|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
Teraz pojechał złożyć papiery do jednej firmy, a potem się z gościem ugada na dwie stacje, w jednej taki ogólny przegląda zawieszenia (i wszystko będzie jasne), a drugiej jakieś tam testy auta się robi, nie wiem jakie... Cytat:
![]() To nasze oglądane to krowa jest. ![]() ![]() Ps. Długość 4516mm, szerokość 1756mm, wysokość 1570mm ![]() Waga 1430kg. ![]() Cytat:
![]() Jeden plus taki, że auto w środku jest całe czarne i deski ma czarne i tapicerkę - to nie będzie świrował. ![]() W Punto go bolał szary kolor plastiku i wszystko wymieniał na czerń. ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Przy Punto to mój mąż już robił niezłego rentgena (w międzyczasie się dużo nauczył na tym CC) i szukał parę tygodni. Parę trupów odsiał i to co przywiózł już nie miało niespodzianek. ![]() Teraz to już jest obcykany i wie czego gdzie szukać. ![]() Wczoraj pół wieczora siedział na forum Stilo i już się dowiedział, że zimą lubi nawalić tam ten seryjny kierunkowskaz, oraz że najczęściej stuka coś tam... ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-07 o 08:37 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Zakorzenienie
|
Nam na szczęście udało się uniknąć zakupu trefnego auta, bo mamy znajomego specjalistę, który naprawdę wie WSZYSTKO
![]() ![]() ![]() Powodzenia ![]()
#3003 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze trzymamkciuki za robote ![]() ![]() Gdyby było po waszej myśli to rozumiem, że za moment bedzeisz wozić d.. jak królow ![]() Cytat:
![]() Tak wsiadanie bywa uciążliwe ![]() ![]() A w ciązy to faktycznie nie bałdzo sobie wyobrażam, chyba trzeba by było dzwig zatrudniac do wysiadania ![]() I tutaj dla mnie terenówka ma własnie dodatkowy mega-plus: świetna widoczność i siadasz sobie jak na fotel bez kłopotu ![]() Cytat:
Niezły ten Twój mąż ![]() ![]() Ale ja stawiam, że i tak cos wyduma ![]() A nie przeszkadza Wam biały kolor? Ja jakos do białych aut nie mogę sie przekonac... Choć ostatnio widziałam Lexusa terenowego w kolorze białym i wyglądał przepieknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Dla porównania moja Kalinka: Dł: 4492 Szer: 1688 Wys: 1320 ![]() Waga chyba 1378 kg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nie boję, przez ostatnie 5 lat mój mąż zrobił tyle aut, że głowa boli. Co lepsze przyjeżdżali do niego znajomi z prośbą o poprawki po mechanikach. ![]() Na pewno nic poważnego nam nie wyskoczy... No chyba że to coś czego nie da się znaleźć przy oględzinach i na stacji diagnostycznej. A co do aut po dziadkach... Był taki program w radiowej trójce. Mówili o najczęściej padających kłamstwach. Na czele były: - auta po dziadkach co tylko do kościoła albo na działkę; - auta bezwypadkowe (bo wypadek to jak są ofiary, jak w drzewo wjechał to się nie liczy ![]() - garażowane; - mały przebieg (z przekręcanym licznikiem); Rok temu mąż do Krakowa pojechał po auto z kolegą. Przez tel. było cudne, kumpel napalony jak dziecko, z kasą już jechał. Niestety mąż po pracy w Oplu wie jak wygląda niedopasowana karoseria i wyczaił, że przód i boki są składane, za duże były różnice w szczelinach. Na początku gość zaprzeczał. Ale jak się okazało że i plastiki nie pasują w środku, a do tego są różnej szarości to już nie mógł durnia rżnąć - auto było całe z przodu zgniecione, nawet deska rozdzielcza ucierpiała. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() Ano będę. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale masz wprawę w jeździe, możecie wymieniać na kombi i będzie git. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Hihi - a Ty wiesz co ja wczoraj wysłałam Kulbiciastej? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
A skąd mam wiedzieć?
