Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój chłopak nie chce się zgodzic na seks
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 05:07   #10
Jeanne90
Zakorzenienie

Dot.: Mój chłopak nie chce się zgodzic na seks

Cytat:
Napisane przez emam17 Pokaż wiadomość
Jak tak sobie teraz myślę, to mój chłopak chyba faktycznie ma rację ;p chociaż nie ukrywam, że miło by było gdyby on tak bardzo mnie pragnął, że zgodził by się przynajmniej na ten pierwszy raz z prezerwatywą, bo obiecałam mu, że pójdę do ginekologa jak skończe 18 lat /za 3 miesiące/. Do tego czasu moglibyśmy przeżyc bez tabletek... ale jemu się nie przegada
Ale czemu chcesz czekać do 18 z pójściem do lekarza? Naprawdę aż tak wierzysz koleżankom? Ginekolog przepisze Ci tabletki, spokojnie. Gorzej, jakbyś miała np. 14 lat
I mówię Ci, jeśli pierwszy raz to tylko z tabletkami. Nie wyobrażam sobie przeżyć pierwszy seks z prezerwatywą. Strach by mnie chyba sparaliżował i nie myślałabym o niczym innym, tylko o tym, czy gumka nie zawiedzie. A przy tabletkach przynajmniej lęk o bezpieczeństwo odpada i można skupić się na innych rzeczach
A jeśli chcesz czekać z pełnoletnością do wizyty u lekarza to poczekaj. Wytrzymacie kolejne 3 miesiące bez seksu, przed Wami jeszcze całe życie

P.S.: Czy Ty w ogóle kiedykolwiek byłaś u ginekologa?