Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-05, 10:39   #2013
lain
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Mogła, ale na szczęście była to sama woda, bez dodatków..
Mieszkanie całe, na szczęście byłam w mieszkaniu inaczej byśmy tu pływali.. po kostki dosłownie
u mnie w mieszkaniu nie tak dawo temu strzelila jakas rura od pralki. ide sobie jakby nigdy nic przez przedpokoj, a tam nagle kolo lazienki wchodze po kostki w wode zrobilismy blyskawiczna akcje lapania wody zeby nie poplynela do pokoi na szczescie sasiadow nie zalalismy

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
wg mnie wygląda super, tylko że ma szczupłe nogi a rozbudowaną górę
wiekszosc facetow tak ma a najwcej tych chodzacych na silke, gdzie cwicza cala gorna czesc ciala, a nozki slabiutkie i cienkie jak przecinki zabawnie to wyglada

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ja tam chciałabym schudnąć do ślubu tak ze 4 kg chociaż, ale tak juz na stałe...Nie wiem czy niejedzenie kolacji mi coś da, bo kiedyś nie jadłam przez ponad miesiąc i waga się nie zmieniła
ja uwazam, ze niejedzenie kolacji moze conajwyzej spowolnic przemiane materii na pewno staly spadek wagi to nie bedzie.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
a może załatwcie winietki dzień przed (nie wiem jakie macie plany bo my np. dzień wcześniej zawozimy na salę alko więc chcę od razu rozstawić winietki) zawsze to jedna rzecz mniej
u mnie rozstawianiem winietek zajmie sie obsluga, ktora przygotowuje sale zostawie im plan usadzenia gosci i mysle, ze sobie poradza (przynajmniej tak mnie zapewniala pani organizatorka)

cos dzis senna jestem

Aniołku sto lat!!
lain jest offline Zgłoś do moderatora