![]() ![]()
#3006 | |||||
Zakorzenienie
|
W takim razie ja czekam na relację z oględzin, Królowoooooooooo
![]() Cytat:
![]() W moim aucie przynajmniej ten plus, że to kobyła więc jest dużo meijsca do wsiadania i łatwiej pomimo, że niskie ![]() Cytat:
![]() No są osoby, które tak właśnie uwazają jak Ty wiec rozumiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Taka sylwetka ![]() Mnie sie właśnie ta sylwetka podoba ![]() A na masce można imprezy organizować bo jak stól wielka ![]() Cytat:
![]() Czuje się dobrze za kółkiem, lubię jeździć, to tylko kwestia przestawienia się ale na pewno trudno mi nie będzie ![]() Jedyne z czym moge mieć problem, czy raczej bedę musiała sie do tego przyzwyczaić to wysokość ![]() Zreszta ja o combi juz nie myśle, tak jak Ci wczoraj pisałam ![]() A w tych nowych pomysłach to jeszcze wyżej niz w combi ![]() hahahha przestawisz się ![]() ![]() choć prawda jest taka, że ja moim autem często jeżdze po parkingu i szukam miejsca jak głupia bo juz niestety nie wszędze się nim zmieszczę ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jaki konfort jazdy, jaka stabilność, jaka pewność za kólkiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Tak, Punto się wcisnę wszędzie. Mąż mój parkuje na żyletkę, w takich miejscach, co ja nawet nie próbuję. Tym to nie wiem gdzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
No zobaczymy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 | |
Zakorzenienie
|
Kokietka
![]() Cytat:
![]() I owszem te dwa modele sa tez brane pod uwage ![]() ![]() Tylko moje nie bedzie nówka sztuka ![]() ![]() ps. ano właśnie ![]() hahahah mąż prawdziwy facet ![]() ![]() tylko trzeba jeszcze wysiąść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty, fajne, tylko WIELKIE ![]() ![]()
![]() |
#3013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne samochody... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Mnie by się nie zmieściło to Stilo. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki za komplementa. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, nie chcę tu nikogo urazić, bo obecnie jestem w mniejszości małocycastej ![]() ![]() Co nie oznacza, że nie doceniam urody większych ![]()
![]() |
#3016 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to do kogo ja wczoraj gadałam hahahha ![]() No pieken autka.. i takie gigantyczne ![]() ![]() ![]() Drogie.. dlatego jeśli kupimy to na pewno nie nóweczkę, jak pisałam.. Cytat:
![]() No to jest neizłe utrudnienie.. Ciekawe jak ma długie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do poprzedniej wersji to się nie wypowiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzieki waszym gadaniom właśnei się zaczęłam zastanawiać, czy większe autko by się dała tam zaparkowac... ![]() Nikogo urazic? ![]() szczerze ja też bym wolała średnie... więc nie czuje się urazona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3020 | |
Zakorzenienie
|
Ania palą bardzooooo róznie. Wszystko zalezy od silnika i od auta.. Co innego np. 2,5 l. co innego jak kupisz 3,5 ![]() Sa totalne pożeracze i sa takie w miarę "ekonomiczne" ![]() My wychodzimy z innego pułapu liczenia paliwa - bo nasza Calinka pali 12 po mieści i to bez ostrego deptania ![]() ![]() ![]() Ale oczywiscie bysmy chcieli coś mniej żarłocznego ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() My parkujemy w garazu podziemnym takim wielosamochodowym, nowym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomarzyć dobra rzecz, więc możesz zajmować głowę tym ![]()
![]() |
#3022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym mogła mieć te co mam teraz nawet. Byle już nie rosły. ![]() ___________ A mogę spytać jakie malutkie? Bardzo lubię małe autka. Powiesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, w połowie drogi jesteś, więc szansa na to, że JESZCZE TROSZKĘ urosną jest spora ![]() audi a3
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wg mnie nie są wcale takie wielkie. Nie mierzyłam nigdy, ale koleżanka miała Suzuki Grand Vitarę i była naprawdę zgrabna. Tyle że to wysokie samochody i ta długość ich się gubi. Całkiem inne są proporcje. Muszę poszukać wymiarów z ciekawości. ![]() Cytat:
![]() ![]() Aż zmierzę w domu. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah okey ![]() Toyota rav4 przy silniku benzynowym ma srednie zuzycie liczone w testach dla silnika 2 l. ale juz nie pamietam ile koni.. - 9,4 l. Ja wiem Aniu.. Ale my tez nie robimy takich ilosci km jak wy.. weź pod uwagę, że nie jeździmy na codzien do pracy autem, bo nam sie to nei opłaca CZASOWO.. Tomek dojezdza metrem w godzine, autem wracał z pracy do 2 godzin ![]() ![]() Zresztą ja nie mówie, że 12 l. to mało.. ![]() Marzenia sa potrzebne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest małe auto? ![]() Mały to jest CC czy Seat Arosa. ![]() Śliczne jest, bardzo mi się podoba. Zgrabny taki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to jest CC do diabła? ![]() Mi się ustatnio uwidział strasznie wizualnie citroen C2 ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3028 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mówiłam, że sa fajne hahahha Cytat:
![]() ![]() Tak wyglądaja zgrabnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() łoooo matko to fakt jak tak seriami sie otwiera to nieźle mozna dupnąć ![]() ja chyba tez zmierze! ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() Cinquecento! czy jak sie to pisze ![]() mnie sie C2 nie podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to było najpierw moje wysiadania, a potem mąż wjeżdżał tak żeby ze swojej strony jakoś wyjść normalnie. Choć drzwi się całe nie otwierały nawet jedne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.