2010-01-02, 22:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Cytat:
Napisane przez 86Paula
ale wam wesolo dzisiaj
wlasnie zganiotlam ciasto na rogaliki, wiem ze wybralam se pore.. ale co tam, wczesniej zapomnialam sie przy Housie  ale mala juz wykapana i nakarmiona wiec moge pozniej piekarnika popilnowac. oby tylko ladnie wyroslo.
|
Cieszę się, że się przydał 
Cytat:
Napisane przez aljaka
nadrobiłam, posikam się ....wyczyściłam podłogę i jestem .... 
na tych wszystkich panów mam wam ochotę pokazać zdjęcie mojego Tżta jak udawał Kacperka ( taka nasza jazda jak mówienie f obcym języku tak jak sie czyta)
|
My też tak czasem mamy 
Cytat:
Napisane przez WinlyEm
a moge zapyatc jakiej farby używałyście?
i jakiej wy używacie kobiety?
|
Ja idę do fryzjerki mojej, mówię FARBUJ... ona idzie do kącika, miesza 2-3 kolory w zależności od mojego / jej kaprysu kolorystycznego (bo jeszcze nie stworzono samodzielnego brązu który by mi spasił... albo za mało szukałam) i ciach... nawet nie wiem jakiej firmy to farba idę za tydzień, zapytam. W każdym razie dobrze się trzyma. Jak się okaże, że mają w salonie palette to chyba padnę 
Cytat:
Napisane przez selene211
Palette posiada chyba najgorsze produkty jeżeli chodzi o ingerencję w strukturę włosa . Nie polecam.
|
A jakie polecasz...?
Cytat:
Napisane przez selene211
Ja polecam LIDING KEMON...fantastyczne farby, jogurtowe w szczególności 
|
... oprócz tych bo one diablo drogie z tego co pamiętam 
Cytat:
Napisane przez aljaka
|
Serio że dobre...? a co to robi z włosami? ja pryskam po myciu (przed rozczesywaniem grzebieniem) GlissKurem, co by mi się łatwiej rozczesywało. To też daje taki efekt? I czy robi coś więcej?
Cytat:
Napisane przez kamilanna
I jesli jestesmy przy temacie wlosow, macie jakis dobry sposob na lupiez 
|
W gimnazjum miałam z tym problem - pomógł szampon z czarnej rzepy. Nizoral można o kant tyłka rozbić wg mnie Na pewno są jakieś domowe płukanki o których ja pojęcia nie mam...
|