2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-03, 13:17   #1771
madmuazelle
BAN stały

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Ja to obeznana jestem,bo już od dłuższego czasu należe do innego klubu.
No,ale skoro chilanes pyta,to odpowiem że to co napisałaś to jest dla mnie jasne i klarowne.

Co do garniaków z tych materiałów świecących,to mi się to niezbyt podoba,z tego co wiem tż towi też,ale kto wie czy nie zaczął mi się podobać gdybym go w nim zobaczyła.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:19   #1772
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

u nas chodzi się razem, Tż się nudził, a ja musiałam wysłuchać bzdur, udawać że mnie interesują i czasem coś odp. Np po "wykładzie" np "Jak plemnik zapładnia komórkę jajową" musiałam potem swoimi słowami to opisać ;/

madmuazelle starałam się pisać po kolei i zrozumiale Ci, co należą do innych klubów wiedzą, ale niektóre dziewczyny pierwszy raz wstąpiły do klubu, wiec trzeba było wyjaśnić

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-03 o 13:21
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:23   #1773
madmuazelle
BAN stały

Chilanes,no dokładnie rozumiem.I bardzi dobrze,że wytlumaczyłaś.
Stary 2010-01-03, 13:23   #1774
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Twój TŻ gdzieś wyjechał?Bo nie pamietam czy pisałaś

Tak, on pracuje w Indiach - dwa miesiące siedzi w domu, a dwa w Indiah, taka praca i momo, że fajna i dobra to wkurza się, że tak często musimy być osobno.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 13:28   #1775
chilanes
Zakorzenienie

anesz_ ale przynajmniej dobrze płatna ;/
Stary 2010-01-03, 13:37   #1776
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
my tez bedziemy teraz brac razem kredyt i będzie troche tego załatwiania papierkowegoAle tz jest doradcą finansowym, więc wszystki mi podstawi pod nosek a ja tylko podpiszę NAwet mu mówiłam, że moze byśmy wzięli cywila, to może ta rodzinę na swoim byśmy wzięli ale on absolutnie nie chce ślubu przed ślubemZ reszta niewiadomo czy mieszkanie które kupimy bdzie miało cene za metr do RnaS.
No to pięknie - 9 tygodni to Wam później do ślubu ekspresowo zleciJa nie widziałam tz najdłużej 6 tygodni jak był za granicą, w sumie po dwóch tygodniach nawet sie przyzwyczaiłam.
Pewnie się tak da z tym kredytem, ale my i tak woleliśmy już po ślubie, a że Twój tż doradcą finansowym jest to pewnie jeszcze sprawniej pójdzie.
Po jakimś czasie też mi jest łatwiej, ale wiadomo sam fakt, że go nie ma jest cieżki.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 14:23   #1777
janiiis
Raczkowanie

certina4, my mieliśmy 3 spotkania z nauk przedmałżeńskich (1- z katechetką, 2- z księdzem, 3- z psychologiem). Wszystkie były w formie wykładu, tylko na spotkaniu z psychologiem było kilka krótkich "ćwiczeń"- np. mieliśmy w parze powiedzieć sobie co najbardziej w sobie lubimy, czego nie lubimy itd.
Jeśli chodzi o poradnię, to mieliśmy tylko jedno spotkanie, też w formie wykładu. Na spotkaniu były tylko 3 pary razem z nami no i później pani rozdała nam jakieś przykładowe wykresy i mieliśmy coś z nich odczytać. Spotkanie trwało ok. 45min., po nim na kilka minut było spotkanie z każdą parą osobno- pani wypytywała kiedy ślub, co robimy w życiu itd. , dała nam adresy stron www o NPR no i podpisywała zaświadczenia

Teraz czeka nas jeszcze tylko tzw. dzień skupienia.
Aha no i my nie mamy żadnej książeczki, z poradni mamy osobne zaświadczenie, a z nauk na jednej kartce podpisali się wszyscy prowadzący- razem z datami spotkań. i tyle

Nie tak diabeł straszny, u nas te nauki przebiegły całkiem bezboleśnie i bezstresowo, nikt nie przekonywał nas że antykoncepcja jest zła itd. (a tego się spodziewałam).
Więc może i u Was nie będzie tak źle!
Powodzenia!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 14:46   #1778
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć i cześć

