Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 21:24   #1804
lain
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
moja kuzynka prowadzi w obcasach, ale w takich mega szpilach i ma podziurawiony ten dywanikJa go w ogóle wyjęłam i mam wykładzinkę
W ogóle przedzwine jest dla mnie to, że po podsunięciu fotela do przodu nie dostajesz wygodnie do sprzęgła, chyba, że macie tira
to pewnie masz na jesien i zime koncertowo uwalona ta wykladzinke no chyba, ze przed kazdym wejsciem do auta myjesz buty
no jakos ledwo dostaje w dodatku musze sie windowac z fotelem do gory, bo jak mam na ustawieniu TZa to praktyczni nic nie widze zza kierownicy

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Też się cieszę i tęsknię
noo jak od maja byl u Ciebie byl to juz musiliscie sie dobrze poznac u mnie kiteczki sa od czerwca i nie dalabym rady ich komukolwiek oddac ale to pewnie tez jak bierzesz kicie na tymczasa to jakos inaczej emocjonalnie do tego sie podchodzi? w sensie, ze od razu nastawiasz sie, ze to na jakis czas tylko

woda_sodowa fajnego masz dzieciaczka my to sobie zrobimy za kilka lat jak do tego dojrzejemy

dobra, zmywam sie do TZa na sofe, bo mnie wzywa bede realizowac moje postanowienie noworoczne
lain jest offline Zgłoś do moderatora