Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-02, 22:48   #1965
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII

Cytat:
Napisane przez 86Paula Pokaż wiadomość
ale wam wesolo dzisiaj

wlasnie zganiotlam ciasto na rogaliki, wiem ze wybralam se pore.. ale co tam, wczesniej zapomnialam sie przy Housie ale mala juz wykapana i nakarmiona wiec moge pozniej piekarnika popilnowac. oby tylko ladnie wyroslo.
Cieszę się, że się przydał

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość
nadrobiłam, posikam się ....wyczyściłam podłogę i jestem ....
na tych wszystkich panów mam wam ochotę pokazać zdjęcie mojego Tżta jak udawał Kacperka (taka nasza jazda jak mówienie f obcym języku tak jak sie czyta)
My też tak czasem mamy

Cytat:
Napisane przez WinlyEm Pokaż wiadomość
a moge zapyatc jakiej farby używałyście?

i jakiej wy używacie kobiety?
Ja idę do fryzjerki mojej, mówię FARBUJ... ona idzie do kącika, miesza 2-3 kolory w zależności od mojego / jej kaprysu kolorystycznego (bo jeszcze nie stworzono samodzielnego brązu który by mi spasił... albo za mało szukałam) i ciach... nawet nie wiem jakiej firmy to farba idę za tydzień, zapytam. W każdym razie dobrze się trzyma. Jak się okaże, że mają w salonie palette to chyba padnę

Cytat:
Napisane przez selene211 Pokaż wiadomość
Palette posiada chyba najgorsze produkty jeżeli chodzi o ingerencję w strukturę włosa . Nie polecam.
A jakie polecasz...?

Cytat:
Napisane przez selene211 Pokaż wiadomość
Ja polecam LIDING KEMON...fantastyczne farby, jogurtowe w szczególności
... oprócz tych bo one diablo drogie z tego co pamiętam

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość

o to
Serio że dobre...? a co to robi z włosami? ja pryskam po myciu (przed rozczesywaniem grzebieniem) GlissKurem, co by mi się łatwiej rozczesywało. To też daje taki efekt? I czy robi coś więcej?

Cytat:
Napisane przez kamilanna Pokaż wiadomość
I jesli jestesmy przy temacie wlosow, macie jakis dobry sposob na lupiez
W gimnazjum miałam z tym problem - pomógł szampon z czarnej rzepy. Nizoral można o kant tyłka rozbić wg mnie Na pewno są jakieś domowe płukanki o których ja pojęcia nie mam...

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora