Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sperma w ustach , połykanie spermy , smak spermy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-07, 03:09   #1043
zaralu
Wtajemniczenie

Dot.: smak spermy

odłączę się na chwilę od nowego wątku w tym temacie o mdłościach ;p

moim zdaniem kingulena totalnie przesadziła.

Po pierwsze z opisem - bez dosadności jakoś niesmacznie mi się robiło ...
Po drugie z traktowaniem osób które tego nie praktykują

Umówmy się - w tym wątku większość kobiet to robi i lubi, część z tych nawet potępia te które tego nie robią

i tu do potępiających - jakbyście się czuły gdybyście były w mniejszości lubiącej a potępiały by was te które nie lubią?

te wszystkie komentarze, ironie i besztanie (tak wiem co mówię) są nie na miejscu!
Mówisz, że takie kobiety są niedojrzałe a tak naprawdę Ty pokazujesz swoja niedojrzałość..

w 100% popieram CytrynowaPannica - nie należy takich dziewczyn potępiać, każdy lubi co innego a to nie oznacza, że nie kochają swoich TŻ, czy kochają ich menij i nie doceniają ;|

ja osobiście należę tutaj do mniejszości i pewnie za to co napisze poniżej zostanę potępiona ale wyrażam swoja opnie..
z moim pierwszym chłopakiem z którym byłam bardzo długo po namowach postanowiłam spróbować. Efekt był taki, że była długa do łazienki wraz ze spermą wyplułam wymiociny..
spróbowałam drugi raz - to samo.

Na dzień dzisiejszy z moja nowa i jedyna miłością mam na tyle problemy z tym, ze nie próbuje (do końca ogółem sprawiam mu przyjemność ustami) bo kiedy kończy na moim brzuchu, który wycieram to znowu mnie naciąga. Ciepło, konsystencja zapach. Niestety już nie raz widział (słyszał) ze zbiera mi się na wymioty.
Jest mi wstyd, że tak reaguję, ale nic na to nie poradzę. I dlatego mam być potępiana? Że nie robię czegoś wbrew sobie (i suma summarum mojemu organizmowi)? I dlatego go nie kocham?

Reasumując -
Wstydzić nie powinnam się ja i te które tego nie robią, bądź te które robią, ale wszystkie te które KRYTYKUJĄ I OBRAŻAJĄ, KTÓRĄKOLWIEK ZE STRON!