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:15   #1779
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Mi się podoba. Ja bym właśnie chciała, żeby mój TŻ kupił sobie garniak tylko na ślub czyli z takich błyszczących, ale on uparciuch nie chce garniaka na jeden raz. Może mu powiem, że w takim razie Ja nie chcę sukni na jeden raz i kupuję białą koktajlową kieckę może to go przekona, bo on nie może się doczekać mnie w białej sukni ślubnej
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:30   #1780
201701300931
Konto usunięte

Nareszcie krótka chwila odpoczynku... Wróciliśmy o 13:30, potem wypakowywanie, kolejne przemeblowanie w naszym pseudo-pokoju , obiadek i nauka... Zaraz muszę dalej do niej wracać. Bo jutro na 8 rano dwa kolokwia

Ostatnio zauważyłam, że jak mi babka z licencjatu kazała do końca grudnia wysłać pierwszy rozdział, to bez problemu to napisałam i wysłałam. A jak nie mam podanego terminu przy magisterce, to nawet dwóch słów mi się nie chce pisać Mógłby nam dać jakiś termin, a nie na ostatnią chwilę...

I trzymajcie jutro kciuki, żebym butki sobie znalazła!
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 16:56   #1781
toskaKrk
Wtajemniczenie

Heloł

Właśnie wyadoptowałam jednego z moich kocich podopiecznych
Zgarnęłam go razem z rodzeństwem końcem maja, więc w sumie pół roku spędził u mnie, od maluszka do sporego kocurka
Jest takim słodkim przytulakiem, zawsze rano wbiegał mi do łóżka się przytulić
Trafił do super ludzi

Może ten duży pozytyw w nowym roku zapoczątkuje kolejne
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 17:43   #1782
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

nie wiem jak przezyję powrót na uczelnię, znów nauka, jeżdzenie pociągiem echh no i przyzwyczaiłam się do obecności TZta bo ostatnio bardzo dużo czasu spędzaliśmy razem..
a i jeszcze dzisiaj musze się nauczyc na jutrzejszą wejściówkę chociaż ko,mpletnie mi sie nie chce
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:29   #1783
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Yyy możesz rozwinąć tę myśl?
No mogeMoj maly ma 10 miesiecy Czyzbym byla tu jedyna dzieciata panna mloda?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:35   #1784
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny od 6 tego zaczynamy nauki i stąd moje pytania:

Czy książeczkę do podbijania tych nauk dostanę na pierwszym spotkaniu? Nie bardzo mamy się jak wyrwać z pracy żeby odebrać książeczki w godzinach pracy kancelarii.

Czy trzeba robić wykresy, mierzyć temp itp? Już samo myślenie o tym mnie obrzydza

czy jak powiem że biorę tabletki to dadzą mi spokój z w/w rzeczami?

Ile spotkań trzeba zaliczyć?

Czy zadają jakieś pytania czy wszystko odbywa się w formie wykładu?

Wiem że to może banalne dla Was pytania, ale mnie te nauki przerażają i chciałabym się jakoś psychicznie do nich przygotować
wszedzie jest inaczej, wiec najlepiej zapytac na watku regionalnym
u mnie sa 4 spotkania w ramach nauk (3 z xiedzem, jedno z kims od naturalnego planowania) po godzince i 3 spotkania w poradni (2 mozna zalatwic w ramach kursu naturalnego planowania lub warsztatow komunikacji malzenskiej my poszlismy na warsztaty i pani nam wbila od razu 3 pieczatki, wiec poradnie mielismy z glowy)
na naukach nikt nie zadawal zadnych pytan poprostu siedzielismy i sluchalismy mozna sie bylo nawet kompletnie wylaczyc jak kogos to nie interesowalo
jak jest w poradni to wiem tylko na szczescie z opowiesci... brrr wiem tylko, ze sa dwa spotkania wspolne (znaczy sie z TZem) i jedno indywidualne.
ksiazeczke (a wlasciwie kartke) na wszystkie pieczatki dostalismy na pierwszych naukach

(tak jest w Krk podejrzewam, ze u Ciebie moze sie to roznic)

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Mi się podoba. Ja bym właśnie chciała, żeby mój TŻ kupił sobie garniak tylko na ślub czyli z takich błyszczących, ale on uparciuch nie chce garniaka na jeden raz. Może mu powiem, że w takim razie Ja nie chcę sukni na jeden raz i kupuję białą koktajlową kieckę może to go przekona, bo on nie może się doczekać mnie w białej sukni ślubnej
moj TZ twierdzi, ze w zadnym wypadku to nie bedzie garniak na jeden raz i w pracy mu sie przyda z reszta buty, koszula, spinki i krawat tez mu sie przydadza

