2010-01-02, 21:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Napisane przez isa666
|
dzięki, ale muszę chyba na zywo obejrzec bo prócz bransoletek nic mnie nie porwało 
Cytat:
Napisane przez MagJa
Pewnie i mi się znudzi, ale póki co zaczynam. Miałam iść do babci, ale mi się nie chce (a to aż po drugiej stronie ulicy  ), więc chociaż zrobię coś pożytecznego i stworzę sobie w excelu stosowne tabelki.
|
A ja będę zapisywać tylko to co przybyło do zapasów (czyli nie potrzebne na teraz) 
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Ja tak na chwilke tylko, jutro nadrobie posty.
Sylwester mocno średni
Zmyliśmy się zaraz po północy, na noc zostałam u TŻ i wróciłam przed 13 do domu.
|
Mój Sylwester udany, chociaż niestety nie udało mi się zobaczyć sztucznych ogni z Rynku bo jak już się wdrapaliśmy na Kopiec to była taka mgła, ze nie widziałam nawet tego kto mnie pod rękę trzymał (swoją drogą wino tez zrobiło swoje ).
Postanowienie na nowy rok- nic nie postanawiać tylko działać od razu!! No i pic wino zamiast piwa 
Cytat:
Napisane przez fuksjaa
Używałyście może podkładu Revlona Colorstay z Softflexem?
|
Przetestuj sobie Revlon Colorstay Mineral Mousse Ja powoli wpadam w zacxhwyt nad Second Skinem MF- niby kolor 45 ciut za ciemny, ale nakładam cieniuśką warstewkę i stapia się idealnie, o dziwo nawet nieźle kryje i w ogóle nie jest widoczny w zmarszczkach mimicznych!
Cytat:
Napisane przez iceflower
No nie  ostatnio TŻ mnie zmusił do używania skrótu polskiego zamiast pms.
Ja też uwielbiam Aqualię, to jeden z lepszych kremów aptecznych moim zdaniem.  Treściwa, nie podrażnia, bardzo przyjemna. 
|
Aaa, o to chodzi. Ja Sylwka spędziłam z okresem, nie było tak źle po znieczuleniu ogólnym 
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Powklejałam swoje zbiory kolorówkowe i pielęgnacyjne.
Moje postanowienie: nie kupować żeli, balsamów do ciała i kremów do twarzy, tak na początek przez miesiąc.
Na liście "do zużycia" do końca kwietnia mam 40 kosmetyków - kilka napewno jeszcze dojdzie w trakcie, po prostu obecnie przewiduję wykończenie 40, może być więcej.
|
Ech, ja się jeszcze nie zabrałam za zdjęcia no i jakieś liczbowe rozliczenie też możnaby zrobić przy okazji. W starym roku przybył mi jeszcze tylko lakier do włosów 
Jadę jutro pojeździć na deseczce pierwszy raz w tym sezonie a potem z TŻ do kina 
Wszystkiego dobrego w 2010!!
|
|
|