Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 19:32   #2472
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Dziękuje dziewczyny,strasznie mi miło i cieplutko na serduchu

Eve my z Milusią też śpiewamy i próbuję nauczyć ją mówić "tata",ale uparcie się broni. Jak dużo tego czosnku aplikujesz? Wypytuję,bo myślę dać małej,ale nie chcę przesadzić

Doris wybaczam i dziękuję Jak dla mnie włoski masz ok,ale bardziej mi się podobałaś w długich.Masz dziewczęcą urodę i długie włoski jeszcze cię odmładzają,ale tak też jest dobrze.Ja też nie czuję,że taka stara jestem.Fakt,że 30 przeżywałam strasznie,a teraz to tak jak ty.Uważam,że jestem w najlepszym okresie życia,już się wyszalałam,mam poukładane w głowie,stabilizację w życiu,dzieciaczka i jest dobrze.I tak jak napisałaś,mamy młodsze koleżanki,więc i my młodo się czujemy.Mi się wydaje,że ja wciąż mam 19 lat

Marika ojej,następny,chory maluszek,niedobrze.U lekarza byłaś? Ja bym z gorączką z domu nie wychodziła,może lepiej odpuście sobie te Katowice.W Polsce będę dwa tygodnie,ale w Bydgoszczy tylko 4dni,a resztę we Wrocławiu.Dziękuję za życzonka i za komplementowanie Milusi.Fakt,że spryciula i cwaniara z niej rośnie,aż martwię się co będzie za kilka lat Pozdrów kolejnych gościów

Anulka ależ ty wylewna jesteś Kiedy wracasz do pracy?

Iwciag ja się cieszę,że już wróciłaś Dziękuję za życzonka.Fajna fotka na NKZ tymi prezentami to fakt,że najfajniej przy rozpakowywaniu.Milucha najpierw miała minę typu "ale o co chodzi",a potem jak się dorwała to wypuscić papierów nie chciała i nieważne było co jest w środku,ważne,że fajnie się rwało opakowanie

Poiglot jedz chudzino,jedz,dobrze ci to zrobi.Dziękuję za życzenia Zdjęcie Bryanka super,a jaki zaciekawiony prezentami.Wciąż nie mogę się napatrzeć na jego włoski,cuuuuuuudo...:love :

ursull jest offline Zgłoś do moderatora