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Właśnie wyadoptowałam jednego z moich kocich podopiecznych
super, ze kicius znalazl domek

a u mnie juz po posiadowce siostra ze szwagrem w pociagu do Wawki, a my juz nie pijemy, bo jutro rano trzeba wsiasc za kierownice, wiec wypadaloby wytrzezwiec
wyszla rozmowa o kwestiach mieszkaniowych i powiem, ze zrobilo sie optymistycznie

teraz bedziemy lezec i sie byczyc jutro czeka nas bardzo aktywny dzien: pol dnia z deska na stoku a wieczorem nie odpuszczamy tylko idziemy na spinning
ups w czasie jak pisalam tego posta TZcik zasnal na sofie - cos go Fakty uspily

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-01-03 o 18:36
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 18:44   #1785
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
o ile się nie mylę tak

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 19:18   #1786
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
hahaha co za głupki normalnie dramat Macie rację, nie puszczajcie dzieci z babcia do kina
jeszcze tż mi dzis dopowiedzial pikantne szczególy, bo dziś rani z nimi gadałGrubo

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a mój właśnie chce taki lekko błyszczący

Lain ładny ten garniak

Dziewczyny od 6 tego zaczynamy nauki i stąd moje pytania:

Czy książeczkę do podbijania tych nauk dostanę na pierwszym spotkaniu? Nie bardzo mamy się jak wyrwać z pracy żeby odebrać książeczki w godzinach pracy kancelarii.

Czy trzeba robić wykresy, mierzyć temp itp? Już samo myślenie o tym mnie obrzydza

czy jak powiem że biorę tabletki to dadzą mi spokój z w/w rzeczami?

Ile spotkań trzeba zaliczyć?

Czy zadają jakieś pytania czy wszystko odbywa się w formie wykładu?

Wiem że to może banalne dla Was pytania, ale mnie te nauki przerażają i chciałabym się jakoś psychicznie do nich przygotować
ja byłam na weekendowych i ani słowem sie nie odezwałam na forum publicznym, gadałam tylko z tz i brechatliśmy sie z różnych rzeczy z innymi paramiA na koniec dostaliśmy zaświadczenia o o dbyciu nauk i tam jest iejsce na pieczątki z poradni.
Te rzeczy o które pytasz(tabsy i temperaturka) sa w poradni.
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ODNOŚNIE KLUBU:
To, co tam piszecie widzą tylko członkinie i moderatorzy.

Żeby dodać zdjęcie wchodzicie do Klubu. Na głównej stronie, nad tematami do dyskusji dodałam zdjęcie swojego zaproszenia, by pokazać Wam gdzie zdjęcia będą wyświetlane.

Żeby dodać zdjęcie wchodzicie: "Ustawienia" -> w "Twój panel kontrolny"(z lewej) wyszukujecie "Zdjęcia&Albumy"-> po wejściu klikacie na "Dodaj Album" -> wpisujecie Tytuł swojego albumu, zaznaczacie, że ma być prywatny -> Wyślij.

Założyłyście album, do którego możecie dodawać fotki, albumów można mieć wiele. Fotki, które dodacie do albumu będą miały nadane swoje URL, dzięki czemu zamiast wysyłać zdjęcie mailem możecie podać link fotki.

Żeby fotki widoczne były dla ogółu w klubie wchodzicie: Ustawienia -> Zdjęcia&Albumy-> Wasz album -> Dodaj zdjęcia do grupy -> tu przy zdjęciach pojawią się kwadraty, na które klikacie przy tych fotach, które chcecie dodać do klubu -> Dodaj wybrane fotki do: Panny Młode 2010r - > Dodaj zdjęcia.

Gotowe! Fotki widać na głównej stronie Klubu. Będąc na głównej stronie klubu, możecie klikając na fotki je komentować, itd

Czy ktoś coś zrozumiał z tego mojego wywodu???
eeee...łałMyślę, że dam radę

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Co do garniaków z tych materiałów świecących,to mi się to niezbyt podoba,z tego co wiem tż towi też,ale kto wie czy nie zaczął mi się podobać gdybym go w nim zobaczyła.
bo wiesz są świecące i świecące, może Ty widziałaś te świecące

