
ja mam ślub w sierpniu, suknia wybrana i zamówiona pod koniec października, szyć będą od maja.
Cytat:
nie ma za co ja np nie lubie sandalkow wiec nie mialam dylematu no ja za swoja bede placic 1600zl po znizce wiec mysle ze nie taka droga
ja z podwiązką, halką z kołami, przeróbkami wg mojego widzi mi się i bolerkiem dam 1900, też nie uważam, że to drogo.

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-12-31 o 14:29
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:36   #1496
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Był u fryzjera i mi
taka fryzurke zrobiła ze szok-pierwszy i ostatni raz czesałam się u tej paniKuzynka nie mogła mnie uczesać tylko jej pracownica i w ogóle nie widać, ze ma fryzurkę. No ale już sie nie przejmuje to tylko włosy Na wesele mnie cesać nie będzie więc luz
I jednak na bal idziemy, bo naprawde szkoda było tych biletów Z rodzicam wprawdzie no ale to nic
dlatego boje sie fryzjerow

Cytat:
ja lubie sandalki, ale uwazam, ze do takiej dlugiej sukni w typie wieczorowym to bardziej pelne pasuja dlatego prawdopodobnie pelne kupie no chyba, ze juz by zywcem nic ciekawego nie bylo

zjedlismy z TZem obiad, polezelismy, a teraz idziemy do kuchni przygotowywac zagrychy a potem sie trzeba odstrzelic, wiec mnie juz tu prawdopodobnie dzis nie bedzie, zatem:

Szczęśliwego Nowego Roku, pięknych ślubów dużo miłości i seksu sukcesów naukowych i zawodowych (a co za tym idzie dużo $ ) i przede wszystkim duuuużo zdrówka, bo to najważniejsze
aaa i udanych sylwestrowych imprezek / posiedzeń z TŻami / kinowych seansów
Stary 2009-12-31, 14:39   #1497
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Esti, też tam kupiłam butki do ślubu
Które Ty kupiłaś?? Bo nie pamiętam czy już pokazywałaś ...
tu nie pokazywalam ale juz wklejam a ty ktore?
Stary 2009-12-31, 14:45   #1498
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ładne butki Szkoda, że ten sklep jest tylko w Katowicach czy Krakowie, bo mi się tam kilka modeli podoba, a w ciemno nie będę kupować

Z radosnych rzeczy: skończyłam pierwszy rozdział licencjatu Teraz wieczory mogę przeznaczyć na magisterkę
Stary 2009-12-31, 14:46   #1499
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ładniutkie
Ja mam takie jak na zdjęciu, ale na 8 cm obcasie

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2009-12-31 o 14:49
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:55   #1500
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne butki Szkoda, że ten sklep jest tylko w Katowicach czy Krakowie, bo mi się tam kilka modeli podoba, a w ciemno nie będę kupować

Z radosnych rzeczy: skończyłam pierwszy rozdział licencjatu Teraz wieczory mogę przeznaczyć na magisterkę
dzieki no szkoda ze tylko w dwoch miastach, no ale ja sie ucieszylam jak zobaczylam ze otwarli tez w Katowicach bo mam blisko no raczej nie polecam tak w ciemno kupowac bo ja bylam przekonana, ze bede kupowac pewnie rozmiar 37 lub 38 a tu szok 36 tamte rozmiary ogromne byly wiec widac ze but butowi nie rowny

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ładniutkie
Ja mam takie jak na zdjęciu, ale na 8 cm obcasie
dzieki twoje rowniez b.ladne rozumiem ze suknie masz biala tak? bo te butki kupowalas biale czy ecru? moje maja 5cm na 8 bym nie wytrzymala pewnie nawet i w tych beda nogi mnie bolec po jakims czasie bo ogolem nie chodze na obcasach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości