|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Witam Panie Szanowne w Nowym Roku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a propos... Ursull 100 lat !!! Badz szczesliwa i kochana i niech spelnia sie wszystkie Twoje marzenia ![]() ![]() A ja mam takiego lenia, ze ... ![]() ![]() Ursull Ty chyba pytalas o to jak podaje czosnek - mocno rozbity do mleka - Olek oczywiscie nie zwraca na to uwagi ![]() ![]() Chlodno u nas, w nocy jakies -5, no ale wilgotnosc ogromna, wiec to jakby -15, zamki w samochodzie zamarzaja. Wszystko oszronione pieknie, do tego slonce na pelna pare, wiec widoki podziwiam zamiast odgruzowac chalupe... Zebow nadal brak ![]() ![]() Milego dnia, ja sprobuje sie zmusic do czegos bo az wstyd... |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj dla Gabrysi i Danielka
![]() Cze baboki ![]() Eve no i jak tu ciebie nie lować? Aj lowju do bólu ![]() U nas dalej katar i kaszelek się przypałętał.Z osiągnięć to Miluch zaczyna powtarzać ze zrozumieniem niektóre czynności,które ja robię.Wczoraj patrzyła jak nakręcam baczka i potem próbowała też to zrobić.Podciąga się do stawania,reaguje na swoje imię i obraża się,gdy czyszczę jej nosek.Serio,serio,odwraca ode mnie głowę i nie reaguje,gdy do niej mówię ![]() ![]() Poza tym śnieg i zimno i nic się nie chce ![]() Dziękuję za życzonka ![]() ![]() superzabula ten familypark brzmi ok,mój TŻ wie gdzie to jest.Jeśli będzie czas to bardzo chetnie się z wami zobaczę ![]() ![]() ![]() marika oj boję się,że przechwycą małą,już rodzinka zapowiedziała,że żyć nam nie da ![]() iwciag cześć kochana,to ty ekonomiczna jesteś,ja po ciąży tez tak miałam,a teraz już wraca do normy i mogę sporo wypić ![]() carolajna pokaż fotę ty blond paskudo ![]() Poiglot cześć ślicznotko,piękna fota na NK ![]() ![]() Malutka Dawidek jak widać nie opuszcza Milusi także w chorobie i też katarek złapał.Oby mu szybko przeszło.Mi nie przybyło,ale waga stanęła i wogóle nic nie spada ![]() Anulka cześć babolku ![]() ![]() Doris jesteś,gdzie byłaś,kiedy cię nie było?Jaka blondyna z ciebie,słodko,a Kalinka śliczna,szczególnie w kreacji świątecznej ![]() ![]() ![]() Mell buziaczki dla Aleksia,coś te nasze maluszki chorowicie rok zaczęły ![]() Eve raz jeszcze dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Ursull - staruszko moja
![]() Czosnek dodaje do modyfikowanego ![]() Olek glownie pelza bo nie mamy dywanow, wiec mu sie na drewnie nozki "rozlaza" ![]() ![]() ![]() I spiewamy razem - podobnie jak z krzykiem, Olek sie wlacza jak ja spiewam i probje mnie przekrzyczec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Rozeznanie
|
Piszac poprzednia wiadomosc ,czulam ze o czyms zapomnialam...