Dziś sobie rozmawialiśmy z tżcikiem, no i w sumie ostatnio to jest temat number one, ze juz za 5 miesięcy będziemy razem mieszkaćW piątek idziemy oglądać jedno potencjalnie fajne mieszkanie. Mamy kilka na oku, ale pewnie jak wszystkie do tej pory okażą sie niewypałami
Stary 2010-01-03, 19:23   #1787
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Dziś sobie rozmawialiśmy z tżcikiem, no i w sumie ostatnio to jest temat number one, ze juz za 5 miesięcy będziemy razem mieszkaćW piątek idziemy oglądać jedno potencjalnie fajne mieszkanie. Mamy kilka na oku, ale pewnie jak wszystkie do tej pory okażą sie niewypałami
Powodzenia! W końcu się coś znajdzie
Mam nadzieję, że nas to czeka jeszcze w tym roku...
Stary 2010-01-03, 19:26   #1788
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Tak, on pracuje w Indiach - dwa miesiące siedzi w domu, a dwa w Indiah, taka praca i momo, że fajna i dobra to wkurza się, że tak często musimy być osobno.
O super!
Pewnie dobrze mu płacą
Bardzo fajnie, a Ty byłaś już z Nim w Indiach czy nie ma takiej możliwości?
Cytat:
Wklej zdjęcie swojego synka?Jak się nazywa?
Z tego co sobie przypominam to kiedys udzielała się jedna PM która ma dziecko
Cytat:
mi sie swietnie jezdzi na 8cm w zimie na takim obcasie pomykam na codzien, a w samochodzie dzieki temu lepiej siegam do sprzegla (bo u nas w aucie nawet jak przysune fotel kierowcy na max to nadal do sprzegla ledwo siegam (uroki bycia malutka ) na obcasie duzo lepiej mi sie jezdzi

co sadzicie o tym garniaku http://www.galeriehandlowe.pl/go.liv...2OWIuanBn.html ?

dobra, ide polerowac kielichy do wina zaraz wpada TZcik i zrobimy sobie z siostra i szwagrem przedobiadowy aperitif
I tak na codzień jeździsz autkiem w szpilach??
Kiedyś pisałaś że rzadko jeździsz, a może to nie TyNie pamiętam
W lecie mi to nie przeszkadza jaki obcas, ale zimą gdy na drodze sam śnieg mając buty na obcasie czuć jakby się nie wciskało sprzęgła do końca.
Garniak fajny, ładny kolorek

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu dość często do mnie kieruje wypowiedzi odnośnie kasy Czasami szlag mnie chce trafić. nie funduje nam wesela, dokłada się tylko. Nie chce mi się już o tym gadać bo szlag mnie trafia. Wczoraj w ostatniej chwili ugryzłam się w język, aby nie powtórzyć TŻtowi jej wypowiedzi, bo nie wiem jak by zareagował
Musiałam się uzewnętrznić, dobrze że jest nasz wątek
Ojj biedactwo, głowa do góry myślę że się z czasem dogadacie

Mamy skrzypka na ślubPlus możliwość śpiewu tenorem, ale nie wiem czy skorzystamy z tej opcji.
W kwietniu idziemy posłuchać tego śpiewu tenorem..

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 19:32   #1789
lain
Zakorzenienie

Cytat:
W lecie mi to nie przeszkadza jaki obcas, ale zimą gdy na drodze sam śnieg mając buty na obcasie czuć jakby się nie wciskało sprzęgła do końca.
na codzien to ja na nich pomykam pieszo (niestety uczelnie mam w scislym centrum, wiec nie bardzo jest gdzie parkowac )
ale jak wsiadam do samochodu (np. odwozac/przywozac TZa z meskich wieczorkow czy imprez rodzinnych - czyli od swieta ) to wrecz mi w nich wygodniej niz bez nich, bo wtedy dobrze siegam do sprzegla

Cytat:
Mamy skrzypka na ślubPlus możliwość śpiewu tenorem, ale nie wiem czy skorzystamy z tej opcji.
mi sie tenor nie podoba

obczajam kolczyki na necie bo wlasciwie juz mi uszy sie zagoily
Stary 2010-01-03, 19:36   #1790
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Powodzenia! W końcu się coś znajdzie
Mam nadzieję, że nas to czeka jeszcze w tym roku...
o już zaczynam tracić nadzieję szczerze mówiąc, myślałam, że szukanie mieszkania jest łatwe i przyjemne a jest na odwrót. Ale na szczęście nic nas nie goniRównież życzę powodzenia jak Wy będziecie szukać
Stary 2010-01-03, 19:42   #1791
madmuazelle
BAN stały

