|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
myślałam o tych paskach z blend a med... ale własnie wrażliwości się bałam, bo mi sie szyjka jedna odsłoniła ostatno
![]() uff... to mnie uspokoiłaś. To się normalnie kruszy z wodą ( ja mam mineralną)? a jak z przechowywaniem??:confuse d: ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ten kokos co kupiłam jest nawet fajny... jest z wit. E i jakoś lepiej mi sie rozprowadza po włosach i lepiej się po nim rozczesuje... hm... aż kupie ten co ostatnio i porównam ![]() albo pożycze na raz od siostry ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze chodze co pol roku do dentysty, usuwac kamien i zawsze mi mowi o szyjkach. teraz jak mam elektryczną to naparwde mam duzo mniej kamienia, ale jednak cos tam jest..... Cytat:
rozpuszczam w wodzie destylowanej, nawet ich nie krusze, same sie zaraz "rozpuszczają", zlewam "góre" potem reszte staram sie odcedzic moim super sitkiem, ale jak ktos chce moze te farfącle zostawic i potem nalac na wacik, przyłozyc drugi wacik zeby one byly miedzy wacikami (mam nadzieje ze jasno pisze ![]() wole robic mniejsze dawki po 50ml i potem miec zawsze swieże ![]() jak dodalam gliceryne, nie wysuszal az tak
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2010-01-05 o 19:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
smerfetko ja balsamik kładę przy łóżku więc nie zapominam
![]()
![]() |
#514 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Izotziaja--> http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p6481-Izotziaja dostałam receptę na to od dermatologa, nigdzie nie mogłam dostac, ale dziś w końcu udało się! ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Dziewczyny, wiecie co? Ja już przymierzałam nawet te sukienkę bez stanika ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o z ta gliceryną to dobry pomysł ![]() tyle że nie mam gliceryny... a jakby tak kokoska dać?? ![]() dziś wymaziałam na noc twarz w kokosku zamist w kremie ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- hehe, ja mam w torebce... jak idę do szkoły. Na biurku koło łożka jak ide spać... ale zaczynam przed snem sudoku i rzadko kiedy pamiętam jeszcze o tym balsamiku. A jest bardzo dobry ![]() Cytat:
![]() Agusia... ja to nawet nie próbuję przymierzać bez stanika... zaraz by mi spadło do kosten, bo nawet na biodrach (jakich biodrach ![]() zazdoszczę ![]()
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
ale przecież nie pójdę bez stanika, no bez jaj. zreszta, to co ja mam zacząć bez stanika całkiem chodzić?
![]() Ech, gdybym miała gdzieś tutaj sklep, gdzie mogłabym przymierzyć jakieś większe miseczki niż E... ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Sorry,że Wam tak marudzę, ale jestem naprawdę załamana.. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Nie mogę wydać na stanik więcej niż 60 zł.
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja np latem czasem założyłabym jakąś bluzkę bez ramiaczek a na szyje... ale cóż z tego że bluzka sexy jak ja w niej sexy nie wyglądam... ![]() hehe, za 60 zł... a ja kupuję na targu za ok 15... no sknera ze mnie.. ale nie stać mnie na lepszy... ale z jeden bym sobie lepszy kupiła tylko boję sie że nie będę zadowolona ![]()
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Smerfetko, ale na mnie zaden stanik dziś nie pasował, ani te za 15,ani te za 150zł
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Smerfetko, ja noszę wtedy stanik bez ramiączek. Jak jest ciasny obówd to jest wszycho ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz musze kupić jakiś... nie wiem, chyba super ciasny... kurcze i pewnie sie naprzymierzałaś... a masz jeszcze jakieś strategiczne sklepy w okolicy z bielizna?? może tam coś znajdziesz. Szukasz konkretnego do sukienki??
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Smerfetko, szukam takiego do sukienki,żeby nie wystawało po bokach. Ale najpierw muszę znaleźć jakiś który w ogóle pasuje
![]() Mam jescze jakies trzy Triumphy, Atlantic, 3 sklepy z bielizną polską ( w przystępnej cenie.) i pełno sklepików z chińską. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Agusia MUSI byc jakis stanik na Ciebie pasujący - MUSI
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Moja mama zawsze myslała,ze ja wybrzydzam, wzięłam ja na zakupy i wie jak to jest. Sama na zakupy takie nie chodze, bo baki zawsze potem móia "a bo pani cudów wymaga, lezy dobrze" ta, a zamiast 2 piersi mam 4 plus dwie pod pachą
![]() Musze sie zapytać TŻ czy kusi go wizja 6 piersi zamiast 2 ![]() ![]()
![]() Hula Hop 440/5000 minut ![]() Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2010-01-05 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a no tak ![]() ![]() to juz lepiej rycynowy... ale hm... z wodą to sie nijak rozpuści... nie, nie bede kombinować, krem na twarz i tak musze dać... ale że tego Humektana znaleźć nie mogę ![]() Cytat:
![]() ale za facetami w sumie nie trafisz ![]() ja zakupów...nienawidzę!!!:m ur:
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Ja też zakupów nie lubię, jedynie włosowe mogłabym robić codziennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
ma zielone pojęcie
|
Z miejsca powiedziałabym jakie zastrzeżenia mam do staników. Zapytałabym czy ma coś co będzie mi odpowiadać. Jak powiedziałaby, że nie, bo "cuduję" to odwróciłabym isię na pięcie i wyszła. Phi, to to nie klient ma zabiegać o możliwość kupienia produktu. Mamy gospodarkę kapitalistyczną. Mogę iśc do konkurencji, która lepiej o mnie zadba.
#527 | |
Zakorzenienie
|
No , ja już tak kiedyś zrobiłam. Zresztą, nie wiem może spróbuję przymierzyć jakiś 75 E, miseczka powinna być ciut większa niż w 70E, to wtedy tylko obwód zmniejszę.
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tym piaskowaniu jeszcze cos mi robil, nie pamietam co juz, pamietam za to bol i nigdy juz tego nie wezme. Wrócilam z podkulonym ogonem do mojej starej pani dentystki i nigdy juz jej nie opuszczę. Jej syn tez ma gabinet i prywatny i umowe z NFZ i poradzila mi ze raz w roku mamy prawo isc na NFZ do usuwania kamienia i moge isc do niego, bo to ten sam gabinet i sprzet, tylko w inne dni przyjmuje - moze sie skusze ![]() plus tej pani jest tak ze nawet jak sie z bólem zadzowni w niedziele - przyjmie (wielokrotnie babcia robila nam takie akcje) ja tez ![]()
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Też mam problem ze stanikiem na studniówkę. Bo krawcowa i matka stwierdziły, że nie, w ogóle nie trzeba normalnego stanika, tylko się odetnie tył i wszyje w sukienkę. Co z tego, że ja nawet poloneza nie zatańczę. No chyba, że mi morfinę załatwią, bo skoro bez stanika po schodach nie mogę wejść, to co dopiero tańczyć.
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
dobra ide spac, za okolo 2 h musze wstac, cienko to widze w moim wykonaniu, pewnie przy okazji swiniaki beda myslalay ze jest rano i bedzie próba wysępienia czegos do jedzenia
#531 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na uniwerku ? ja też 2 razy go miałam, odpocznę tydzień i znów zrobię ![]()
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Izotziaja, to ciekawe
![]() ja chyba idę zaraz spać, padam na twarz po prostu... ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko zrobil ok, to byl najbardziej wypasiony prywatny gabinet dentystyczny u mnie. Fakt sprzet boski, jak mi dal znieczulenie i wyrywał ząb przysiegam nic a nic nie bolało ![]() w kazdym badz razie za to piaskowanie (jak sobie przypomne jak mi jezdzil po kieszonkach przy dziąsle to mam jeszcze dreszcze), plus cos tam i cos tam zaplacilam prawie 400zł ![]() powiedzial ze nic mi nie uszkodzil, tylko ze widocznie mam mega wrazliwe dziąsla, plus te moje problemy szyjkowe - dostalam gratis jakis plyn do plukania. mam jednak uraz do piaskowania i tego ogromnego dla mnie bólu i juz do konca zycia sie nie zdecyduje na to, bo za mocno mnie bolało i sie boje ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- zeby wpuscic TZ do domu ![]() Musi mnie obudzic telefonem, wiec niech dzowni tak 15 minut nim dojedzie do domu ![]() ![]()
[*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2010-01-05 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jej pozwalam używac tylko takiego "haka" i "gąbeczki polerki" ale nie wiem jak to sie fachowo nazywa - to sa moje nazwy wlasne ![]() teraz ona tez ma piaskowanie i nawet na NFZ moglabym to zrobic u jej syna - ale w moim przypadku nie ma mowy na to, never
![]() |
#537 |
ma zielone pojęcie
|
Jak to nie możesz wejść po schodach bez stanika?!
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale że Was okradli jak byliście w domu ![]() szok... tyle sie słyszy różnych takich.. matko ![]() kurcze, to u mnie tez odpadnie piaskowanie chyba bo mam te szyjkę odsłoniętą a i miałam ogromny prblem z kieszonką w dziąśle obok jednego zęba... normalnie puchło... miałam goraczke... ale pomógł mi Carident ![]()
![]() |
#539 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze musze go ladnie poprosic, zeby wstal jutro przed 7 rano i zawiózł moją mame do pracy, bo teraz "choruje", dzis byla u gina, ma leki, jak jej nie minie ma isc do szpitala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#540 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja do łazienki w nocy chodz ez przymkniętymi lekko oczami i daje rade... ![]() teraz tylko nie zawsze o sie Ex w myśli przypałęta i spać nie daje ![]() Cytat:
![]() ale przed samymi feriami albo w ferie ![]() ![]() jak nie umrę to moze zdecyduję sie na takie cos ponownie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.