a raczej staralam sie przypomniec,kto dzis swietuje... Gdy skonczylam ,juz wiedzialam..tylko inne obowiazki zajely mi troszke czasu.. Weszlam sprawdzic,bo nie bylam pewna.... i...... wtedy zobaczylam wiadomosc Eve.... Ursull-wybacz...starej sklerotyczce ![]() W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości!!! ![]() ![]() ![]() dziekuje za mile komentarze do fotek ![]() miala to byc taka jasniutka platynka a wyszlo takie super-jasno blond.. nie do konca to jest to co mialam na mysli..ale nie dalo rady inaczej.. z ciemnego rudo-brazu ![]() obciecie tez troche za krotkie..ale odrastaja ![]() Brawa dla Miluni ![]() ![]() nio..z paluchem z dnia na dzien powinno byc lepiej..ale co wycierpie to moje.. ![]() jesli chodzi o nasze latka ![]() to powiem Ci szczerze,ze tez ich wogole nie czuje.. bedac jeszcze w takim towarzystwie,gdzie wiekszosc dziewczyn jest mlodsza..dzieci w tym samym wieku..to tak jakby sie bylo duzo mlodszym ![]() a powaznie-to mamy tyle lat na ile sie czujemy ![]() nie ma sie czym przejmowac ![]() ja tylko musze sie przyznac,ze kiepsko sie czulam przekraczajac 30-tke,teraz to mi wsio radno ![]() Mell-tak ,rozjasnilam i to baardzo ![]() i Twoj kolorek widzialam...Slicznie Ci w nim ale rownie dobrze w hasnym blondzie ![]() ![]() Jesli chodzi o Kube..to spotaknia z nim sa nie tylko pod nadzorem mam ale tez i tatusiow a wiesz jacy oni sa zazdrosni i zaborczy jesli chodzi o corki?? ![]() takze spokojna glowa ![]() dziekujemy z Kaluska za brawka ![]() Eve-juz probuje sobie wyobrazic jak przekrzykujecie sie z Olkiem ![]() to musi fajowo wygladac ![]() Nawet nie wiedzialam,ze takim maluszkom mozna podawac juz czosnek? grunt ,zeby to poskutkowalo i Olus wyzdrowial ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2010-01-02 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
Witojcie babolki
![]() A my od dzisiaj walczymy z gorączką jest 38,5 teraz śpi mój krasnoludek od ponad 2h, oby mu przeszło, bo od rana jest strasznie markotny. Dzisiaj była,m na uczelni odebrac sprawdzona prace lic. i mam zrobic małe poprawki ![]() ![]() poiglocik - a jak z Tż? dobrze sie juz układa miedzy wami? Ja jak czytam jak wsze smyki sie rozwijają to mnie panika ogarnia. Caro - pochwal sie swoim nowym image ![]() malutka - no jasne ja nie moge pic bo wyrzuty sumienia mam ![]() ![]() anulka anulka - a co to sie stalo że zaczelas omijac nasz wateczek ![]() DORIS - łojej ten zabieg to takie ała, oby ból minał szybciutko. A Kalusia wygląda piękniusio z ta kokarda na główce ![]() ![]() ![]() Mell - to chyba jakiś wirusek bo mój Igorek i jego narzeczona tez z gorączką są. Ursull - no tak 100 latek nasteczko nasza ![]() ![]() Eve - kolejny wysportowany chlopczyk a mój leniuch do kwadratu, wasze dzieciaczki bedą już biegac a mój nauczy się stac i raczkowac ![]() Spadam bo czekam na kolejnych gościów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
|
marika napisałam wyzej
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
w końcu jesteśmy w Warszawie, ależ się stęskniłam. Teraz już będę na bieżąco z Wami
![]() ![]() Zdrówka Ursull! I stówka zaległą dla wszystkich naszych małych jubilatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
hey kochane
![]() ale tu cisza ![]() Bryanek wlasnie przysnal a ja zaraz zabieram sie za zmywanie i cos sobie zjem ![]() ![]() Ursull dziekuje ![]() ![]() ale jeszcze raz szczescia duzo i milosci ![]() ![]() marika ejj powinnas lansko dostac nie sugeruj sie innymi dziecmi.. Bryan ma skonczone 8 miesiecy juz takze najwyzszy czas zeby zaczal siedziec,probowal raczkowac ,stawac..ale tez pozno.. siedzi sam dopiero od miesiaca i.. zeby ma od 2 tygodni dopiero ![]() jak mu sie nie chcialo.. zdobywac nowych umiejetnosci tak teraz wszystko na raz! ![]() ![]() anulka czemu tylko sie witasz?pogadaj! z nami iwciag cieszymy sie ![]() ![]() ja napewno ![]() doris slicznie wygladasz ![]() ![]() ![]() ![]() objecalam wam pokazac kolorek wloskow tak wiec zdjecie jest na nk a tu wrzucam Bryana w wigilie rozpakowujacego prezenty ![]()
#2470 |
Wtajemniczenie
|
Poiglot jakże mi miło, a synek Twój jak dziewczyneczka z tymi włoskami
![]() U nas największa frajda była właśnie przy rozpakowywaniu prezentów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
hehe przyzywczilam sie nie ma osoby ktora by nie myslala ze to dziewczynka
![]() no wlasnie fajnie dzieciaki lubia drzec papiery ja sie usmialam niezle ![]()
#2472 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny,strasznie mi miło i cieplutko na serduchu