Samoa,być może tak jak piszesz takie widziałam.
Wkleiłam Wam coś w Klubie.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

A propo klubu,jak ktoś coś czegoś nie chce napisać na wątku,może to zrobić w klubie.Wtedy nie trzeba pisać na biało w wątku.
Stary 2010-01-03, 19:46   #1792
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

ja nie lubie prowadzic w szpilkach (max. w takim grubszym, stabilnym obcasie 4-5 cm), bo nie wydaje mi się, że będę w stanie szybko reagować, poza tym jak ma sie nogę opartą o obcas to mam wrażenie, że mozna sie "poslizgnąć" i np. noga spadnie ze sprzęgła i sie wyląduje na czyjejś dupie
A podpisaliście umowę?Fajnie, że już macie z głowya kiedy wypadzik po suknię?
Cytat:
ale jak wsiadam do samochodu (np. odwozac/przywozac TZa z meskich wieczorkow czy imprez rodzinnych - czyli od swieta ) to wrecz mi w nich wygodniej niz bez nich, bo wtedy dobrze siegam do sprzegla
a jak ten obcas Ci pomaga w sięgnięciu do sprzęgłaPrzecie ż nie naciska się sprzęgła obcasem a tylko w tym miejscu jest wyżej a palce sa tam gdzie były

Jedziemy w piatek po zaproszenia, mam nadzieję, że cos wybierzemy, bo w ogóle nie chce mi się tym zajmować.

A nowy rok mam takie fajne nwesy, że dostałam 4,5 na zaliczenie i że w tym tygodniu jednak nie mam kolosaCzyli opieprzania ciąg dalszy
Stary 2010-01-03, 19:47   #1793
aicila
Rozeznanie

Witam PMki po długiej nieobecności na wątku taka byłam zajęta spędzaniem czasu z Tż, że tylko na chwilkę tu wpadałam i nie bardzo wiem co się działo ale chyba jakiś mega ważnych (bo ważne to są wszystkie) kwestii nie poruszałyście

lain fajny garniturek. ja na coś takiego będę chciała namówić swojego Tż, ale zobaczymy co z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

nie wiem jak przezyję powrót na uczelnię, znów nauka, jeżdzenie pociągiem echh no i przyzwyczaiłam się do obecności TZta bo ostatnio bardzo dużo czasu spędzaliśmy razem..
a i jeszcze dzisiaj musze się nauczyc na jutrzejszą wejściówkę chociaż ko,mpletnie mi sie nie chce
ehhhh wejściówka tak zaraz po świętach? masakra jakaś
ja na szczęście mam lajtowe wprowadzenie w poświąteczny zaliczeniowo-egzaminowy okres jutro idę odebrać sprawdzony 2 rozdział pracy i muszę odwiedzić czytelnię, we wtorek tylko jedna prezentacja i dopiero w środę zacznie się maraton...

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 19:51   #1794
201701300931
Konto usunięte

A ja mam jutro dwa koła od 8 rano
Stary 2010-01-03, 19:54   #1795
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wklej zdjęcie swojego synka?Jak się nazywa?
Moze sprobuje w tym naszym klubie przetestowac jak sie to robi
Stary 2010-01-03, 19:59   #1796
lain
Zakorzenienie

Cytat:
poza tym jak ma sie nogę opartą o obcas to mam wrażenie, że mozna sie "poslizgnąć" i np. noga spadnie ze sprzęgła i sie wyląduje na czyjejś dupie
ja mam w dywanikach samochodowych takie kratki w ktorych moze sie zbierac ewentualna woda, wiec moge sobie w miare stabilnie ten obcas oprzec

Cytat:
a jak ten obcas Ci pomaga w sięgnięciu do sprzęgłaPrzecie ż nie naciska się sprzęgła obcasem a tylko w tym miejscu jest wyżej a palce sa tam gdzie były
nie wiem jak prawodopodnie chodzi o to ze mam wyzej piete przez co latwiej mi siegnac przodem stopy w kazdym badz razie na obcasie lepiej siegam i nie chodzi o naciskanie sprzegla obcasem

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
lain fajny garniturek. ja na coś takiego będę chciała namówić swojego Tż, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
fajnie, ze Wam sie podoba bo nam tez
jutro chyba jednak nie bedzie czasu jechac go zobaczyc na zywo, ale moze pojutrze sie uda
Stary 2010-01-03, 20:00   #1797
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie lubie prowadzic w szpilkach (max. w takim grubszym, stabilnym obcasie 4-5 cm), bo nie wydaje mi się, że będę w stanie szybko reagować, poza tym jak ma sie nogę opartą o obcas to mam wrażenie, że mozna sie "poslizgnąć" i np. noga spadnie ze sprzęgła i sie wyląduje na czyjejś dupie
A podpisaliście umowę?Fajnie, że już macie z głowya kiedy wypadzik po suknię?

