2010-01-07, 08:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
Napisane przez kropka75
Właśnie.
Teraz pojechał złożyć papiery do jednej firmy, a potem się z gościem ugada na dwie stacje, w jednej taki ogólny przegląda zawieszenia (i wszystko będzie jasne), a drugiej jakieś tam testy auta się robi, nie wiem jakie...
|
No to super!!!
Po pierwsze trzymamkciuki za robote Po drugie za sprawdzanie autka
Gdyby było po waszej myśli to rozumiem, że za moment bedzeisz wozić d.. jak królow
Cytat:
Napisane przez kropka75
Ano tak. 
To nasze oglądane to krowa jest.  Nie dość, że dłuuugie i szerokie, to jeszcze wysokie - co bardzo mi się podoba. Nie lubię się składać w pięć do wsiadania, odczuwam to zawsze jak w kiecy jestem, a teraz szczególnie, bo z niskiego mam problem wyjść.
|
No jak jeszcze wysokie do tego to juz kobyła fakt
Tak wsiadanie bywa uciążliwe a raczej bardziej wysiadania z mojego auta
A w ciązy to faktycznie nie bałdzo sobie wyobrażam, chyba trzeba by było dzwig zatrudniac do wysiadania
I tutaj dla mnie terenówka ma własnie dodatkowy mega-plus: świetna widoczność i siadasz sobie jak na fotel bez kłopotu
Cytat:
Napisane przez kropka75
Mam nadzieję, że nie nawydziwia za dużo.
Jeden plus taki, że auto w środku jest całe czarne i deski ma czarne i tapicerkę - to nie będzie świrował.
W Punto go bolał szary kolor plastiku i wszystko wymieniał na czerń. 
|
łooooo matko! to dobrze, że tutaj jest czarne hahahhah
Niezły ten Twój mąż Ma chłopak hobby i tyle
Ale ja stawiam, że i tak cos wyduma
A nie przeszkadza Wam biały kolor? Ja jakos do białych aut nie mogę sie przekonac...
Choć ostatnio widziałam Lexusa terenowego w kolorze białym i wyglądał przepieknie Ale na takie auto i tak mnie nie stać
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------
Cytat:
Napisane przez kropka75
Długość 4516mm, szerokość 1756mm, wysokość 1570mm
Waga 1430kg.
|
Dla porównania moja Kalinka:
Dł: 4492
Szer: 1688
Wys: 1320 
Waga chyba 1378 kg
|
|