2010-01-05, 15:10
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Napisane przez Marei
Tysiu, a może pytał o kościół, bo chciał się z Tobą wybrać, jakbyś chadzała??? Dawaj no Dziewczyno, zaproś Adoniska na kawke :P
|
nie nie, hehehe on też nie chadza do kościoła )
pomaluuuuuuuuuu, kiedy sie zbiore i moze cos napomknę;P
Cytat:
Napisane przez Niuniuska
oo to pitu pitu było?  
|
nono, w rzeczy samej hahahaha : cojest:
Cytat:
Napisane przez Niuniuska
Mówiłam, że do fryzjera się wybieram;P Poza tym zrobiłam to dla Ciebie, wiedziałam, że lubisz takie owłosione  Naturalny busz! 
|
ale nic nie wspomninalas ze masz problemy ze zgryzem, ze tak sliny toczysz
Cytat:
Napisane przez Niuniuska
Oooo, nie jest źle! Za nawiązanie kontaktu dostajesz pół Tyskiego! 
|
niech bedzie pół, calego i tak bym nie wychleptała;p
Cytat:
Napisane przez Niuniuska
Tysiu wybacz, ale Twoja mamuśka mnie rozwaliła na kawałeczki  Kurde, że tak powiem, jaaaaaaaaaaka wredna  Wy tak ciągle ze sobą boje toczycie?
|
a na jak drobne kawaleczki?:P
a no w sumie my tak zawsze;p
Cytat:
Napisane przez virginia
Jeśliś żądna, to relacje mogę w sumie już Ci przedstawić, bo jedno takie aqua-spamowanko mam już za sobą. I naprawdę warto - aqua park jest podzielony na 3 części. 1sza to taka ogólna ze zjeżdżalniami, falami, wartką rzeczką, 2 saunami itp. 2ga to same sauny i łaźnie - każda w innym stylu, z innym aromatem  . A na samej górze SPA. Ostatnio byłam na peelingu kawowym a potem balsamowańsko całego ciałka czekoladą - oj możecie sobie wyobrazić, jaka później byłam pachnąca  . Pakują Cię w takie przezroczyste stringi  i miziają od stóp do głów, no miodzio po prostu!   
|
o faaaaaaaaaaaak;D
jak tam zaje biaszczo!! weź mnei weź mnei ze soba, wciśnij mnie za sznuneczek od przezroczystych stringow i niech tez napawam sie masażami;D
Cytat:
Napisane przez virginia
O wow, to wyrozumiałego ma męża!
|
hehehehe owszem
Cytat:
Napisane przez virginia
Oj Tysiaku kochany, muszę jakiś rąbek tajemnicy zostawić  .
Dziękować za komplementy, a weekendzik naprawdę miałam udany  .
Ale Ty widzę też nie próżnujesz, nawiązujesz kontakty z Adonisem! 
No a mamuśkę masz bezbłędną po prostu!
|
wiesz, niedlugo to i ja bede pisac o wspanialych wypadach z Adnońciem hahahahha:P
a mamucha jak to mamucha;p
Cytat:
Napisane przez virginia
|
o kurczatko;D musisz mi koniecznei zrobic fociaka;D baaa, sztuk wiele, jednym sie nie zadowole;d
dziewczeta;D wlasnei sobie pomaloalam paznokcie na krrrrwista czereiń, wygladam, hmmmm interesting hahaha:P
|
|