Jedziemy w piatek po zaproszenia, mam nadzieję, że cos wybierzemy, bo w ogóle nie chce mi się tym zajmować.

A nowy rok mam takie fajne nwesy, że dostałam 4,5 na zaliczenie i że w tym tygodniu jednak nie mam kolosaCzyli opieprzania ciąg dalszy
Wczoraj byłam mierzyć z mamą, ale tylko jedna suknia nam się podobała i co dziwnego rozmiar 34Chyba mają inną rozmiarówkę
We wtorek umówiłam się z przyjaciolką i zaczynamy maraton
Tylko nie wiem czy 2 max.3 godziny nam wystarczą - jak myślicie??

Ojj Ja też miałam lenia na ciągłe szukanie zaproszeń, więc wybraliśmy takie proste i Nam się podobająMoże i u Was to będzie szybka decyzja
Lain to jak ten obcasik Ci pomagać w prowadzeniu auta, może masz jakiś tajny myk

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 20:06   #1798
woda sodowa
Wtajemniczenie

Zdjecia juz wrzucone, niestety zadnych nowych nie mam na kompie, kiedy indziej pokaze jak sie moje malenstwo prezentuje obecnie
Stary 2010-01-03, 20:09   #1799
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam w dywanikach samochodowych takie kratki w ktorych moze sie zbierac ewentualna woda, wiec moge sobie w miare stabilnie ten obcas oprzec

nie wiem jak prawodopodnie chodzi o to ze mam wyzej piete przez co latwiej mi siegnac przodem stopy w kazdym badz razie na obcasie lepiej siegam i nie chodzi o naciskanie sprzegla obcasem
moja kuzynka prowadzi w obcasach, ale w takich mega szpilach i ma podziurawiony ten dywanikJa go w ogóle wyjęłam i mam wykładzinkę
W ogóle przedzwine jest dla mnie to, że po podsunięciu fotela do przodu nie dostajesz wygodnie do sprzęgła, chyba, że macie tira
Cytat:
Wczoraj byłam mierzyć z mamą, ale tylko jedna suknia nam się podobała i co dziwnego rozmiar 34Chyba mają inną rozmiarówkę
We wtorek umówiłam się z przyjaciolką i zaczynamy maraton
Tylko nie wiem czy 2 max.3 godziny nam wystarczą - jak myślicie??

Ojj Ja też miałam lenia na ciągłe szukanie zaproszeń, więc wybraliśmy takie proste i Nam się podobająMoże i u Was to będzie szybka decyzja
Lain to jak ten obcasik Ci pomagać w prowadzeniu auta, może masz jakiś tajny myk
na pewno maja ruskie rozmiarówki, żeby sie panny jarały, że są szczupłe i kupowaly suknie Wiesz, mi wystarczyła na decyzje godzinam więc mysle, że 2-3 godzinki z luzem wystarczą, bo albo Ci się coś spodoba albo nie, krótka piłka
Chciałabym miec te zaproszenia z głowy, tak mi sie nie chce tracic czasu na załatwianie ich, że sobie sprawy nie zdajeszOby nasz wizyta w cartalii była pierwszą i przedostatnia, bo ostatnia po odbiór zaproszeńPrzegladne teraz ich stronkę, może cos mnie olśni
Też mi sie wydaje Madzia, że kupimy jakies proste, eleganckie zaproszenia bez cudowania z kokardkami i innymi ch&mujami
Stary 2010-01-03, 20:12   #1800
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Zdjecia juz wrzucone, niestety zadnych nowych nie mam na kompie, kiedy indziej pokaze jak sie moje malenstwo prezentuje obecnie
Fajny
Myślałam, że może w ciąży jesteś, a tu już spory chłopaczek, odchowany

Cytat:

super, ze kicius znalazl domek
Cytat:
obczajam kolczyki na necie bo wlasciwie juz mi uszy sie zagoily
Też się cieszę i tęsknię

Za kolczykami też się rozglądam, bo moje kilka par gdzieś się rozpłynęło, ale niestety kasy nie mam żeby sobie kupić jakieś
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości