Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-07, 08:46   #3003
kulbit
Zakorzenienie

Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Właśnie.

Teraz pojechał złożyć papiery do jednej firmy, a potem się z gościem ugada na dwie stacje, w jednej taki ogólny przegląda zawieszenia (i wszystko będzie jasne), a drugiej jakieś tam testy auta się robi, nie wiem jakie...
No to super!!!
Po pierwsze trzymamkciuki za robote Po drugie za sprawdzanie autka
Gdyby było po waszej myśli to rozumiem, że za moment bedzeisz wozić d.. jak królow

Cytat:
Ano tak.
To nasze oglądane to krowa jest. Nie dość, że dłuuugie i szerokie, to jeszcze wysokie - co bardzo mi się podoba. Nie lubię się składać w pięć do wsiadania, odczuwam to zawsze jak w kiecy jestem, a teraz szczególnie, bo z niskiego mam problem wyjść.
No jak jeszcze wysokie do tego to juz kobyła fakt
Tak wsiadanie bywa uciążliwe a raczej bardziej wysiadania z mojego auta
A w ciązy to faktycznie nie bałdzo sobie wyobrażam, chyba trzeba by było dzwig zatrudniac do wysiadania

I tutaj dla mnie terenówka ma własnie dodatkowy mega-plus: świetna widoczność i siadasz sobie jak na fotel bez kłopotu

Cytat:
Mam nadzieję, że nie nawydziwia za dużo.
Jeden plus taki, że auto w środku jest całe czarne i deski ma czarne i tapicerkę - to nie będzie świrował.
W Punto go bolał szary kolor plastiku i wszystko wymieniał na czerń.
łooooo matko! to dobrze, że tutaj jest czarne hahahhah
Niezły ten Twój mąż Ma chłopak hobby i tyle
Ale ja stawiam, że i tak cos wyduma

A nie przeszkadza Wam biały kolor? Ja jakos do białych aut nie mogę sie przekonac...

Choć ostatnio widziałam Lexusa terenowego w kolorze białym i wyglądał przepieknie Ale na takie auto i tak mnie nie stać

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Długość 4516mm, szerokość 1756mm, wysokość 1570mm

Waga 1430kg.
Dla porównania moja Kalinka:
Dł: 4492
Szer: 1688
Wys: 1320

Waga chyba 1378 kg

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora