Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mieszkanie z rodzicami!!-teściami
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 15:42   #174
nemusia
Raczkowanie

Dot.: Mieszkanie z rodzicami!!-teściami

witam...hmm, nasz Wielki Dzień już we wrześniu i początkowo plany też były takie, że będziemy mieszk.u Tz-ta,ale...jego mama jest straszliwie ciekawą i wtrącającą się do wszystkiego kobietą!!! ostatnie święta...siedzimy sobie u niego z jego sistrami i jego mamą i zaczął się jakiś temat, że jak będę u nich mieszk,i coś o dzieciach tam było i mówię że ja szybko po ślubie nie chce mieć dzieci- z rok po może najszybciej...zaczniemy sie starać...i jak wtedy jego mama na mnie skoczyła czy ja wierząca jestem i chodzę do kościoła...że dzieci maja byc zaraz itd.no ludzie!!! nikt nie ma prawa dyktować nam jak my mamy żyć...kolejny przykład- byliśmy na sylwestra u niego...jego siostry i matka nie piją a ja po raz pierwszy od 4 lat odkąd jesteśmy razem upiłam się u niego...dosłownie myślałam, że jego matka zabije mnie wzrokiem...generalnie o wszystko drze się na Tż-ta, np.że nie pomaga przy gospodarce...dodam,że jeździ Tir-em i w domu jest jedynie czasami na weekendy, a wtedy jest tak padnięty, że myśli jedynie o tym, żeby się wyspać...a nie mówię już jak jesteśmy u niego i jedziemy np.na jakąś imprezę albo do znajomych- jego matka wtedy tak potrafi nam nagadać, że a po co...że się martwi, zostańcie w domu, czego wy tam szukacie...no po prostu szał na całego...jesteśmy młodzi- chcemy się bawić jeszcze i korzystać z życia póki możemy...nie wiem co będzie po ślubie, ale pow Tż-towi w święta,że ja u niego mieszk.nie będę...zgodził się niby...10razy wolę wynająć jakies mieszk.i mieć nasz własny kąt...a na budowę domku pomału bedziemy odkładać...

"...miłość - kiedy jedno spada w dół,
drugie ciągnie je ku górze."
nemusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując