Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 20:55   #534
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Z miejsca powiedziałabym jakie zastrzeżenia mam do staników. Zapytałabym czy ma coś co będzie mi odpowiadać. Jak powiedziałaby, że nie, bo "cuduję" to odwróciłabym isię na pięcie i wyszła. Phi, to to nie klient ma zabiegać o możliwość kupienia produktu. Mamy gospodarkę kapitalistyczną. Mogę iśc do konkurencji, która lepiej o mnie zadba.
moja siostra kiedyś u takiej babki przymierzała staniki, tamta babka jakieś miny strzelała przy każdym staniku jaki podała, była nie miła. To siostra się wkurzyła, wyszła i na następnym stoisku kupiła od razu 3 staniki powinno być dokładnie jak piszesz. Ludzie jeszcze do tego systemu chyba nie przywykli
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
o tak, to bylo piaskowanie - nigdy juz tego nie zrobie, przenigdy, ból jak cholera.
Po tym piaskowaniu jeszcze cos mi robil, nie pamietam co juz, pamietam za to bol i nigdy juz tego nie wezme.

Wrócilam z podkulonym ogonem do mojej starej pani dentystki i nigdy juz jej nie opuszczę. Jej syn tez ma gabinet i prywatny i umowe z NFZ i poradzila mi ze raz w roku mamy prawo isc na NFZ do usuwania kamienia i moge isc do niego, bo to ten sam gabinet i sprzet, tylko w inne dni przyjmuje - moze sie skusze

plus tej pani jest tak ze nawet jak sie z bólem zadzowni w niedziele - przyjmie (wielokrotnie babcia robila nam takie akcje)
ja myslałam że piaskowanie nie boli to jak oczyszcza Ci ząbki dentystka??
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Piaskowanie Cię bolało Może coś nie tak zrobił Ja miałam piaskowanie ostatnio i pewnie znowu będę mieć, ale nie bolało, tylko tak trochę szczypało w język i dziąsła, jak ten piasek tam doleciał. Ale smaczny był za to
jak smakuje to idę ja muszę się wybrać. Jak nie znajde dobrego gabinetu na NFZ (popytam koleżanki) to pójdę gdzies prywatnie (i też popytam o taki gabinet koleżanki). Mam swoją dentystkę, dobrą, ale nie mam do niej dojazdu, miałam sie wybrać z Ex... ale... eh
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora