2010-01-03, 21:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez Samoa
moja kuzynka prowadzi w obcasach, ale w takich mega szpilach i ma podziurawiony ten dywanik  Ja go w ogóle wyjęłam i mam wykładzinkę 
W ogóle przedzwine jest dla mnie to, że po podsunięciu fotela do przodu nie dostajesz wygodnie do sprzęgła, chyba, że macie tira 
|
to pewnie masz na jesien i zime koncertowo uwalona ta wykladzinke no chyba, ze przed kazdym wejsciem do auta myjesz buty 
no jakos ledwo dostaje w dodatku musze sie windowac z fotelem do gory, bo jak mam na ustawieniu TZa to praktyczni nic nie widze zza kierownicy 
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
Też się cieszę  i tęsknię 
|
noo jak od maja byl u Ciebie byl to juz musiliscie sie dobrze poznac u mnie kiteczki sa od czerwca i nie dalabym rady ich komukolwiek oddac ale to pewnie tez jak bierzesz kicie na tymczasa to jakos inaczej emocjonalnie do tego sie podchodzi? w sensie, ze od razu nastawiasz sie, ze to na jakis czas tylko
woda_sodowa fajnego masz dzieciaczka my to sobie zrobimy za kilka lat jak do tego dojrzejemy 
dobra, zmywam sie do TZa na sofe, bo mnie wzywa bede realizowac moje postanowienie noworoczne
|
|
|