2010-01-05, 20:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
Napisane przez Chatul
Z miejsca powiedziałabym jakie zastrzeżenia mam do staników. Zapytałabym czy ma coś co będzie mi odpowiadać. Jak powiedziałaby, że nie, bo "cuduję" to odwróciłabym isię na pięcie i wyszła. Phi, to to nie klient ma zabiegać o możliwość kupienia produktu. Mamy gospodarkę kapitalistyczną. Mogę iśc do konkurencji, która lepiej o mnie zadba.
|
moja siostra kiedyś u takiej babki przymierzała staniki, tamta babka jakieś miny strzelała przy każdym staniku jaki podała, była nie miła. To siostra się wkurzyła, wyszła i na następnym stoisku kupiła od razu 3 staniki powinno być dokładnie jak piszesz. Ludzie jeszcze do tego systemu chyba nie przywykli
Cytat:
Napisane przez motylek1007
o tak, to bylo piaskowanie - nigdy juz tego nie zrobie, przenigdy, ból jak cholera.
Po tym piaskowaniu jeszcze cos mi robil, nie pamietam co juz, pamietam za to bol i nigdy juz tego nie wezme.
Wrócilam z podkulonym ogonem do mojej starej pani dentystki i nigdy juz jej nie opuszczę. Jej syn tez ma gabinet i prywatny i umowe z NFZ i poradzila mi ze raz w roku mamy prawo isc na NFZ do usuwania kamienia i moge isc do niego, bo to ten sam gabinet i sprzet, tylko w inne dni przyjmuje - moze sie skusze
plus tej pani jest tak ze nawet jak sie z bólem zadzowni w niedziele - przyjmie (wielokrotnie babcia robila nam takie akcje)
|
ja myslałam że piaskowanie nie boli to jak oczyszcza Ci ząbki dentystka??
Cytat:
Napisane przez jyyli
Piaskowanie Cię bolało  Może coś nie tak zrobił  Ja miałam piaskowanie ostatnio i pewnie znowu będę mieć, ale nie bolało, tylko tak trochę szczypało w język i dziąsła, jak ten piasek tam doleciał. Ale smaczny był za to 
|
jak smakuje to idę ja muszę się wybrać. Jak nie znajde dobrego gabinetu na NFZ (popytam koleżanki) to pójdę gdzies prywatnie (i też popytam o taki gabinet koleżanki). Mam swoją dentystkę, dobrą, ale nie mam do niej dojazdu, miałam sie wybrać z Ex... ale... eh
|
|
|