![]() Eve my z Milusią też śpiewamy i próbuję nauczyć ją mówić "tata",ale uparcie się broni ![]() ![]() Doris wybaczam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marika ojej,następny,chory maluszek,niedobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Anulka ależ ty wylewna jesteś ![]() Iwciag ja się cieszę,że już wróciłaś ![]() ![]() ![]() ![]() Poiglot jedz chudzino,jedz,dobrze ci to zrobi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Wtajemniczenie
|
Ursull dzięki fotka z Sylwestra naszego
![]() A ja zapomniałam się pochwalić, Iwo już mówi od 30tego TATA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
To jak już tutej przyleziecie łaskawie to może się napijemy razem? Ja stawiam:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
urusl
![]() a wiesz jak trudno je rozczesac dziewczyny ktora ma sluchawki??? tylko koniecznie sluchawki bo bez tego nie ma efektu.. zalozcie sluchawki zamknijcie oczy rozluznijscie sie i przesluchajcie http://w724.wrzuta.pl/audio/aCCXvYRF...tualny_fryzjer ja w polowie zdjelam sluchawki bo myslalam ze mnie na lyso zetnie ale wciaga.. ![]()
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta folia.. mycie glowy czulam sie jak u fryzjera ![]() balam sie ze mi ucho obetnie hahaha ![]() ![]()
![]() |
#2478 |
Wtajemniczenie
|
Ursull Uśmiech był najważniejsze
![]() Ja za3mieszki będę świętowała 18te urodziny i wtedy też na pewno dostanę moj ulubione perfumki, bo póki co muszę podróbek używać ![]() ja nie mam słuchawek ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-02 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
a jakie są twoje ulubione perfumki?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-02 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
jezeli moge sie wtracic to jedne z moich Cindy Crawford summer day
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Niestety nie wiem jak pachna.. ![]() ja lubie te z Hugo ![]() http://www.perfumezilla.com/images_p...-edt-women.jpg
#2482 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Sto lat dla jubilatów ![]() Marika, doczekamy się a jaka będzie wtedy radocha ![]() ![]() ![]() Poiglot, ![]() Malutka, Aleks też ma katarek, nie byliśmy u pediatry bo poza tym nic się nie dzieje, mam nadzieję że nie rozwinie się nic gorszego. Ja wiem że się doczekam tylko niecierpliwa już jestem ![]() DORIS, dobrze że już po zabiegu, wreszcie będziesz miała spokój z tym palcem ![]() ![]() Ursull, ups...wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie z zapachami jest tak, że od dosyć dawna używam właśnie intense, jak mnie nie stać na orginał, to kupuje odpowiednik, a na lato zmieniam sobie zupełnie zapach na zieloną herbatkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Iwciag,Poiglot nie znam Cindy,ale znam Hugo i lubię.Uwilebiam też zapach zielonej herbaty i ogórka
![]() ![]() ![]() Gossik dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
Ursull ja używam zielonej z Yves Rocher, na lato super jak dla mnie.
Bosy których ja używam też raczej na wieczór, ale ja je tak lubię, że mogłabym non stop. To perfumy które pierwszy raz kupił mi mój tż i zakochałam się wtedy w nich, o i przywiózł mi je z UK właśnie ![]() light blue też bardzo lubię, choć nigdy nie miałam, moja współlokatorka używała i fajnie mi się kojarzą ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-02 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Widzę, że nastroje w nowym roku całkiem dobre ![]() Sylwestra spędziliśmy w domu u teściowej ale czarownicy nie było. Byłam tylko ja z Tż i Ninką i tżta siostra ![]() ![]() ![]() Jeszcze muszę się pochwalić, że przed kilkoma minutami u Ninulki znalazłam kolejne ząbki ![]() ![]() ![]() Rozmawiacie kobitki o perfumkach, a ja strasznie uwielbiam zapaszki. To taka moja słabość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Cinka brawo dla Ninusi i jej ząbków
![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałam dodać,że mam jeszcze velvet hour Kate Moss i lubię ten zapach,mimo,że bardzo ciężki.Przez to gadanie o perfumach kupiłam właśnie miniaturkę Kenzo flower,jeśli będę pewna,że go lubię to kupię większą butelkę. Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-01-02 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Ursull - to jest to czego nie lubię:
Gucci - Rusch |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Mania Armaniego....
![]() ![]() ![]() ![]() W Polsce uwielbialam Pret a Porter, ale tutaj chyba pojecia o tym nie maja ![]() ![]() Ursull ja daje 1/2 zabka na butelke 210ml, a do syropku to dalam jakies 5 zabkow, tz mowi, ze i ja i Olek cuchniemy strasznie ![]() ![]() ![]() Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Ale trafiłam! Ursull 100 lat!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Poiglot, ale Twój Bryan ma już długie włosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.