Wątek
:
Wymarzony pies ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-01-02, 20:31
#
96
scotiii
Raczkowanie
Dot.: Wymarzony pies ;)
Cytat:
Napisane przez
Gisbelle
Ja jestem tego samego zdania co ty - king cavalier charles spaniel to pies dla Ciebie
Oczywiście nie chcę Tobą manipulować, takie jest po prostu moje zdanie
Może pomyśl jeszcze o west higland white terrierze? Te pieski zawsze mnie ujmowały
Co do sfałszowanych rodowodów i metryk to jeszcze się z czymś takim nie spotkałam, ale skoro pieniądze podrabiają to dlaczego mają też nie żerować na Twojej niewiedzy jak wygląda prawdziwy rodowód? Nie chcę Cię przestraszyć, myślę, że powinnaś zapytać kogoś bardziej doświadczonego ode mnie. W tj kwestii niestety Ci nie pomogę
też brałam pod uwagę te pieski które wymieniłaś, ale cavalier king charles spaniele bardziej mi się podobają
Zresztą chyba ich sierść wymaga mniejszej pielęgnacji. West higland white terriery trzeba strzyc i to najlepiej u fryzjera, bo sama nie nadam jego sierści odpowiedniego kształtu... (z tego co czytałam)
Nie zależy mi na psie "wystawowym". Tak jak już mówiłam zależy mi żeby pielęgnacja sierści nie była bardzo pracochłonna... W tej roli najbardziej chyba sprawdzają się cavalier king charles spaniele
.
Mogę wiedzieć dlaczego zachęcasz mnie do tej rasy? Czyżbyś sama miała takiego psiaka?
Jeśli tak, to może dowiem się od Ciebie czegoś wiecej na ich temat
A co do tych rodowodów, może ktoś się wypowie?
scotiii
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do scotiii
Znajdź więcej postów scotiii